ahojky.
mam dotaz. muj manzel je v armade a mozna pristi rok na podzim bude muset odjet do Iraku nebo nekam , nejmene na 4 mesice. Jak byste si naplanovali tehotenstvi a miminko? nechceme cekat az se vrati, protoze to by bylo mimi az tak za dva roky a pul, kdyby slo vse dobre, a my je chceme driv.
Taky nechci abych byla tehotna a on se vratil a mimi bylo na svete, treba dva mesice stare. Jak to nejlepe naplanovat?
dekuji.horsi je, ze zijeme v Usa, takze bych jela asi k mym rodicum. fakt nevim,jsem nestastna, to byla ma nocni mura,ze by mel nekam jet
ahojky, ja bych taky radsi mela mimiska jeste nez odjede...hodne stesti
Nevím jak je to s tím tvým ale ten můj hlásil že by mu už trošku starší ani nevadil - že s těma úplně mrňavýma to je stejně celkem jednotvárný tak nejlíp jak začne sedět (ale my řešíme adopci a já bych nejradši právě to úplně maličký takže jsme na tom trošku jinak)
Otázkou je - dá se mimi naplánovat?
No, tak nějak, můžeš počítat, že se vám to zázračně povede napoprvý, ale taky se můžeš měsíce snažit neúspěšně, tohle holt člověk nikdy neví 😒
A krásné a důležité je každé období, ať už těhotenství, narození malého, první měsíce, první roky...Toto se prostě nedá naplánovat.Tvůj mažel má prostě takovouto práci a u jednoho z těchto důležitých období prostě nebude, to si nevybereš.Takže já bych se začala snažit a nechala bych to osudu 😉 .Jinak držím pěsti! 😉
je mi jasne,ze se to neda naplanovat, nikdy clovek nevi, co se muze stat, ale naplanovat se da to, kdy vysadim antikoncepci, ktera mi stejne nedela dobre. taky nevim,jak to bude , mam urcite problemy a mozna se prvni, prvni dve tehotenstvi nepovedou,podle slov doktora, tak proto to resim, kdy zhruba zacit, a pak uz to nechat na Bohu...
Ahojky Ses, myslím, že během těhotenství bys to nejméně pocítila to odloučení. Alespon do 7-8 měsíce. A pak at už ho máš k dispozici a ten zbytek těhotenství prožijete společně. A pokud máš možnost jet k rodičům udělěj to. Aspon se nebudeš cítit tak osamělá. Ted jsem taky 2,5 měsíce bez partnera, je pracovně mimo republiku a to odloučení jsem celkem zvládla...i díky každodennímu tel. kontaktu. Přeji Ti hodně štěstí
Souhlasím s Andreou, můj manžel je pracovně na druhém konci republiky už od půlky července. Doma se mihne tak jeden den v měsíci. Domů by se měl vrátit počátkem listopadu a zatím to vypadá reálně 🙂 Určitě jsem radši, že to vyšlo takhle než na konec těhu 😉 Každodenní tel. kontakty jsou i u nás samozřejmostí 😵 Ses, držím ti palce, aby na slova doktora nedošlo!
Muj manzel na 50% odjede po novem roce na staz do Ciny...rodim v dubnu...snazi se z toho vykevat, zatim dosel na tech 50%...vedeli jsme to jeste pred snazenim, dlouho jsme o tom debatovali, mel by tam byt asi 3 mesice..pokud odjede, bude to smutne, porod, prvni tydny, ale mam uzasnou maminku a tchyni a budeme to muset vydrzet,....ja porad doufam, ze neodjede, a pokud ano, to zvaldnem,nechteli jsme uz cekat, snazeni by se tak posunulo az na duben, kveten, kdyby to trvalo stejne jako ted , tak bych otehotnela nekdy kolemcervence 2007 a to uz mi prislo dlouho...
Alcatko, to si tvůj manžel nemůže vzít nějaké volno? Přiletět alespoň na pár dní? Celé tři měsíce budete bez kontaktu?
🙂
ahojki ses, já sama tuto věc doma nemám, ale plno kamarádů taky slouží a jezdí na mise. a zrovna v loni odjel kamarád když měl malej 7 týdnů, a kamarádka říkala že se to dalo přežít, byl teda jen na 6 měsíců, sice přišel o hodně zážitků s malým, ale zase takové to důležité pro chlapy teda myslím jako první kroky, slůvka nepřišel. kamarádka se tedy nastěhovala i s malým k rodičům aby nebyla sama. radit ti asi neporadím, já bych asi tuto situaci řešila stejně, raději než odjede mít mimíska už na světě a čekat na něj ve dvou 🙂