Ahoj holky, máte doma partnera motorkáře ? Můj přítel si po 3 letech koupil opět motorku, já z ní mám ještě respekt, ale fandím mu 🙂 Hlavně se o něj bojím ... vím, že on může být 1000x vyježděný, jenže pár jeho kamarádů motorkářů zahynulo, když je sejmulo auto, které jim nedalo přednost ... mému příteli se to stalo taky, ale naštěstí to dobře dopadlo...a taky vím sama, když jezdíme jak jsou někteří řidiči jak praštění jak vidí motorkáře a dělají naschvály. Je tu nějaká moto partnerka co by si ráda podebatila ?
Ahoj holky, buďte v klidu. Můj muž jezdí na motorce 22 let. Celou dobu co ho znám. Jezdila jsem s ním do doby než jsem otěhotněla a od té doby jsem na motorce neseděla. Teď s ním už jezdí naše 16ti letá dcera. Motorky má 3, všechny přes 1500. Ani se nezajímám kolik přesně, ale jsou v 100% pořádku, on i dcera mají oblečení s výztuhama, helmy nejvyšší kvality. Když odjedou mám aspoň KLID. 8letý syn už zvládá jízdu na své domácí malé 150 taky bravurně. Nějakého koníčka mít musí!!!!
holky díky, muj taky jezdí přes 20 let, je vyblbnutý a už ví co a jak B-) oblečení a výbavu má dobrou, ted se budu vybavovat já😀 má za sebou dva fakt blbe pady, paní mu nedala přednost a ujela, nema kus kolena a bylo po motorce, po druhe to byl stejný případ, ale pád mírnější a jak sám říka i v autě sleduje všechno kolem.Já si teprve zvykám, jsme spolu dva roky a teď byl rok bez motorky a byl na zabití, chyběl mu ten čistič hlavy a odreagovaní se, máme silniční moto, ale za dva roky ke 40.uvazujeme o choperovi, at si to užiju i já a můžeme cestovat, děti máme sice 3,.ale jen na víkendy, já bohužel vlastní nemám, tak si užívám jako macecha 😀
Dodatek sportovní silniční, takže ta na cestování moc není 😀
@katkapokorna náš nejmenší - bude mít ted 4 roky je motorkář tělem i duší, miluje motorky od mimina :D je celý můj, jeho nejlepší zábava je pustit mu na yutobe ... motorky a je klid :D my jsme byli na Buchlově na hradě - jako Buchlov ráj motorkářů ... a náš malý upotřed výkladu kastelána zavolal ... tichooo ... motolka :D my jsme se málem propadli a celá výprava se řezala smíchy :D
@betynna jo s tím, že motorkář bez motorky je na zabití, je svatá pravda. Můj když den před svatbou prodával svoje Báwo tak už řešil jakou další moto, no vydržela jsem to poslouchat asi 3 dny 😀 😀 Jsem zvědavá, jak to bude dávat až se narodí prcek, navíc si už teď plánuje jak bude malého učit na moto :D
@kata1988 tak to ja jsem to poslouchala skoro rok nez vybral novou,bud mu ji prodali nebo realita byla jina 😀 a a,ze bude maleho učit to chápu.mám to doma 😀 malý dostane mini motorku ted ke 4 narozeninam a ten si i cvrkne jak ji uvidí,je žlutá a takové se mu líbí a ještě červené 😀
@betynna ten je supráckej, tak snad ho nadšení nepřejde hned po nastartování 🙂. Synovcovi se líbili motorky, tak mu koupili minibike, jenže byl hodně hlučný a malý se toho bál. Pak když povyrostl, tak se párkrát projel a pak se s tím vysekal (naštěstí měl kominézu i helmu, tak se mu nic nestalo) a od té doby už nejezdí. Manžel si už teď plánuje, jak bude malého učit, nějak zapomíná, že se děti nerodí jako 3-4leté 😀
je to moje láska :D v té helmě sleduje i MOTO GP v TV bezpečnost nade vše 😀 právě ... ono je něco jiného, když můj nakopne motorku a on se jen dívá než, když si na ni sedne ... jsem sama zvědavá, prodává to kamarád tak uvidíme :D a jako toto se mi na chlapech fakt líbí ... ty plány co všechno budou děti učit, ale nějak jim nedochází , že jako jooo, ale až to jako bude s nima komunikovat :D
Ahoj holky, taky mám muže motorkáře, i já jsem měla motorku, ale když už jsem byla "moc" těhotná, prodali jsme ji a vyměnili za kočárek🙂 manžel teď moc nejezdí (rekonstruujeme, nával v práci atd.), takže ani vlastně nevim jak to budu mít s tím strachem o něj (který teda od porodu mám obecně víc), ale je to krásnej koníček! Sama jsem zvědavá, kdy na to zase sednu (tedy až budu mít zase na co), věřím, že se k tomu vrátím a "nehrábne" mi, že už na to nevlezu. Vždycky jsem jezdila s respektem, ale moc mě to bavilo.
