Pánské hodinky - dárek pro manžela

andypsenicka
26. čer 2016

Ahoj maminky, můj manžel bude mít za 10 dní narozeni a chtěl by nějaké hodinky. Moc se v tom nevyznám, nemáte prosím nějakou radu, jaké jsou teď v módě nebo jaké nosí váš muž? 🙂

berynka
26. čer 2016

@andypsenicka záleží, kolik chceš do manžela investovat 😉. My máme oba už několik let Festiny a jsme spokojení.
Taky záleží, jestli je elegantnější nebo sportovnější typ a na jaké nošení by to bylo a podle toho vybírat.

domibeyoutiful
26. čer 2016

Ak je manžel športovejší typ, volila by som s koženým ramienkom, ak je elegantný, prípadne nosí napr. kvôli práci obleky, tak kovový. Inak je to už na tom, čo sa tebe či jemu páči. Taťkovi som k narodeninám kúpila kovové, priateľ má MVMT s koženým remienkom, ja preferujem tie s koženým, je to asi aktuálnejšie ale záleží od človeka 🙂 Hodím sem fotku, aké som tomu taťkovi 🙂

veraga
26. čer 2016

Nejvíce záleží na tom, jak se tvůj muž obléká. Pokud je sportovec, volila bych nějaké budíky s více funkcemi, pro zarytého sporťáka třeba i sporttester. Pokud vyznává streetwear/casual dress code, máš volnější ruku - vybírala bych podle jeho konkrétního vkusu, oblíbené barvy oblečení, tělesné konstituce (malý hubeňour s orlojem přes půl předloktí vypadá trochu komicky), kvality zraku (aby na ten prťavý ciferníček viděl, žejo) ...
Pokud chodí oblékán ve stylu smart casual/business, měla bys při výběru zohlednit pár pravidel. K takovému dress code patří hodinky nenápadné, jednoduché, analogové, s nepříliš velkým ciferníkem. Hlavně tedy vkusné! V případě chlapa "oblekáče" by měly kožené hodinky ladit s barvou pásku a bot, kovové pak s manžetovými knoflíčky, sponou pásku nebo snubákem.

Mně byl stejný úkol svěřen taky. Manžel je business typ, takže jen obleky. Zvolila jsem tyto a z úkolu dostala jedničku. 😅