Ahoj chci se zeptat.pred par dny jsme byli s kamaradem a ten mma ted na sobe z obou stran v oblasti nad stehnem kolem boku po trupem nakresleny krize.vypada to skoro jako terc.pri dotazu co to je,odpovedel ze se leci na rakovinu ozarovanim a ze to ma v nejake mirne forme. Vic se bavit nechtel a my se radeji neptali.prosim vas setkali jste se nekdo s tim?podle popisu a narazek to asi vypada na nador prostaty. ☹
Ano,tohle jsem chtela vedet co temi znackami zamysli. Jeste bch chtela vedet,jaka je uspesnost.spis bych cjtela slyset ze se kamarad uzdravi a bude v poradku.
Ako hovorí alboo, značky mu tam nakreslil rádiolog ako označenie miesta, kde presne sa ožaruje no úspešnosť ti nikto bez diagnózy nepovie a hlavne sa žiadnymi štatistikami netreba riadiť a stresovať seba a hlavne jeho, každé telo s tým bojuje inak a po svojom a dôležité je veriť v dobrý koniec. Panika ešte nikomu nepomohla.
@barunkapj tohle ti nikdo nerekne. Dle lokalizací a stadia je třeba nejdriv radio, operace a pak treba chemo... nebo operacemi a pak chemo... kdyz bys mi řekla ze je to ca stitny zlazy zachyceny vcas,odoperovany a tak ti řeknu ze uz je vlastne skoro zdravi ( tohle je trebs nador,který se leci relativne dobré a rychle
. ale netvrdím,ze na nej nikdo neumřel) ale podle par křížku dělat diagnózu a prognózu opravu nema smysl
Děkuji vam za odpovedi. Jsem rada za vysvetleni. Nemohla jsem totiz na netu nic k tomu najit. A nema smysl se ho vice ptat,protoze pak odpovida s takovou skepsí,napr- ze uz ma sve odzito a ze kazdy musi umrit. Tak zbyva jen doufat,ze se uzdravi.
@barunkapj nevim, co presne chces vysvetlit... ty znacky jsou tam proto, aby na radioterapie věděli, jak to.maj zaměřit. Kde a jak ma nador tezko soudit. Lecba se lisi dle lokalizace a stadia... tu radio vetsinou snaseji.lidi lip nez chemo