chtela bych se optat, zdali jsem jedina, ktere VADI nesmyslna pravidla o fotkach profilovky na MK? Uz mi po2 byla schovana profilovka (procez zadny dalsi davat nebudu :(). Jen fyi: mela jsem prvne profilovku se svymi afric. stopari, ok, dobre, to jeste jsem skousla. Tedka malinkym africkym miminkem v popredi (ta mi byla puvodne schvalena! dneska schovana). No, nevim, kdo by nepochopil, kdo jsem ja 🙂.... myslim, ze tato pravidla pouze nuti lidi byt bez profilovek (nevsimli jste si nahodou zvyseneho vyskytu uzivatelu bez profilovek?).
dekuji podle me je to naprosto nesmyslne. Chapu ze na fotce nesmi byt zvire, vec etc. Muzu znat DUVOD proc jsou pravidla takto nastavena? Dale pak, prosim pro priste, aby kdyz mi foto 1x schvalite (a to se STALO!!!) abyste mi jej opetovne neschovavali. Mam tedka dojem, ze v tom sami nemate jasno! Dekuji taktez za pochopeni. Zustavam nastvane bez profilovky, coz je asi ale trapna revolta 🙂. PS: pokud jsem nucena si nechat prazdny obrazek, tak moc teda nevite, s kym si povidate, nemyslite? (logika veci). Uprimne, mne uzivatelky na MK bez profilkovcky jsou vzdy PODEZRELE {krapet ;)) Takze se k nim vesele zaradim.
@annaluciapetrzel Fotka, která byla vložena původně, byla výřezem z této a nebyla na ní další osoba - proto byla schválena. Nebyla to ta samá - to jen pro vysvětlení - ověřila jsem to právě a skutečně nejde o stejnou fotku, jak uvádíš.
Pravidla MK jsou nastavena tak, aby se tu maminky mezi sebou cítily příjemně - k tomu slouží i portrétové fotky plus možnost zůstat v anonymitě, čehož ty po právu využiješ. Registrací na stránce MK souhlasíš s pravidly a tím pádem je tu někdo, kdo dbá na jejich dodržování, pravidla jsou pro nás, ne proti nám🙂.
prosim o info jak zrusit ucet na MK. je to mozne? Jsem zasadova.
@annaluciapetrzel Napíši IP.
Ahoj. Ráda bych Ti vysvětlila, proč byla pozastavena tvoje profilová fotka.
Jsme rádi, když víme, s kým si povídáme. Při vkládání fotky jsou uvedeny příklady, jak by fotka vypadat měla, ale i neměla🙂.
1. Na fotoportrétu jsi ty a portrét je co nejvíce aktuální. Není z dětství.
2. Na fotoportrétu je jasně vidět tvoji tvář. Ne nadarmo je to fotoportrét.
3. Na portrétu jsi sám. Není tam jiná osoba. *
Pokud je na fotce africké miminko a za ním žena s brýlemi, navíc s obličejem schovaným, je to sice fotka hezká, milá, určitě má pro Tebe hodnotu, ale není to fotoportrét....nevadí, když ponecháš místo pro fotku prázdné, resp. s obrázkem MK.
Pokud budeš cokoliv potřebovat doplnit, bez obav se ptej, rádi vysvětlíme.
Děkuji za pochopení.