Orange Academy - rekvalifikační kurz personalistika.

k2792017
4. bře 2020

Ahoj holky, nevím, jestli se tu někdo takový najde, ale chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá neabsolvovala rekvalifikační kurz personalistiky od Orange Academy, nejlépe v Praze, ale budu ráda i za zkušenosti odjinud. Zajímalo by mě, jestli máte pocit, že Vás kurz něco naučil a pomohl Vám v personalistice najít místo a jak náročné bylo zakončení kurzu... Moc děkuji za případné zkušenosti!

maggiele
4. bře 2020

Ahojky, absolvovala jsem tento kurz v Olomouci. Kurz ti poskytne takovy vseobecny prehled z oblasti personalistiky, tedy spoustu teorie + priklady z praxe, kurz vedla personalistka jedne firmy. Zakonceni kurzu nebylo vubec narocne, jednalo se o test, ukol v Power Pointu a jeho obhajoba, ustni otazky. Kdyz to ctu tak zni zakonceni hrozne, ale bylo to vse opravdu jednoduche. Ovsem praci jsem si v tomto oboru po kurzu nehledala, zaklady personalistiky jsem potrebovala do sveho zamestnani a take pro svuj vlastni prehled. Ale za sebe kurz doporucuji, je fajn se vzdelat v teto oblasti 🙂

k2792017
autor
4. bře 2020

@maggiele Moc díky za odpověď! A ty ústní otázky byly nějak náhodné nebo je dopředu daný nějaký seznam otázek (jako třeba u maturity)? Dá se říct, že to, co se tam probírá, tě na tu závěrečnou zkoušku připraví? Toho zakončení se právě trochu bojím 😀, abych úplně nevyhodila peníze 😀, kdyby to bylo nějaký drsný.

maggiele
4. bře 2020

Otazky byly predem pripravene. Neboj se, nebylo to nic hrozneho a vsichni to v pohode zvladli. Staci se aspon trosku pripravit. V pohode to zvladnes😉

krutilka
13. lis 2023

Byla jsem na rekvalifikačním kurzu Mzdové účetnictví a tam mužů potvrdit že zkoušky byli taky v pohodě.👍

Hodně mě pomohla poslední lekce kde jsme všechno opakovaly. 😇

annapoled
25. říj 2024

@maggiele Dobrý den, Doufám na Vaši odpověď, pi3i n2jak poyd2... Můžu zeptat, prosím, jak byly otázky připraveny předem? Nyní studuji online personalistiku v Orange , kde najdu a koho se mohu předem zeptat na otázky ke zkoužce?

annapoled
25. říj 2024

@k2792017 Dobrý den, jak jste tehdy dopadla? jak to probíhalo? Měla jste otázky předem? Učim se online a je to hůř myslím, samostatně všechno...

k2792017
autor
25. říj 2024

Nakonec jsem kurz nedělala, změnili jsme plány a máme další 2 děti. Možná se na kurz ještě vrhnu, než půjdu do práce…