Ahoj všem, prosím Vás, jaké máte doma osvěžovače vzduchu? Tak aby Vám vonel hezky byt? Já mám teda air wick freshmatic, a musím říct na ot že to stříká celý den, žadná slava, ještě ty některé vůně docela smrdí :D .
Tak mě tedy zajímá jak to řešíte vy_? aby to hezky vdrželo a vonělo? Nechci nic do zásuvky 🙂 děkuji.
@lisianne moc děkuji za tip ;) hned jsem na stránky najela a objednala Černý hrozen :D 🙂 byly u něho spousta pozitivních komentářů, tak už se těším až dorazí 🙂
@sthanina
taky děkuji za inspiraci 🙂 ale bohužel byt mám po starých lidech a i přes veškeré větrání a dodržování uklidu, drží se tady jejich "puch,, 🙄
@nikolanikol Pokud mate pocit ze se v byte drzi puch po předchozích majitelich/najemnicich, zkontrolovala bych zda neni nekde plisen (klasika byvaji stare koberce, skrine zespod a zezadu), zavhlo (pomuze pujcit odvlhcovat a dukladne vysusit) , pripadne by mohlo pomoct vymalovat. Ten zapach tam urcite neni bezduvodne a prebit to chemii podle me neni reseni.
@nikolanikol Ahojky, nepoužívám žádnou "umělou" vůni. Snažím se dodržovat preventivní úklid a když vařím, byt se pak provoní sám vůní kuchyně. A pro mě je to zaručeně nejezčí vůně...😉