Paranormalni jevy-něco se děje. Máte také zkušenost?

luckawm
6. pro 2019

Ahoj mate někdo zkušenosti s paranormalnimy jevy doma? 😁
Když jsem ještě chodila na střední občas se doma něco dělo. Většinou jen když jsem byla doma já s mamkou. Vyprávěla mi třeba sen a najednou když řekla, ze v tom snu nějaká holcicka skočila tak z pokoje se ozvala rána a na zemi byl plysak se zabudovaným kazetakem, který na skříňce asi dva roky sedel. Jednou když se Mamka koupala a já snidala v obýváku něco se stalo, ale ani jedna jsme nic neslysely. Pak na mě Mamka z pokoje rvala, co to má znamenat, ze mám v pokoji takový bordel. Když jsem za ni přišla byly rozházené věci ze stolu snad do půlky pokoje, na stole ležela Polička co byla povesena nad nim. Na stole ležel drahy foťák a monitor od PC a rozbita byla jen žárovka v lampicce.
Když jsem byla sama s přítelem na chatě a on večer odešel na ryby šla jsem se osprchovat a opět najednou rána z vedlejší místnosti, v lednicce cinkaly lahve. Vypla jsem vodu a šla vedle byla praskla žárovka v lednici a spadla dekorace.
A teď, žijeme spolu v domě máme malé dítě. Jelikož jsme o tom ani jeden nechtěli mluvit, aby si o nás ten druhy nemyslel, ze zrovna já jsem magor tak jsme mlceli. Nedávno jsme o tom začali mluvit. Možná v důsledku nějakého filmu, ale shodli jsme se, ze když jeden nebo druhy sedíme v jedné části gauce vidíme občas projít černou postavu. Vždy jsme ji oba viděli jít jen v jednom směru a to od dveří do zahrady směrem do domu po chodbě. Stává se, ze v jednom místě i přesto, ze jsou všude zavřené dveře a okna táhne. Z ničeho nic je cítit chladný průvan a zase to přestane. Já jsem slyšela zřetelné kroky na půdě. Myslela jsem, ze je to třeba kuna, ale tomu to proste neodpovídalo. Když manžel odjel na montáž tak jsem slyšela i zřetelné tukani na dveře. Občas máme hrozne sny a stalo se mi už parkrat, ze jsem se nemohla vzbudit. Natalka se občas zasekla a koukala do jednoho místa a na nic nereagovala což si myslím, ze se dětem proste stává. V noci občas třeba dvě hodiny seděla v postýlce a sama si hrála a septala, ale to si taky myslím, ze děti občas proste dělají.
Mate někdo s necim podobným zkušenosti? Spis se ptám ze zvědavosti. Vše se da vždy racionálně vysvětlit i když my na “něco” věříme. Verim na něco i z toho důvodu, ze když napr zemřel děda tak se u našich zastavily hodiny, když umřel strejda spadla televize...
Zajímalo by mě jestli se někomu taky doma “něco” děje 😁🤔.

1eso1
6. pro 2019

@luckawm tak tohle bude zase pěkné čtení před spaním 😀
Jinak já na tohle věřím. Několikrát se mi staly věci, které jsem si neuměla vysvětlit.
Jednou jsem měla do kruhu zapálené čajové svíčky. Někam jsem odběhla a když jsem se vrátila, tak jedna z nich byla uprostřed kruhu. A doma jsem byla sama.
A praskla sklenička, když umřela prababička a podobně...

luckawm
autor
6. pro 2019

@1eso1 tak to jsem rada, ze i někdo jiný na to věří 😁

sudylichozrout
6. pro 2019

@1eso1 by mi asi svinklo z tech svicek 🙂

sudylichozrout
6. pro 2019

@1eso1 byla tady pred casem podobna debata, kam jsem par zazitku psala. Uz se mi to nechce cely smolit znovu, ale ve zkratce: s timhle zkusenost mam a verim tomu, ze se leckomu mohou tyhle veci dit.

