Otěhotnění přes kondom. Stalo se někomu, aniž by praskl?

urtica
29. zář 2019

Ahoj holky - možná úplně pitomý dotaz, ale...stalo se někomu, že jste otěhotněly i přes kondom (aniž by praskl)? Cca před 15 dny jsem měla ovulaci, před pár dny se objevil narůžovělý výtok, ale skončilo to a nic...docela se děsím, jsem půl roku po porodu druhého dítka...

kjajule
29. zář 2019

Tak pokud vám někdo nedělá špendlíkem díry do prezervativů (což nepředpokládám) , nebo neprovozujete přerušovaný sex s ochranou až později při styku, tak určitě sama uznáš, že je to téměř nemožné...

urtica
autor
29. zář 2019

@kjajule Leda babička - ta by nejspíš brala ještě jedno vnouče 😀. Každopádně dík - něco takového jsem asi chtěla slyšet.

priefi
29. zář 2019

@urtica klid, pul roku po porodu to muze byt jeste vse rozhozene 😉 od kdy mas ms? Mas uz ji pravidelnou? Kojis?

urtica
autor
29. zář 2019

@priefi Jj, kojím, ale jde o to, že ovulace stopro proběhla a měla jsem za to, že po ovulce ms vždy přijde...

vitezove
29. zář 2019

Takhle... statisticky se to stát může. Spolehlivost kondomu není 100% i když nepraskne. Ale ta šance, že se to stane, je fakt minimální. Pokud byl správně nasazen a neprasknul, tak nejspíš těhotná nejsi. Cyklus po porodu může být rozhozený velmi dlouho.

babanci
30. zář 2019

Samozřejmě Tě nechci nijak děsit, ale nám se takto zadařilo. Několik let se dohadujeme, jak se to teda mohlo stát a kdo za to může. 😀

urtica
autor
30. zář 2019

@babanci Nestraš! Dnes jdu pro test, tak dám pak vědět..

babanci
30. zář 2019

@urtica Určitě dej. No, já jsem v tomhle ohledu smolař. Nikdy jsem děti neplánovala, strašně jsem se snažila a navzdory tomu mám tři děti. 😀

urtica
autor
30. zář 2019

@babanci Tak to je fakt paradox! U mě taky zajímavý vývoj - po vleklé , dlouho neléčené, lékaři zanedbané a masivní infekci pánve podezření na neplodnost, po nějaké době snažení potrat, pak vymodlené první těhotenství, druhé těhotenství ovšem nečekaně na první "šťouch", tak tohle už by bylo též poměrně kuriózní...

verunka_korunka
30. zář 2019

Jedni znami maji druhe dite pres prasky a treti pres kondom... jde to ;)

urtica
autor
30. zář 2019

@verunka_korunka Ježišmrajá, já snad pro ten test poběžim hned!

nazka
30. zář 2019

@urtica běž 😄

babanci
30. zář 2019

@urtica Jó, jsou věci mezi nebem a zemí...😀 Natáhni tepláky a vyběhni. 🙂

urtica
autor
30. zář 2019

Negativní!😀💃🎂😂🌞

priefi
30. zář 2019

@urtica prijit by mela, ale diky kojeni ji to muze chvili trvat. Na zaklade ceho ses si tak jista, ze ovu byla?

babanci
1. říj 2019

@urtica No, tak dobrý! Planý poplach!