no děvčata,já sice s přítelem jezdím,ráda se nechám svézt i na něčem jiném,ale tohle není asi můj šálek kávy,BM se kdysi pokoušel mě naučit jezdit a nějak jsem to nepobrala-i když možná to bylo i stavem učební pomůcky 😀,byla určená pro lesní provoz a taky podle toho vypadala chudinka-takže já jsem spíš spolujezdec-no ale zajímal by mě váš názor-a využiju téhle diskuse-tatínek malého mu chce koupit bud motorku(minibike)nebo čtyřkolku-já sama jsem pro čtyřkolku,protože malý nehodlá ani šlapat na kole,takže rovnováha je někde na bodu nula-je to jen můj názor,nebo mi ho posvětíte?
@betynna jinak máš pravdu,Buchláky jsou rájem motorkářů,ale co taky tady dokážou předvádět....,přiznávám,že co jsem byla těhule a ještě nějakou dobu potom mi dávalo dost zabrat hory vůbec projet
Holky, muj muz zavodi na motorkach od 4 let. A to je taky prima mazec. Uz jsem ho nekolikrat videla spadnout, nezvedat se a tak. Hruza.
@marecek4 - jj právě .... je to tam síla .... a to se mi na mém drahém líbí, že už je v Buchlákách vyblázněný, zrovna o vkn ho tam lákali kluci ... nejel, že je to tam o život - má ted nové moto, takže si ho šetří i když předpokládám, že se tam taky někdy zase staví 🙂 a já jsem teda za čtyřkolku na začátek asi - my máme pro malého mini bike,ale jak píšou holky, malý sice motorky miluje -sleduje a hraje si jen s nima atd. nevím co bude až si na ni sedne jako jezdec ne jen tak jako hračka ... a 4-kolka vím, že by se mu asi taky líbila :D
@simonceli hned jsem si říkala, jak jsem viděl tu přezdívku - že máš bud závodníka nebo jsi motorkářka :D holky, já mám známé závodníky rallye - to je to samé, je to adrenalin a zároveň koníček, exmanžel je hokejista a taky jsem ho několikrát viděla odvážet z ledu a na vojně, když jsem ho nenašla v kasárnách, ale v nemocnici ... kdy mu na tréninku skřípli tepnu ,upadl do bezvědomí, ale dobře to dopadlo... taky si můžu říkat jak je hokej nebezpečný sport . Holt mu asi musím věřit a denně se za něj modlit, ať při něm stojí andělé strážní -já se tak nebojím o něj, jak o Ty báječné řidiče co neví jak se chovat a dělají motorkářům naschvály...
@betynna Jirka měl v "mládí" KTM SM na té si 2x nabil, tak ji prodal. Poznali jsme se v době kdy jezdil sem tam na tátově Banditovi.... Já před tím nikdy na motorce neseděla a respekt jsem měla velký... kamarád nám půjčil skůtra 600 T-maxe a na tom jsem se cítila bezpečně, protože se tomu říkalo skůtr.. 😀 pak jsme přešli na Banďoura a najednou chtěl zase KTM (ačkoli na začátku našeho vztahu tvrdil, že KTM už nikdy 😀 )... takže máme KTM Adventure 950R.... když jsem to viděla poprvé, tak jsem málem omdlela... je jednou taková jako krásný něžňoučký Banďourek.. 😀 😀 ale co nadělám... miluje ji... jsem radši když jezdí se mnou, protože vím, že jezdí opatrnějc než sám, ale nemůžu mu pořád stát v patách.... nezbývá než mu věřit, že na sebe bude opatrný a bude mít dost respektu a rozumu... akorát nám Kačena komplikuje hledání většího bytu za normální peníz, protože prostě potřebujeme garáž a ty mají většinou u novějších bytů a ty jsou zase o dost dražší... ☹ prodala bych ten krám z fleku.. 😀 😀 😀 ne, kecááám...
