Skolil mě covid a při odpočinku bych si klidně pustila nějaký webinář na téma osobní rozvoj, výchova dětí, partnerské vztahy.. Máte tip na nějaký, co Vás v poslední době zaujal? Díky
Nedám konkrétní odkaz, ale mělo by jít něco dohledat - např. Teorie typů Šárky Míkové, k dětem třeba Alena a Jan Vávrovi, poněkud extrémní (ale často k zamyšlení) Děti jsou taky lidi, osobní rozvoj třeba Magda Křepelková nebo Joe Dispenza (anglicky, česky nevím, jestli půjde dohledat) - ale u osobního rozvoje strašně záleží, co si pod tím kdo představuje nebo co čeká. Taky se dají dohledat různé kongresy Lucie Harnošové (Kongres rodičovství, pro ženy, sebeláskový a nevím jaký) a podívat se, kdo tam o čem přednášel a inspirovat se, co by tak člověka mohlo zajímat za téma...
Já mám ráda přednášky tohoto psychologa (Pjer la Še´z), ale je takový trochu alternativní např. tady Projekce ve vztahu
https://www.youtube.com/watch?v=EJMP6EaKUQY(Na začátku mluví jeho vydavatel.) Zajímavých témat má spoustu.
Přímo odkaz nemám, ale snad půjde dohledat - Teorie typů Šárky Míkové (super na vše z toho asi), k dětem třeba Alena a Jan Vávrovi, osobní rozvoj namátkou Magda Křepelková... taky záleží, třeba osobní rozvoj sedne každému něco jiného (nebo si pod tím představuje něco jiného, má jiné očekávání a tak 🙂). Dají se dohledat třeba kongresy od Lucie Harnošové (kongres rodičovství, kongres pro ženy, sebeláskový kongres a takové) a podívat se, kdo tam mluvil a na jaké téma - jako takový rozcestník, na co se dá taky koukat a koho hledat... 🙂. A videa už pak člověka třeba navedou zase někam dál.
Ještě třeba zajímavá jsou videa Děti jsou taky lidi. Někdy extrémní názory, ale něco je rozhodně k zamyšlení.