ahojte holky chtěla bych se zeptat zda jste byla některá na operaci děl.čípku mě už tři roky nevychází citologie a ted mi dr.řekla,že se to dost zhoršilo a,že mi ho musí vyříznout a dát plastiku.tak která stim máte zkušenost jak to probíhá a jestli to pak bolí až to bude přicházet k sobě.a musim do Brna tam to dělaj ambulantně a u nás se leží v nemocnici 7dní 🙂 děkuji za info
ygreen.děkuji.to je něco a už je švagrová zdravá nevrátilo se jí to slyšela jsem,že se to nikdy může vrátit
Ahoj holky, taky jsem podstoupila konizaci (2x) děl. čípku a nebyl to nijak velký zákrok. Nebolí to a doma jsem pak byla týden. 😉
https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/konizace...
pipos: moje švagrová byla na operaci v květnu, vyšly jí pozitivní testy, že tam je přítomen ten vir umožňující vznik rakoviny. Vzali jí na operaci čípku a říkala, ž ejí vzali víc než původně zamýšleli, ale říkala, že to skoro vůbec nebolelo. Vím že to není to samé, ale podobné. Jo a doporučili jí, i když je jí už 32 a má dvě odrostlé děti, podstoupit očkování proti rakovině děl. čípku.