Ahoj ženy, chci muži koupit na Vánoce nějakou hezkou vůni, bohužel necítím. Co vám pěkně voní? 🙂
Mne z panskych parfemu strasne moc voni Fahrenheit od Diora 🙂
Jemné, svěží - Armani Acqua di Gio, Dior Higher, Nautica (ehm používám ji jako svou vůni), Tommy Hilfiger, Boss Bottled
Výraznější, robusní - Dolce Gabbana one, Gucci for men, Dior Fahrenheit, Chanel Platinum Egoist
YSL... 😉 originalni a nema ji pulka prahy 😃
Dolce&Gabbana One for Men
Dior Fahrenheit
Burberry for Men
YSL L´Homme
a ještě ohraná stálice, ale na léto krásná Hugo Boss no 6
@elamozna To spíš záleží co voní jemu než nám, sice se voníme pro okolí ale hlavně pro sebe. Co nosil doteďka, jaký má rád vonný složky (vetiver, pačuli, ambra atd.)? Je na sladký vůně nebo kořeněný, je sám sportovní nebo spíš městský/elegantní? Tady ti jinak každá napíše to co nosí ten její😉
@alcar , @jade85 , @iv , @shine2015 , @tery_s Dekuju moc za tipy! Zatim zvazuji Hugo Bosse no 6 a toho Fahrheita od Diora, ale urco si projdu popisky a slozeni i u ostatnich. Jinak on je spis elegantni, mestsky muz, ale v tomto ohledu klasicky chlap a moc to neresi. Doma ma smesku spise levnejsich znacek, ktere dostal k narozeninam atd. Rikala jsem si, ze je cas na poradny parfem. 😉 Tak jeste jednou moc dekuju tem, ktere jste se mi snazily poradit. 🙂
* Farenheita😉
calvin klein eternity for men summer nebo klasika hugo boss no 6
@elamozna Fahrenheit je krásná vůně a můžeš vybírat s víc variant, ale krom verze Fahrenheit 32 (ale ta zase není klasickýmu Fahrenheitovi vůbec podobná, je to vetiver s vanilkou) mě osobně všechny přijdou na starší chlapy a pokud možno v obleku. Zkus si očichat v parfumerii Fahrenheit Cologne, ta má esprit klasiky ale je svěží a mladistvá, je to kolínská a přitom výdrž skvělá. Boss mi přijde fajn, ale je stálicí v žebříčku nejprodávanějších a to by mě odrazovalo od koupě.
Clinique happy for men
mně voní v podstatě cokoliv od Calvin Kleine 🙂
Milion od Paco Rabanne, zelený Lacoste, Diesel teď nevím název, ale má hadrový hnědý obal se zipem 🙂
YSL parfemy
Vune Hugo Boss, ty vune jsou vazne sexy 🙂
Taky mužskýmu voni vune od tehle znacky, tak jsem mu pod stromecek koupila novy kousek z notina a sobe take. Jsem i sama prekvapena jak rychle jsem letos vanoce zfoukla :D
No vidis to, taky jsem si v posledni dobe oblibila tak rychle nakupy
Také hledám pro muže kvalitní parfém, zaujaly mě niche parfémy, doporučí někdo vůni?
@millih11 mě nejvíc na manželovi voní Hugo Boss Bottled (jemný a lehce sladký) a Dior Homme Sport (svěží, čistý).
Koukám, že spousta výše zmiňuje Fahrenheita, ale ten mi teda nevoní. Manželovi se ale líbí. Dále má manžel ještě další tři různé parfémy od Cartier, které má rád, ale všechny mě strašně pálí v nose a jsou mi nepříjemné. Za mě Cartier ne.
Chanel Allure Homme sport 🙂