Ahoj maminky. Chci se zeptat koupily ste si a opravdu vyuzily pleny pampers premium care velikost 0 (tj do 2,5kg)
A jakou tasku (znacku) by ste mi doporucily pro mimi do porodnice?🙂diky
Také jsem měla velikost 1🙂
Měla jsem 1
@duhovakony ahojky, rodila jsem v Apolinari v Praze, na predporodnim kurzu rikala porodni asistentka, ze pampersky zadna porodnice nepouziva, jsou napusteny nejakou latkou, na kterou detske zadwcky reaguji negativně-jmenovala to odbornym nazvem-si nemapatuju. Pry pak ty dalsi velikosti uz jsou v pohodě. Tak nevim, nezkousela jsem.
Mala mela 2.5kg takže 0ky jsme vyuzili😉 jedničky nám dlooouho protekaly. ...
Určitě si kup 1 a pouze jeden balík, buď pampers nebo v Dm mají dobré plenky, já osobně jsem s nimi spokojena více než pampers a pokud pampers, tak raději ty zelené, 1 mají i v malém balení, které bylo do porodnice ideální..
Taky jsem nulky vyuzila... ale po zkusenostech bych uz pampers nikdy nekoupila (silene smrdi chemii) a sla bych rovnou do dada plenek, ktere pouzivame nyni.
Co se tyce tasky, tak pro sebe jsem mela obycejnou cestovni tasku co mame doma a do ktere jsem se vesla 🙂 pro miminko jsem mela veci v plazove tasce 😎 ale potrebovala jsem ji az po par dnech, bo maly byl v inkubatoru.
Ja mela nulky a vyuzila jsem je, mimi melo 2,5kg a navic jsou bile Pamp o neco vetsi (vyssi), nez jine plenky.
@duhovakony Nevyužila, vzala jsem 1 a ok. Tašku jsem měla takovou, kterou jsem doma pak hodila do pračky a vyprala. Ono se mi to na sálu válelo tak různě na zemi, byla i mokrá, tak proto. Akorát já z tašky nic nevyužila, pouze malý ručníček, který mi manžel máčel v studené vodě a dával na čelo.
Já třeba měla rovnou dvojky a sestry mi to chvalily,ze prave spousty maminek ma ty mensi a ze je pro prcky lepsi vetsi.a nehodu s protecenim jsme neměli ani jednu.Ditko mělo 3,20 kg.a za me zase pampers super,zrovna po tech z DM jsme se silene osypali a oprudili,pak jsme jeden cas pouzivali šmoulí z Alberta (nevim jestli jeste dělají) a ještě Tesco,ale po tech jsme se po case taky začali osypavat.
Na všechny pacholíky jsem používala od vel. 1, Pampersky všeobecně (ať bílé nebo zelené) mi přijdou jako obrovské tahadlo na peníze, jsou drahé a kvalitativně se dají sehnat mnohem lepší plenky. Na novorozenečky se mi osvědčili pleny Happy, cenově srovnatelné s pampers, občas v akci i výrazně levnější, nesmrdí chemií, a v té novorozencké velikosti mají výřez na pupík, to si u jiných značek nevybavuju. Budu je pořizovat i na našeho čtvrtého mimináčka.
1 a když jsme odcházeli, sestra říkala, ať domů už koupíme 2.
Měla jsem pampers premium care 1 a ten výřez na pupík měly taky. Zůstala jsem u nich přes půl roku (dostaly jsme se až na vel. 5), teď používáme klasické pampers a taky ok. Žádnou alergickou reakci malá neměla. A jinak tašku jsem měla takovou klasickou cestovní - sportovní.
PPC1 obe deti kolem 3.5kg, po 5 dnech jsme rovnou najeli na 2, taška jakákoliv sportovní ve které se dobře hrabalo a dala se strčit pod postel.
Zrovna jsem dochystala tašku. Pro sebe mám kufřík a v něm igelitku "porodní sál" a pro malou mám normální cestovku. V neděli jsme byli na exkurzi v porodnici a asistentka mi to pochvalila (prý mají některé maminky jeden loďák a v tom se blbě hledá a zabírá moc místa) ještě mi doporučila přemístit do té igelitky i kartáček a pastu (když se tělo před porodem čistí, tak může být i zvracení, ať mi pak není špatně ještě i z té pachuti v puse)
Plenky mám bílé Pampers 1, počítám s tím, že běžná váha donošeného mimča je okolo 3kg. Pak plánuju zkusit látkovat. Ale 1 bal už jsem měla koupené a teď jsme od příbuzných dostali další a opět ve vel. 1! No v nejhorším to pak prodám....
Mela jsem koupene 1 a kdyz me hospitalizovali pro hrozici predcasny porod a bylo jasne, ze se narodi male miminko, tak manzel dokoupil 0, ktere jsme pak meli asi 3 baleni. Malej se narodil s 2,3 kg a zhubnul na 2,1 kg.
Pro donosene mimco staci 1...nase mala mela tri kila a ja koupila bile pamparsky, pak zelene, ted pouzivame bud dada nebo z tesca a alberta...za me vse srovnatelne..zadne problemy....u syna jsem pouzivala nulky dost dlouho, ale narodil se o 10 tydnu driv s vahou 1760 g..
Jinak jsem mela sportovni tasku pro mimino, druhou pro sebe a malou na sal...s vodou, rucnikem a pod....ale pro momi i pro aebe jsem tahla vse..i obleceni kosmetiku , latkove pleny...nechtela jsem ty z nemocnice
@marketa11112 jo dekuju za odpoved..prave je to o tom kteremu mimcu co sedne,jedno nesnese drazsi a druhe levnejsi pleny....tak sem se rozhodla zacit u tech lepsich a casem kdyz nebudou problemy s prdkou tak pouzivat lacinejsi bariantu. Dekuju za odpoved😊
@emamaira prave nad tim clovek premysli co kdyz se mu bude chtit drive na svet tak abych byla pripravena na vse..ty 0 jsem videla jen na netu,u nas v prdelakove jinde nejsou k sehnani..
@duhovakony kdyby to šlo joo brzo, tak si myslím, že v porodce vybavení jsou, a PPL jezdí i do největšího prdelakova do pár dnů (vím, kde bydlím😂) takže to taťka v klidu objedná. Nemá smysl vyhazovat peníze "co by kdyby"
Co se týče kvality tak mám zkušenost od švagrové, u prvního pak přešla z Pampers na Tesco a v poho a druhý se jí osypal... Prostě zkusit.
@kafr od..diky za super typ😉
@eldrag diky😊
@kac_kac dekuju za ten typ na Haooy pleny😊
@ajja87 zajimavy ze ty vetsi sou lepsi..prave co maminka a miminko to jiny nazor,a kazdemu vyhovuje neco jineho..☺
@barchen dekuju☺
@35_a_budu_mamka dekuju maminko za typ☺
@mku diky za typ...urcite promyslim ty dada jsou eko tusim spravne?
@beruskaev dekuju za odpoved😊
@priefi ano diky😊
Noo snad jsem odpovedela vsem,kdyby ne tak vsem diky za rady☺uz se te malinke nemuzu dockat😙
@duhovakony ja mela 1, mimca maji nejcasteji kolem 3kg a 0 jsou pak prilis male 😉