Hezký den,
včera jsme nechali odejít naší 15letou fenečku. Nemohla se hýbat a hodně trpěla. Bolest neskutečna, i když vím, že je pro ni udělali to nejlepší. Nemohla jsem být u toho, protože bydlím přes půl republiky od rodičů, se kterými naše malá žila.
Dnes ráno se mi stala zvláštní věc. Můj 2,5 letý prcek si klekl na kolínka a začal dělat haf a upřeně se na mě díval. Ale s takovou intenzitou, že mi to připomnělo naší spí slečnu. Pejska udělat umí dlouho, ale ještě nikdy ho nepředvaděl. Nikdy. Dnes poprvé. Je to asi jen moje vroucné přání, ale přijde mi, že se skrze něj naše fenečka přišla rozloučit. Chci tomu věrit, protože to svým způsobem pomahá.
Věříte v takové věci? Máte taky podobný žážitek?
Věřím, že naši blízcí na nás dohlíží i po tom, co zemřou. Ať jsou to lidi, nebo jiné bytosti.
Drž se. Jí už je dobře.
Mamka bydlí po rozchodu s mým tátou u jejího bráchy. Ten měl fenku, taky 15 let, museli uspat před cca 14 dny. Týden po uspání, přesně v čase, kdy vydechla naposledy, jim ze zdi spadlo něco, nějaké sušené kytky nebo co, co tam viselo tak třeba 7 let. Taky myslíme, že ještě naposledy přišla 🙂
@evellin123
@cilkat
@krtcice Večer mi psala máma, že se jim přesně v době, kdy byla fenečka zvyklá štěkat, že chce jít spát, rozsvítilo v ložnici světlo, které už dva roky nefunguje. Asi bude važně něco mezi nebem a zemí.
Určitě tomu věřím, děti mají dar vnímat tyto věci více, než dospělí.
Ano, takové věci se dějí. Zvlášť malé děti nemají ještě uzavřené toto vnímání všeho kolem nás jako my dospělí. Já toto spojení mám přes sny. A třeba náš kocour nám za sebe poslal náhradu - syna. Otěhotněla jsem díky prasklému kondomu 14 dní po jeho smrti a syn se narodil dříve a to na den přesně v den, v němž byl kocour na první operaci, která odhalila, co ho trápí a že tu nebude dlouho...
Ahojky ,mám. Mě ve 20 tragicky zahynul taťka, jela jsem ,ještě ten den do jeho bytu,abych cítila jeho přítomnost. Večer jsem usnula s jeho roznosenym svetrem pod hlavou a kolem druhé hodiny ráno mě probudila zima v místnosti a když jsem se podívala ke stolu viděla jsem tam stín sedět na židli a směrem ke mě. Po chvilce zmizel a já pak znovu usnula,ráno jsem to volala mamce a ta mi řekla, že se taťka přišel se mnou rozloučit.. ještě tři roky po jeho smrti se mi zdálo, že ho vidím vdavu lidí... Teďka už mám svoje děti a věřím ,že na ně že zhora dohlíží...