1eso1
6. pro 2019

@sudylichozrout no já stála a přemýšlela, co mi kdo chce asi říct. Hrozně dlouho mi to vrtalo hlavou.

sudylichozrout
6. pro 2019

@1eso1 jj, verim 🙂

20190418
6. pro 2019

Když jsem byla malá umřel mi bratr. Jako předškolák jsem se z toho poměrně brzy oklepala, znovu jsem to začala řešit v pubertě. Hodně let jsem z toho byla v háji a i z té doby mám pár podobných zážitků. Ač obecně velmi věcný člověk, tak věřím, že jsou věci mezi nebem a zemí, které prostě logicky nevysvětlime. Že duchové a zbloudílé duše existují. Ale vnímá to člověk jen při určitém nastavení. Buď celkovém - různá média nebo spirituální bytosti - nebo dočasně jako třeba já v pubertě.
A co se týká dětí, tak bych i věřila že malé děti mají velmi vyvinutý šestý smysl až cit pro paranormalni jevy, který se postupně obrousi. Muj syn taky tak do toho roku často úplně zaujate koukal "do blba" a pak se najednou třeba rozbrecel. Mohl koukat do blba a do toho dostat prdy nebo taky koukat na ducha, kdo ví? 🤔😁

teckadvojtecka
6. pro 2019

Řekněte o tom faráři a pozvěte ho domů. On vám to doma posvětí a budete mít pokoj.

alkuska
6. pro 2019

@20190418 mě takhle vyděsila starší dcera, byly ji cca 3 roky. Byly jsme samy doma, chystala jsem ji do postele a ona najednou v ložnici začla ukazovat mě přes rameno někam do rohu nad garnyzemi se zatazenými závěsy. Vypadala docela polekane a ptá se "maminko co to tamhle je?" Já jsem měla malém infarkt, měla jsem to za zády, otočila jsem se nic tam nebylo, jen temný kout pod stropem, ale ona trvala na tom že tam něco je a že se boji. Já jsem si připadala jak v hororu, fakt hnus. Tvářila jsem se samozřejmě normálně abych ji nepolekala ještě víc, sebrala jsem odvahu, odhrnula jsem ještě ty závěsy a ukázala normální okno. Ale spaly jsme tu noc spolu v posteli. Raději 😇

jirinakuk
6. pro 2019

Když jsme byla malá vídala jsem obrysy postav většinou bílé(prý to jsou andělé a barevné zbloudilé duše), dcera vídala to samé aniž bych se někdy o tom zmínila. V pubertě jsme vyvolávali duchy a bylo to neuvěřitelné, dnes mám z toho trochu strach, als stále mě to zajímá a láká. Tak si alespoň vyhledávám filmy podle skutečné události V ZAJETÍ DÉMONŮ apod.

esterka610
7. pro 2019

Jj, na nás chodí koukat tchyně, bydlíme v baráku po ní a byla úžasná, bohužel po dvou letech od seznámení umřela. :-/ Normálně poznám, kdy je tady, vím o ní, kouká na mě, třeba tak 5 minut a pak jde. V šestinedělí po dvojčatech jsem jí tu měla každou noc. Říkám, že nad námi držela ochrannou ruku.

bonavoxa
7. pro 2019

Pozvěte si kněze, nechte si vysvětit byt. Nic jiného, žádné okultistické metody jako lapače snů, křídy, svíčky, apod. Pokud víte, o jakou duši se jedná, dejte za ni odsloužit mši svatou. Zřekněte se všeho zlého, můžete si nechat i posvětit svíčku nebo osobní předměty na ochranu, škapulíř, medailonek Panny Marie, růženec.,..My máme vysvěcený byt, protože tu před námi bydlely paní, které se zabývaly okultismem, kartami, kyvadly,..nic se tu nedělo, ale pro jistotu.Je tu fakt božský klid, všechny návštěvy se diví, jak klidně se u nás spí.

