Ahoj holky, už delší dobu pokukuju po parním hrnci a chtěla bych se zeptat zda máte zkušenosti, případně jaký a jak vám z něj chutná. Chtěla bych udělat něco pro sebe a pro malou a naučit se zdravě vařit. Děkuji za jakékoliv rady a tipy 🙂
@petrusew Teď už jsou dost levné, i značkové stojí pár stovek. Já můžu jen doporučit, vitaminy ze zeleniny se nevyvaří do vody a ta chuť je pak hrozně znát. Jinak já mám takový ten klasický třípatrový, takže není problém udělat celé jídlo najednou - v jednom patře ryba, ve druhém zelenina a ve třetím rýže nebo brambory 😉
@petrusew Mám ho už několik let, jen nějaký základní model od Tefalu. Třeba brambory v páře nemají chybu, zůstane v nich veškerá chuť, takže pak není ani potřeba sůl. Nemluvě o zelenině, rybách apod. Dělala jsem v něm i rýži (byla k tomu speciální miska) a nějaké dezerty. Takže za mě ano, jen samozřejmě zabere v kuchyni místo.