Ahoj holky... dneska vecer sem spadla ze schodu jednoho na bok nic strasnyho,malou jsem citila pak ze kope atd,ale....radsi si zitra dojdu k doktorce,nebo myslite ze to je plaseni zbytecny? Mam o ni starost o lasku malinkou. Rikam velkej pad to nebyl ani otres..
ahoj.. pre tvoj kľud si zájdi.. radšej ísť zbytočne a uistiť sa ze je všetko ok ako sa báť ci sa niečo nestalo.. 🙂
Radši bych jela...kamarádce to v zimě podjelo na sněhu,zadny velký pád a částečně se jí odloučila placenta..radši jednou jet a byt v klidu,vědět,že je vše v pořádku,než se stresovat a pod. Držím pěsti,aby bylo vše ok.
určitě zajděte, nikdy nevíte... v sázce je život vašeho miminka...
@terezak88 aha...dekuju za odpoved,do nemocnice bych nechtela,ale pro mimi vsechno
Dekuju Vam vsem holky za odpovedi!😚
@duhovakony ahoj, v 32. tydnu jsem uklouzla na ledu primo na kostrc. Strasna slupka to byla. Jela jsem hned do porodnice, aby si me zkontrolovali. Bala jsem se o placentu. Vse bylo nastesti v pohode. Ale urcite jed, at se na tebe nekdo podiva. Pad na zadek ci bok neublizi miminku, toho chrani plodovka. Muze se ale prave urvat placenta... A to je pak prusvih.
@letadylkokane jj...dnes jedu...
Holky pak dam vedet
Tak na utz dobry..placenta zatim neodloucena...ale mam naordinovanej klid,na cely den a hlidat pohyby,a kdyby neco tak mame jet na pohotovost. Tak snad to bude vse v cajku
@duhovakony sper, tak drzim palce, at jsi bez komplikaci 🙂
Ja nevim to musite posoudit sama, ale kdyz jsem lezela v nemocnici byla tam se mnou slecna co taky lehce upadla, nic ji nebylo i miminko bylo v poradku, ale doktor pri vizite rikal ze je potreba pohlídat po dobu 24 hodin placentu, protote se na ni muze neco utrhnout a to se projevi az po nejake dobe a sama to lehce nepoznate.