petulejan
7. pro 2019

Úplně mi chodí mráz po zádech,jak to čtu. A mám taky jeden docela čerstvý zážitek. Nedávno příteli umřel strýc,hodný člověk co ho i vychovával. Večer jsme na něj dost myslela,běžely mi hlavou vzpomínky a přitom jsem psovi házela do chodby balónek. Leželi jsme s přítelem a malou v posteli a jak jsem hodila opět balónek a pes se za ním rozběhl,tak najednou v chodbě jak když praskne žárovka a rozsype se na zem. Slyšeli jsme to jasně oba dva a i pes se na zaprazi zarazil a lekl. Oba jsme vyskočili co se stalo,prolezli jsme celý barák a nenašli jsme nikde nic. Doteď to mám v hlavě 🤔

luckawm
autor
7. pro 2019

@teckadvojtecka nás to nijak neobtěžuje. Není to nic hrozného.

luckawm
autor
7. pro 2019

@alkuska tak to je děsný. Natalka naštěstí zatím nemluví 😁

zelenaesmolda
7. pro 2019

@sudylichozrout
napis to,me a ostatni by to urcite zajimalo 🙂

tingle
7. pro 2019

Já na tohle určitě věřím, hlavně od osmé třídy, kdy jsme vyvolávali duchy. A byla to síla. Jinak jsem pak vnímala hodně negativních energií ve starém domě, kde jsme bydleli s mamkou a otčímem, ale jako puberťačka jsem to neřešila, to spíš až teď , po letech. No a pak taky to, táta mi umřel v listopadu a do roka v říjnu se narodil syn. Takže ho neznal, samozřejmě. A jednou, když byly synovi asi dva roky, jsme prohlíželi nějaké fotky a narazili i na fotku, kde byl můj táta. Chtěla jsem mu vysvětlit, kdo to je, ale předběhl mě , říká - děda! A usmíval se. Jakoby ho znal. Překvapilo mě to, ale pak jsem si vzpomněla, jak kolikrát koukal někam do rohu a smál se...třeba za ním táta chodil už od narození 😊

1772
7. pro 2019

@tingle Ano, tomu věřím taky s možná v to i doufám. Aby naši blízcí, kteří s námi již nejsou, mohli vidět a sdílet naše radosti.

rumina
7. pro 2019

@luckawm já zažívala něco podobného. Někdo tohle nemívá a proto neuvěří. Nemá to cenu někomu říkat, pak se jen smějí. Když mi umřel děda, stávalo se asi půl roku, že nám někdo zvonil na zvonek. Jednou jsem byla v chodbě a ihned otevřela po zazvonění a nikde nikdo. Poté jsem někde četla článek, že manžel se chodil loučit se svou manželkou tak, že na ní zvonil. Tak i náš děda se tak loučil. Nedávno zemřela i babička, v místnosti, kde trávila nejvíce času jí cítím i moje mamka. Víme, že tam sedí. Mám malou holčičku...no už jí je rok, stále někam kouká, vím že něco vidí. Cítím, že s námi někdo žije. Podle mě jsou kolem nás všude duše, které z určitého důvodu ještě nemohou odejít. Možná to vypadá, že jsem blázen, ale někdo tyhle ,,vibrace" vnímá. Já nosím na krku přívěsek z křišťálu. Díky němu jsou vjemy méně časté. 🙂

jerou
7. pro 2019

Na veci mezi nebem a zemi verim. A na to, ze blizci lide jsou porad mezi nami a nekdo je opravdu vidi nebo citi. Ze nas i chrani. Muj bratranek dostal domek po zemrelem stryci a kdyz ho opravoval, nejakou dobu se tam deli divne veci. Premistovali se tam veci, i kdyz byl dum zamceny a nikdo do nej nechodil. A k postylce meho brachy prisel pry pradeda tu noc co v nemocnici umrel. Pradeda pry stal nad postylkou a usmival se. Mamka si myslela, ze se ji to zdalo, nez se rano dozvedela, ze deda umrel. A moje babicka umela hledat vodu, predpovidat kyvadlem a podobne. A me malem spadla na hlavu ulomena vetev stromu. Kdybych nemela pocit, ze na me nekdo vola a neudelala par kroku vedle, nevim jak by to dopadlo 🙂

