Dobrý večer, měla bych na Vás dotaz ohledně pohlavního styku s partnerem. Máme sex každý den, ale skoro pokaždé máme stejný problém. Partnerovi po malé chvilce sexu odpadá erekce a poté je problém do mě vniknout. Zkoušela jsem orální uspokojování, aby se vrátil zpět do formy. Občas se povede, občas ne. Partner musí dát dlaň ke kořenu penisu a zatlačit na místo varlat. Tím napne kůži tak, že jakžtakž "ožívá". Ale opět nevydrží dlouho. Před pár měsíci si partner všiml natrhlé kůžičky. Byl s tím u dětského lékaře, ten mu předepsal mastičku, s tím, že to nic není. Ale už v tu dobu si partner všiml, že erekce není jako dřív. Trápíme se tím oba dva a prosíme o radu. Budeme moc rádi, když nám poradíte. Brzy s tím chceme zajít na gynekologii ale předem chci znát váš názor. (🙂
@holka007 Byl u detskeho lekare??kolik je vam let? 🙂
17 😒
doporučuji si něco o tom přečíst , jste ještě velmi mladý http://www.stoporeni.cz/slaba-erekce/ , pokud si partner neví rady , třeba jít k lékaři ....
na doplňky stravy k podpoře erekce je ješte v jeho případě hodně brzo, s tím bych nespěchala
zkuste na tom víc zamakat. Taky si myslím na doplňky stravy je ještě brzo. Zkuste ho víc vzrušit a uvidíte, že to půjde samo 🙂
víš , ono někdy krásná a sebevědomá žena je víc než tablety na podporu erekce. Nechceš zkusit víc zapracovat na sobě?
@emilkamilka Já myslim, že někomu nepomůže ani to. Někomu stojí furt, jinýmu zas vůbec...
To si jako myslite ze za to muze partnerka? Tak to si tedy nemyslim...bude to asi v nem..bud ma nejaky blok..nebo i zdravotni problem. V tak mladem veku by mel stat v pozoru stale. Pokud se nestydi..tak bych konzultovala s doktorkou popripade urologie. Tim ze sebude teapit..to bude na psychiku jeste horsi. Muze za tim byt cokoli...
vykašlete se na kazdodeni sex a jde te si uzit zivota ven 🙂 evidentne partner neni uplne "dozraly" určitě to nebude zadna katastrofa. Psychika udela hodne, určitě neni na škodu se s nekym poradit na odbornější úrovni než pediatr. :D hodně štěstí
s tou psychikou souhlasím. POkud je muž v pohodě, jde to ztv samo. POkud ne, chce to konzult s odborníkem a něco na podporu erekce
@holka007 Soudím, že jste mladí, tak to chce asi trénovat a trénovat, mluvili jste třeba o tom jestli se partner necítí nějak špatně? Jestli nemá nějaké problémy? Jestli se kvůli něčemu nestydí? Na gynekologii vám moc neporadí.. Mám známého která měl taky nějaké problémy s natržením a nakonec musel na obřízku a je po problému..tak držím palce..