@peggy_5 ty jsi stejný případ jako já :D úplně se vidím, nedělám totiž ted nic jiné než sháním bydlení pro naši Hondu :D a taky radši jezdím s ním, dává si pozor a taky chápu, že občas si potřebuje vyčistit hlavu sám ... já jsem začala běhat ... jednak ať zhubnu a hlavně je to můj restart mozku :D takže ho chápu 😀 když jsem viděla naši Hondu poprvé ... zamilovala jsem si ji, ale bylo mi jasné, že pomalu tato motorka fakt nejezdí a choper co bych brala já to taky není ... takže co už teď 😀
Jo a ještě jsem zapomněla zmínit, že než si pořídil druhou KTM, tak jezdil závody na lodích... sice ne na formulých (ano i lodě mají své formule, které jedou 200km/h po vodě), ale když se řítil tou rozmlácenou hladinou 90km/h spolu s dalšími blázny na úzké Vltavě a jednou ho to hodilo na břeh nebo jednou mu skočil soupeř svojí lodí do jeho lodi a ta najednou zmizela pod hladinu... z toho mi taky dobře nebylo... u těch chlapů si nevybereš, jsou to bláázni.. 😀
@betynna no tohle http://www.motocykl-online.cz/files/photo/129/f... a tohle https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xp... je taky pěknej rozdíl.. 😀 😀 😀 ta druhá je přímo ta naše... 🙂
Tak se pridam i ja. Manžel též motorkář. Máme 2 Ducati - jednu na silnici a druhou na okruh. Jezdila jsem s nim též do te doby, než jsem otěhotněla. Pak až do 8m jsem ho doprovázela v autě na okruh a fotila. Možná od te doby na naše dítě platí jako uspavani zvuk motorky :D .......Každy víkend jsme dle počasí byli pryč nebo on v garáži ... Nechci mluvit o nehodách jeho nebo kamarádů. Nehody se stávají i v autě. Každopádně Ode dne, kdy se nám narodila mala na motorku ještě nesedl a do garáže jezdí jen parkovat auto. :D
@betynna
@me79 máš pravdu a v zjištuju, že poslední dobou mám jako panickou hrůzu z tuningových 20- letých řidičů, co mají čerstvý řidičák, tatínek koupil fáro - vytunilo se a jezdí jak prasata a přitom to neumí 🙄 my teď garáž sháníme a jak bude vím, že náš tatínek se tam zavře, buse leštit tu svoji krasavici - bud si ji hýčkat víc jak mě - ale bude klid :D
Sice můj drahý chtěl Honda CBR FIREBLADE 954-1000.. ale tato moto byla akce kulový blesk- HONDA FIREBLADE CBR 929 RR za fantastickou cenu :D
ahoj, můj manžel jezdí na moto celou dobu co ho znám (jsme spolu 9,5 roku), já jezdím s ním(teda až na letošní sezonu, tu si musím odpustit kvůli tomu malému motorkáři v břichu 😉 ).
Jednou spadl když předjížděl 2 auta a první z těch aut začlo předjíždět taky (prostě někdo kdo nekoukal do zrcátek), měl kliku, odneslo to jen potlučené koleno (manžel, tehdy ještě přítel měl moto oblečení, až na džíny - jel do práce). Druhý pád byl loni na naší první motodovolené, jen jsme se sklouzli, ale díky pořádnému oblečení se nám nic nestalo, moto na tom bylo o něco hůř.
Motorkaření je koníček jako každý jiný, lidi buď motorky milujou nebo nenávidí, pokud ho to baví a jezdí s ROZUMem a POŘÁD PŘEDVÍDÁ, tak se není čeho bát 😉. Pokud máš motorky ráda, tak se k přítelovi přidej sdílet tuhle vášeň (jestli teda není přítel jeden z tich co hlásají že motorka má být jednomístná, i takové znám). Doporučuju ale napřed pořešit helmu, oblečení (když koupíš textilní motooblečení nebo se ti povede sehnat kožené z druhé ruky, tak to nevyjde až tak draze), za ten pocit bezpečí to stojí 🙂
Pokud budeš chtít pokecat, klidně se ozvi, moc holek motorkářek neznám a na modrém koníkovi už tuplem 😀