not_blond
7. pro 2019

Verim a nastesti nemam, posrala bych se pri jedine takove prihode 😆

papousekpaja
7. pro 2019

Take bych mohla prispet svou troskou do mlyna, ale to by bylo na obsahly clanek, nez na kratky komentar. Kdyz jsem videla duchy poprve, tak mi byli 4 roky. Verim a take verim na dobre i zle, s obojim mam sve zkusenosti, takze, pokud se ti nezdaji osklive sny, necitis strach a ani zlo, neprijemne vune, jsou to hodni duchove co vas budou chranit, pokud citis zlo, rychle se u vas kazi zelenina a nebo citis neprijemne pachy, zdaji se ti zle sny, jednej a to hodne rychle. Nejlepe se domluvit s fararem.

martiina_k
7. pro 2019

@papousekpaja napiš ty zážitky, určitě si to tady holky rády přečtou

loylii
7. pro 2019

@luckawm já na tohle věřím.. a i na senzibily a karty. Na vlastní kůži jsem zažila dopredu predpovedi, které se opravdu staly.

martiina_k
7. pro 2019

Já nemám fyzický zážitek, ale věřím, že smrtí člověka to nekončí. Nemám žádné představy, nebo nápady, co je dál, ale nemyslím si, že je to konec...
Můj "důkaz" něčeho nadpřirozeného je tenhle... 2012 mi zemřela babička, nejmilovanější osoba na světě, dodneska na ní často myslím a dokázala bych ji vyměnit úplně za každého, jen kdyby to šlo. Babička měla nastavený trvalý příkaz na 1000 měsíčně, které mi během studií posílala a nezrušila ho ani když už jsem chodila do práce. Za více než rok na to jsem se vdávala, celý rok mi žádné peníze nepřišly a ten měsíc, co byla svatba mi z jejího účtu ta 1000 přišla. Její účet nebyl zrušen, takže se to dá v podstatě vysvětlit tak, že se tam nasčítaly nějaké korunkové úroky a že to zrovna tu 1000 přešvihlo, tak se odeslala, vím že to má reálné vysvětlení, ale já věřím, že to byla babička, která mi poslala tu tisícovku jako svatební dar.

mamio
7. pro 2019

@luckawm ahoj, ano dělo, tyhle věci me docela v životě,, provází ''.. kupte si na netu bílou salvej a pořádné byt prokurte, hlavně rohy místnosti a pak pořádně vyvetrejte.... Nebojte sice trochu smrdí ale je i antibakterialni a antivirova

luckawm
autor
7. pro 2019

@not_blond to jsem si vždycky říkala taky, ale ono když se to pak děje tak to nic hrozného není i když na te chalupě jsem se fakt bála je v lese kde není vidět ani na krok 😁🤦‍♀️

luckawm
autor
7. pro 2019

@papousekpaja no zle sny občas máme, ale to snad každý. Parkrat se mi stalo, ze jsem se nemohla vzbudit a následně pohnout, ale to asi dvakrát za tu dobu co tu bydlíme. Zelenina se myslím rychle nekazi. Nějaký zápach občas cítit je, ale možná mám jen citlivý nos 😁. Je s námi v domě pes a ten by určitě něco špatného cítil. Jen mi přijde, ze se malá občas z ničeho nic budi s brekem🤷‍♀️

zelenaesmolda
7. pro 2019

@luckawm rika se tomu spankova paralyza,neni to nic nadprirozeneho.

alkuska
7. pro 2019

@luckawm já se normálně nebojím, ale tehdy to bylo opravdu hodně nepříjemné.