Ahoj holky, nevím, jestli se tu někdo takový najde, ale chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá neabsolvovala rekvalifikační kurz personalistiky od Orange Academy, nejlépe v Praze, ale budu ráda i za zkušenosti odjinud. Zajímalo by mě, jestli máte pocit, že Vás kurz něco naučil a pomohl Vám v personalistice najít místo a jak náročné bylo zakončení kurzu... Moc děkuji za případné zkušenosti!
@maggiele Moc díky za odpověď! A ty ústní otázky byly nějak náhodné nebo je dopředu daný nějaký seznam otázek (jako třeba u maturity)? Dá se říct, že to, co se tam probírá, tě na tu závěrečnou zkoušku připraví? Toho zakončení se právě trochu bojím 😀, abych úplně nevyhodila peníze 😀, kdyby to bylo nějaký drsný.
Otazky byly predem pripravene. Neboj se, nebylo to nic hrozneho a vsichni to v pohode zvladli. Staci se aspon trosku pripravit. V pohode to zvladnes😉
Byla jsem na rekvalifikačním kurzu Mzdové účetnictví a tam mužů potvrdit že zkoušky byli taky v pohodě.👍
Hodně mě pomohla poslední lekce kde jsme všechno opakovaly. 😇
Nakonec jsem kurz nedělala, změnili jsme plány a máme další 2 děti. Možná se na kurz ještě vrhnu, než půjdu do práce…
Ahojky, absolvovala jsem tento kurz v Olomouci. Kurz ti poskytne takovy vseobecny prehled z oblasti personalistiky, tedy spoustu teorie + priklady z praxe, kurz vedla personalistka jedne firmy. Zakonceni kurzu nebylo vubec narocne, jednalo se o test, ukol v Power Pointu a jeho obhajoba, ustni otazky. Kdyz to ctu tak zni zakonceni hrozne, ale bylo to vse opravdu jednoduche. Ovsem praci jsem si v tomto oboru po kurzu nehledala, zaklady personalistiky jsem potrebovala do sveho zamestnani a take pro svuj vlastni prehled. Ale za sebe kurz doporucuji, je fajn se vzdelat v teto oblasti 🙂