Jaké máte zkušenosti s digitální váhou? Já měla jednu, u té se mi nezdálo že každý den jinak vážila. Koupila jsem si novou, dražší, tudíž jsem myslela kvalitnější. Dneska jsem se zvážila na obou ve stejný čas, rozdíl 11 kilo 😮 nakonec jsem zjistila, že ta nová váží na každém místě jinak. Na jednom místě např. 72, o metr dál 74, v jiné místnosti 77. Máte někdo stejnou zkušenost?
@zelenaesmolda No jo ale co zvážit? Zkusila jsem balík mouky ale to ta váha ani nepostřehne 🤔
treba cinku?
@zelenaesmolda Tu nemáme 🙄 no budu muset něco vymyslet, je blbý vědět že vážím něco v rozmezí 11 kilo 😣
Taky mi na každém místě váží jinak. Našla jsem místo, kde je nejpřesnější a vážím se vždy na jednom místě.
Musí být na úplně rovném povrchu, jinak to hází šílený rozdíly. Jen pro zajímavost 😁 ten 11kg rozdíl, ten byl směrem dolů, nebo nahoru, oproti staré váze? Nahoru to asi musel být šok 😂
@zelenaesmolda tak asi ne každý je doma má
@aselluska Něco mezi 🙂
Tak to je normální, že váha na každém místě váží jinak. Proto by se mělo vždy vážit na stejném místě, ideálně co nejrovnějším ;) A nakonec ona není důležitá hmotnost samotná, jako spíš její tendence – jestli roste, klesá nebo se drží.
co kdybys na ne dala zavazi,abys zjistila,ktera vazi spravne?
Jinak co my mame vahu tak tam se musis postavit na takove kovove prouzky jinak ti to vazit nebude.