Ahojky, je to někdo kdo by vědel co může nastat v takové situaci která u nás tedka je, bydlíme v pronajatém bytě cca půl roku a máme štěňátko který prostě šteká když je doma sám jen píšu ne každý den celý den aby se zas nějaká chytrá dušička toho nechytla, problém je že máme,, super,, souseda který ačkoliv sám dělá bordel, hrozný hluk, dupe, noční hádky už jsme taky zaslechly, tak je naštvanej a nepříjemnéj a stěžoval si na nás u domovníka který kontaktoval majitele bytu i prez to že nás každý den vidí a mohl nám to říct osobně, nevadí. Před námi v bytě žily naky údajně magoři se kterýma byly velké problémy a tak sou ty sousedi obzvlášť ten jeden prostě nasraný a nepříjemný, už jednou jsem sní vedla rozhovor o tom jak ho nas pes se*e a to v tu dobu psa slysel prej dvakrát od té doby sme začaly víc trénovat aby byl pejsek doma sám bohužel prostě jak je sama doma tak stéká boji se, ale není to každý den třeba tenhle týden to bylo třikrát a minule taky tak třeba sme pric hodinku nebo dvě a když přijdeme tak už nesteka, několikrát sme přišli a ona ležela jako kdyby spala, dnes mi tedy volal majitel bytu stim že si teda stěžuje soused donovnikovy že ho to obtěžuje a že na něj vytáhl zákoník že jsme povinný zajistit aby ho nás pes neobtezoval a že přej mu domovník řekl že mu dává tak týden nebo 14 dní a pak to bude muset řešit, moje otázka zní může to nějak řešit? Nemyslim si že by nás Majitel bytu vyhodil, je to hodný pan zas na druhou stranu bych nerada aby měl nějaké problémů nebo taháčky kvuly nám, zase ale máme pejska rádi a hlavně dcera už jsme si na něj zvyklý t a ona na nás taky. Jako jako dávat ho pric kvuly sousedovi, jenom jemu nás pes vadí a pár pater vejš je velké pes který taky stéká a ten mu nevadí , co stim máte někdo radu? Může mít majitel nějaké problémů kvuly sgekajicimu psovy který se to snad odnauci. Díky všem.
Upřímně majitel bytu může cokoliv.Muzete se dostat i na úřad kvůli pejskovi za rušení a jine.Bydlime také v bytě a měly jsme také problemy se sousedy pod námi měly 2 psy věčně samotní doma venčit se chodily na balkon prostě se nestaraly majitele.Po 2 upozorněních o nápravu byly majitelem bytu vyhozený.Nejprve šly na úřad na nějakou domluvu a poté vyhazov.Ale já bych se domluvila s nájemníky pod Vámi
Přimo kvůli pejskovi Vás dle mého vyhodit z bytu nemůžou. Max. na Vás může přijít hygiena nebo městská policie kvůli hluku. Na Vašem místě bych se zkusila se sousedem rozumně domluvit. Říct mu, že pejska cvičíte, aby neštěkal, ale že to prostě nebude ze dne na den.
Obecne nikdo nic moc nemuze a nezmuze, ale v ramci vztahu v dome bych si obesla ostatni blizke sousedy a pokud mozno si objektivne zjistila jak to se stekanim a vytim pejska je a nabidla jim nejake reseni (treba to ujisteni, ze pracujete na naprave). Z vaseho pohledu 3x tydne hodinka neni moc, ale kdyz si sebe predstavim jako sousedku takoveho pejska, no - taky bych nebyla rada a chtela bych tak nejak ujistit, ze nemusim panikarit, ze takhle ted budu nucena zit porad, ale ze se to bude zlezpsovat
Psa už vám nikdo zákazat v bytě nemůže stejně tak kvůli tomu nemůže dát výpověd. Doporučuji včas řešit štěkání psa a zkusit odborníka.
Kolegyni majitel bytu žádal aby psa dala pryč.Neposlechla po třech měsících dostala doporučeny dopis s datumem k vystěhování. Důvod majitel napsal že se ocitl v situaci před rozvodem a potřebuje byt pro vlastní bydlení. Byla za právníkem nepochodila musela byt opustit. A nyní to normálne pronajímá. Já jsem taky v pronájmu a vyslovene mi zakázal domácí zvíře. Budu to respektovat je to jeho barák a on určuje pravidla.Jsem ráda že mám kde bydlet.
Pisemny projev tragicky, anonymni debata, typicke zameny slov, vybusne tema.
Zapomnela jsem na neco?
Jo, uz vim. Trololo, tralala, kocicka se vdavala!
Řešili jsme na podnájmu to samé. Opravdu cvičte, cvičte pejska. Ono to je nejlepší i do budoucna. Je to štěnátko,ale na samotu si musí postupně zvykat. Naučit rituály při odcházení/přicházení. Odcházet nejdřív jen na minutu a hned se vrátit, odměnit, kdyz neštěká atd a ty intervaly pomaličku prodlužovat. Ono, to že štěnátko štěká,je bohužel Váš problém, vy ho to musíte naučit.
Ale co nám hodně pomohlo byla webkamera. Zapnuli jsme ji, kdyz jsme šli pryč. A veděli jsme kdy začíná štěkat, jak dlouho, jaké jsou intervaly, nebo co to spouští atd. S tím se pak už dá něco dělat.
A jak vite jak moc steka kdyz tam nejste?treba je to vazne otravny..jinak nekdo ma psa nekdo dite,sousedsky vztahy jsou hold sazka do loterie...a k otazce,vystehovat vas muze jen majitel a ten to udela kdyz ho bude domovnik hodne prudit.zvazovala bych presun do jineho bytu.u nas v dome je plno psu(stekaji nastesti jen obcas) a tak jsem v klidu ze nase deti zase dupou...
@sudylichozrout ty jsi trapná!
No a ty troll. Bez otravovat jinam.
@sudylichozrout ty tady otravujes, já jsem sem zadala otázku kvuly věci co nás trápí a ty si asi naka k... Co neví co s časem a komentuje věci jak debil.
nahlasila jsem tvoji odpoved protoze urazky tady fakt nemaji co delat.
Kdyz jsme u tech debilu tak tvuj text vypada na to,zes ani nedokoncila zakladni skolu.
Hrubka snad v kazdem slove.Takze nez se tady do nekoho pustis tak si zamet pred vlastnim prahem.
Ty jsi mi ale loztomily tlolicek...
@zelenaesmold
@sudylichozrout
tak už se vám ulevilo 👍👍👍 😂
a tobe?zatrollila sis dobre? 🙂
Osobne si myslim, ze pokud pes nesteka celodenne a hlavne teda v ramci nocniho klidu, nic na vas nemuze. Taky by vam to musel dokazat, nahravky, atd., ze to je fakt porad. Muze to resit na urade, na prestupkove komisi, nebo MP. Moje doporuceni - najdete si trenera pro psa, aby vam pomohl. Nevim, jak dlouho pejska mate, ja tu nasi ucila byt sama doma postupne. 15 minut, pak pul hodka, hodina a postupne vic.. Vi, ze se vratim, takze po odchodu si jde lehnout a spi..