Ahojte. Cyklus mávam dlhší odjakživa. Občas v minulosti sa mi stalo, že mi MS vynechala. Posledný rok a pol však chodí cca na čas (+/- 1 deň). Posledná mi mala prísť 20.5. Meškala mi 10 dní. Nesledujem si ovuláciu, keďže na bábätku aktívne nepracujeme, no máme pravidelný nechránený styk. Mala som PMS, bolesti v podbrušku chodili len akoby návalovo. Robila som si tehotenský test, negatívny. V nedeľu 31.5. som naraz dostala veľké bolesti v podbrušku (presne ako keby som dostala MS). Išla som na wc a nič. Bolesti za 10 minút odišli. V ten deň večer som začala mááličko krvácať (skôr bledá krv bez sliznice). Následne som mala mierny výtok s krvou. Vyzeralo to celé trošku inak ako reálna MS. Bolesti sa už neobjavili. Túto zvláštnu MS som mala 3 dni. Ostali mi iba trošičku naliate prsia, no dnešným dňom sa pridali závraty, bolesť hlavy a nevoľnosť. Stalo sa vám to niekedy? viete mi prosím poradiť čo by to mohlo byť? Lekárka má najbližší voľný termín na konci budúceho týždňa. Vďaka za každú radu. 🙂
Test som si robila v sobotu 30.5.
Kdy sis dělala ten test? 🙂