Ahoj holky, prosim, kde kupujete pro muzsky (nebo kde oni si kupuji) panske spolecenske (formal) kosile typu slim fit?
Uz jsem oblitala Pietro filipi, Blazek, Kosile a nic moc, bud je nemaji nebo maji jen treba tmave barvy☹ nebo spatnou velikost (na co velikost 46 slimfit, netusim, ale aby jich udelali hodne ve 40, to ne☹
Jo, sehnala jsem Hugo Bosse, ale zas davat za kosili 3 tisice, to je sileny.
Diky za typy🙂
Dobrý den,
já preferuju internetový obchod kde nakupuji pánské košile dempsey.cz . Tento obchod ti můžu jen doporučit, najdeš tam mnoho značkových košil od značky neznáme po Elegants.Košile není problém zaměnit velikosti, barva.
Hodně štěstí a zatím. 🙂
Já nakupuji svému příteli na z-ciziny.cz Košile tam mají opravdu pěkné a kvalita mě taky překvapila. Výběr košil tam je rozmanitý, zakoupila jsem tam navíc něco i pro sebe 😉
Ego man dělá krásné košile, taky je kupuju, ale na netu - kosile-kvalitni.cz - mě se nejvíc líbí design košil, kdy jsou rukávy a límec v jiné barvě.
Celkem stylový je také doublju.cz, který nabízí i formálnější kousky. Tedy pokud se nejedná vysloveně o ples, tak na "běžné" formální nošení se tam něco určitě najde. Já od nich košile k obleku nosím běžně, ale zas moje práce mi to dovoluje...
Tommy Hilfiger má skvělé slim košile.
super je tenhle e-shop https://www.bolf.cz . A mimochodem ráda se inspiruji i vašimi tipy. Podívám se, co kde mají - zrovna sháním pro manžela košili s dlouhým rukávem.. Akorát mám pořád na paměti, že čím víc košil, tím víc žehlení :D
Svému příteli jsem koupila jednu slim-fitovou košili na geareshop.com, jak má vypracovanou postavu, tak mu ten slimfit velice sluší, a velice slušně obléhá. Nikde nic neplandá, a i materiál je velmi dobrý, peru to podle doporučení, a barvy jsou stálé, nic se nemuchlá.
Ahoj zkus to tady: idealmoda.cz
Irena
Díky za tipy, také teď sháníme košili na chlapáka. Koukala jsem na ten bolf.cz i ty ceny vypadají rozumně! 🙂 Je z čeho vybírat :o)) Asi i pro sebe už mám vybráno 😇😀
Já nakupuji na Idealmoda.cz-takový výběr pro muže jsem jinde nenašla.jen je problém,že je to převážně pro chlapy.
já je zase ve slevách nakupuji v Hatích. Mají tam dva obchody a v každém super ceny.
Dobrý den, mohu doporučit košile EGO MAN. Kontrastní límečky, manžety, slim fit a cena vynikající ..