Ahoj všem, po dlouhé úvaze bych ráda přijala paní na úklid k nám domů. A tak hledam někoho, kdo takovou službu využívá, kde ji hledat? V mém okolí nikdo nic takoveho nevyužívá. Mám hledat přes nějaké portály, agenturu?? Našla jsem portal hlidacky.cz, vyuzili jste? A teď co muzu za služby požadovat? Bude uklizet mymi prostředky, respektive téměř žádné nepouzivam, půjde to? A jak se to pohybuje cenově? Bydlíme uprostřed Vysočiny, HavBrod, Jihlava, Žďár, tak kdyby byl někdo z okolí a měl klidně osobní doporučení.... díky za všechny postřehy.
@malinkaelinka existuji i agentury. Kdyby se ti něco ztratilo, nebo od pani rozbilo, tak ti to agentura zaplatí. Měla jsem v Praze pani přes agenturu pár měsíců a platila jsem 300kc za 2 hodiny uklidu a chodila 2x měsíčně. Jinak zkus známi nebo fb
@squezy a napíšeš konkrétní agenturu? Známé, kterých bych se mohla zeptat nemám, to už bych dávno udělala a na fb napsat kam? Nějaké skupiny??
@crutela a v jaké?
@malinkaelinka Tak nejspíš v nějaké inzerci ve vašem okolí. :D
Jak tady radí holky zkus jestli máte místní bazarek na FB tak dat poptávku nebo se tam poptat jestli by ti někoho nedoporucili. Známá uklízí domacnosti a vse si vozí sebou .
@crutela hele já opravdu nevím, nikdy jsem nic takoveho neshanela, tak proto se ptám. Inzertní skupinu tu žádnou neznám, to se jmenuje třeba podle města?
Hlidacky.cz v menu je záložka úklid domácnosti. Tak tam se zkuste podívat na vaši oblast.
@malinkaelinka Agentura, odkud jsem mela ja pani byla "panikruce.cz",jinak zadej do googlu "shanim pani na uklid" a hodně ti toho vyleze. Nebo můžeš zadat inzerát na jobs.cz do sekcr brigad a můžeš napsat zdarma inzerat, ze shanis pani.
Napriklad pro Prahu se to jmenuje Praha- prace, brigady. U Vas bych vymenila Prahu za danou lokalitu.
Jako fakt nic ve zlém, ale tohle by vas nenapadlo?
Nebo sama napsat poptávku a sdílet?
@crutela já fb moc nevyuzivam, tak pardon. Na inzerci pouzivam bazos.cz a tam by mě nenapadlo shánět člověka. Nevěděla jsem, jestli neexistují nějaké firmy ,agentury, portály. V okolí se nemám koho zeptat.
Doporučuji hlidacky.cz
Nabízí hlídání, uklízení, venčení psů, a hlídání pro seniory
Přijde mi, že se to často řeší jako off topic na lokální nosící skupině, spousta holek hledá přivýdělek. Já bych si asi cizí ženu z bazoše do domu nepustila, u nás (ústí nad labem) je jedna seriozní minifirma, někdo mi je doporučil a já je pak doporučila dál svým známým.
Zkusila bych se poptat v nejake skupině na FB, v tehle dobe bude spoustu lidi bez práce.