Ahoj, otěhotněla jsem údajně cca 18,19 dubna, test mi vyšel 27 dubna slabě pozitivní, pak sílil. V pátek 2 května jsem byla u doktora ale bylo moc brzo, podle ms jsem byla teprve 4+5, poslední ms jsem měla 30března. Na ultrazvuku vůbec nic, krev se u nás nebere. Testy stále pozitivní, Je mi často špatně a bolí mě prsa a břicho jak kdybych to měla dostat 🙂 tak pořád věřím, že se drží. Na kontrolu jdu až 16tého v pátek, snad to do té doby vydržím. Jste tu některá co to má podobně?
ahoj @veverice27 pořád se u tebe nemůžu dopočítat, toho 30.3 jsi měla první den poslední ms nebo poslední? protože já ji měla od 30.3 do 4.4 a když jsem byla 2.5 u doktora, řekl mi že jsem 4+5 🙂 Ale to je fuk, hlavně ať nám to vyjde oboum, taky přeju hodně štěstí, dej pak vědět 🙂
@kahira no dle prvního dne poslední MS to bychází takhle.. Pak záleží natom, co ukáže utz. 😉
Ahoj holky, pridavam se k Vam.Posledni menstruaci jsem mela 24.3.
Otehotnela jsem 4.4. nebo 6.4.
Na ultrazvuku uz jde videt vacek.Na dalsi ultrazvuk jdu 16.4.
Uz by tam melo byt srdicko.Doufam ze to tentokrat vyjde.V kvetnu jsem otehotnela
Ale nedopadlo to dobre.Takze se ted boji ale snazim se byt v klidu.Je mi porad spatne tak
To beru ze je vse jak ma byt.
Ahoj holky, ráda se přidám 🙂 Zatím jsem teda nebyla u doktora, včera ráno jsem dělala test a byly tam //. Pak jsem ho opakovala ještě odpoledne a dneska ráno a vypadá to zatím OK. Poslední MS jsem měla od 9.4., ovu předpokládám 21. nebo 22. 4. no a včera dva dny před předpokládanou MS jsem našla celkem hezkou druhou čárku 🙂 Tím, že je to čerstvé, tak zatím nechci plašit a hned letět k doktorovi. Kdy myslíte, že je to tak akorát aby už něco viděl?
Jinak vám oběma gratuluju 😉
ahoj holky, tak i já měla 30.3. poslední MS a díky tomu, že zjišťuji ovulaci, tak oplodnění nejspíš došlo 16.4. a zítra jdu taky na první kontrolu, tak sem strašně zvědavá, ale podle kalkulačky jsem teprve 5+1, takže srdíčko asi ještě nebude, ale těším se, že tam třeba něco uvidím 🙂
děvčata všem držím palečky...ale buďte trpělivé a vydržte aspoň do toho 6-7 tt...ať pak nejste zklamané, kdyby to náhodou přirozeně odešlo, což se může stát...proto není kam spěchat 😉 dejte tomu čas 🙂
@kahira Přeju hodně štěstí a zdraví tobě i prckovi, určitě se udrží. Je to krásný pocit, když člověk vidí ten test pozitivní 🙂 A mě vždycky říkali, že když je mi špatně, je to dobře, že "kdo zvrací, nepotrácí" 😀 tak držím pěstě !
@stoupinek ahoj tak jak ti to dopadlo?
já se chci s váma poradit, včera jsem byla 6+5 podle ultrazvuku pry 6+4 termín ještě neurčen přesně ale asi 4.Ledna a Mimi má 0,7mm a srdíčko bije, kdy myslíte že jsem otěhotněla? Když jsem byla 2.května na ultrazvuku tak nebylo vidět NIC jen zvětšená sliznice. A to mi doktor řekl, že plod je asi mladší a shodli jsme se na 18,19 dubna jak jsem psala poprvé, včera mi ale řekl, že plod odpovídá MS tak nevím 🙂 děkuji za rady
Je možné že to bylo i 10-12 dubna? to by mi ale test vyšel o něco silnější už ne? měla jsem slabou ale viditelnou čárku 27.4 v den očekávané MS
ja ale uz je to rok a pul zpet 🙂
Ahoj holky, pridavam se k vam. 🙂 Jsem cca v 8.tt a mam doma 9mesicni mimco, tak jsem hrozne unavena, i kdyz je malej zlatej. Nejhorsi je, ze v 1. trimestru nemuzu v noci spat, tak docela bojuju. Ale z prirustku jsem nadsena! 🙂
ahoj @kahira 🙂
I já jsem takhle čerstvě těhu. PM také byla 30.3. k lékaři jdu ale až zítra, tak uvidím. Podle MS bych ale měla být 6+3tt. Tak uvidíme..hodně štěstí!!