Nemáte někdo papouška šedýho?? Žaka??
ee 🙂
proč chceš se dát k pirátům? 😀
jabber, neee, tak mě zajímá, jestli má někdo zkušenost s takovým prckem
jo kamarád...
liviky..piráti jen na plátně 😀
nobody - no fakt, jednou jim na chatě uletěl, celej den seděl na lípě u chaty, už mysleli, že jsou bez papagáje, ale nakonec na zavolání sletěl a nechal se chytit 😀
tak já měla jen andulku,kanára a korelu 🙂
nobody mám kakadua a kámoška žaka 😉
a kámoška má senegalskýho 🙂 , strašně žárlí na jejího manžela....ale příšerně 😀
liviky ... já jich měl dost ..teda spíš taťka
jo a korelku ... no, mám pěkný vzpomínky
lucenek ... musí mít nějaký CITES nebo takový oprávnění?
A kakadu je hodný? 😀
jabber ... já bych nežárlil 😀
lucenek ..prosímtě, nemůžeš se zeptat kámošky třeba na styl chování, kdy prostě zlobil ..nebo jinak řečený ...nějaký minusy u žaka? 😉 😝 😉
já na korelu taky 🙂 ,naučila se říkat své jméno Miki a když mi na chalupě uletěla tak jsem jí ještě několik dní slyšela řvát Miki Miki...pak jí asi uklovali 😀 😀 😀
nobody ano musí mít cites vyřizuje se to na úřadě jako když přihlásíš psa 😉
bez cites jako byl ilegál
no hodný jak se to veme..j eextra šikovný nedávno rozmontoval na výrobní díly zámek na číselný kod podotýkám z kovu tím zamykáme voliéru...a ejhle jak je šikovný..fakt rozebere kde co...v knize od Rosemary se píše že mít kakadua se rovná dát batoleti motorovou pilu takový vervajs dokáže 😀 😀 😀
liviky...ale to je teda hnusný konec 😀 😔
lucenek ... šikula no 😀 😝
no minusy u žaka a ostatních větších papuchů jsou že se fixnou jen na 1 člověka....a třeba na poartnera útočí jak kdy...prostě extrémně dokáží dávat najevo lásku no a nevím jestli to nazvat mínusem, ale dlouhověkkost, počítej s tím že jej zdědí tvé děti v zajetí při dobrých podmínkách žijí až 80 let.... 😉
děkuji 😝
nobody - co ty víš, co bys dělal, kdybys byl papoušek 😀 😝
vím ..tulil se, hryzal, byl naštvaný, skákal radostí, byl skleslý, smutný, něžný, milý, šikula, nezbeda, otrava
no jak teď 😀 😀
nobody - a taky bys mluvil? 😀
žakové jsou perfiš mluviči ale kakaduové jsou mazlící fakt tak se nedokáže mazlit ani pes jako kakaďák 😀 třeba si jde k manželovi lehnout pod deku 😅 nechá se drbat všude možně i nemožně...no je to lísal 😀
lucenek 😀 😵
jabber ... ale jo, nějaký střek bych hodil 😀 a kakal, dýchal, .......
lučenek ... drbat všude možně i nemožně ...tomu už rozumím 😀
nobody - skřek.....prostě jak teď 😝 😀 😀
😀 😀 😀 😀
jo jo kdybych ho neměla doma tak bych nevěřila...ale nevýhodu jednu má je to nejhlasitější papoušek.Fakt, dokáže vyřvat okolo 110dcb....a poštu mám tak 300m od baráku a slyším ho tam jak řve když je sám fakt sekec takže to je zase nevýhoda kakaďáka 😝
drbání
https://www.youtube.com/watch?v=lqb8gvdZTDc😀
lucenek - ty máš žlutochocholatýho? 🙂
jabber žlutochocholatýho neznám mám přesně kakadua šalamounského ale jo teda chocholu do žluta má 😉
nobody - ségra má žakouše, ptej se...... 😀
lucenek - to já jim tak říkám 😀 , určitě se jmenuje jinak 😀 😀
jab no žlutou chocholu má kakadu šlalamounský , kakadu bíly, kakadu žlutočečelatý, žlutolící....teda ten myslím že má ale nevím
lucenek - žlutočečelatý je ten co jsem myslela 😀 , tenhle je boží: http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Palm_Cockat... 🙂
a pak je taky kakadu s růžovou chocholkou, ne?
to je kakadu palmový 🙂
no ne růžová ale spíš dooranžova
Ne, ty jo? 😀 Ale měl ho kamarád, docela chytrý zvířátko to bylo 🙂