Holky,máte doma některá parní mop-čistič.Jakou značku máte a jak jste spokojené?Předem děkuji za odpovědi
@soyevita je to vyhazování peněz, máme taky Karcher a nevyčistí to vůbec nic, v podstatě ho vůbec nepoužívám od té doby, co jsem ho koupila a párkrát použila. Pokud si pamatuji, tak stál přes 10 tis. Možná nějaký super drahý model čistí líp. Sestřenice si před lety pořídila něco za 40 tis., tak možná to bylo lepší, na můj vkus ale moc práce,nejdřív se muselo napařit a pak hadříkem ještě setřít, takže vlastně všechno 2x.
@soyevita mám obavy, že zklamaná asi budeš. Já jsem věřila, že tou párou umyju dlažbu, spáry v koupelně, vodní kámen, připálený sporák.... a zázrak se nekonal. Dokážu si představit, že to dovede umýt hodně hladký povrch ušpiněný klasickou špínou, ale to je tak asi všechno. Taky mě bolela ruka z mačkání tlačítka na páru. Pokud se nepletu, tak by snad mělo být možné si ho půjčit a vyzkoušet. Bez toho ho určitě nekupuj.
Kamaradka dostala jakysi z teleshopingu a nestesti..taky kvuli kockam chtela, a po vytreni jak by vylila kybl vody, tj jen na dlazbu a spinu to tak nejak rozpatla ☹
Mám Karcher SC 3, v podstatě jsem spokojená, ale za mě - máme doma dlažbu a tak 2x za rok je třeba stejně zakleknout a vzít to rejžákem...