Opakovaný paragraf na školkové dítě

kaneshiro
26. únor 2019

Ahoj holky, jdu se vypovídat 6.2. - 10.2. jsem byla s dítětem na paragrafu. Bohužel mám opět paragraf od pondělí 25.2. a v pátek mám jít s malým na kontrolu, původně měla hlídat babička, ale od včera mám rýmu jako trám a kašel, dnes jsem šla k doktorce, průdušky mám naštěstí čisté, napsala mi Erdomed a antibiotické kapky do nosu.
V půlce listopadu jsem nastoupila po rodičáku na poloviční úvazek do práce, syn má ve školce asistentku pedagoga, zkušební doba mi teď skončila, ale cítím se divně, že mám podruhé paragraf v měsíci. Malý co začal chodit do školky pořád něco chytáme, buď já od něho nebo on ode mě, včera jsem se skoro bála volat do práce, že bohužel opět nepřijdu.

leniczka23
27. únor 2019

@kaneshiro to se proste neda nic delat..kdo ma male dite tak chape..ja kdyz nastoupila do prace, byla jsem vic doma nez v praci..a to takovym stylem..ze jsem byla 14 dni doma a max tyden v praci..to trvalo rok. Brala jsem si praci domu kdyz bylo potreba atd. v praci to prezili..drzim.palce at je to brzy lepsi.

jannym
27. únor 2019

to je tak trochu normálka, málo komu se poštěstí, že jsou ten první rok děti zdravé, taky jsem to tak měla, 14 dní ve školce, týden doma, pak do školky, po týdnu už zase pokašlávala a posmrkávala a já čekala jestli bude mít dřív teplotu nebo mi ji vyskladní ze školky, že takhle už teda ne...no přežila jsem to, sice mě z první práce ve zkušebce vypoklonkovali ale místo toho jsem našla líp placenou a cca 5 minut od domova a tam to všichni brali tak jako normálně, ano děti marodí, stává se, práci doděláš až to půjde, někdy jsem se střídala s manželem, protože pracuje jako řidič, tak když neměl jízdy, byl doma a já letěla do práce, uvidíte, že se Váš brouček brzy zdravotně zlepší

kridav
27. únor 2019

Myslete hlavně na sebe a na dítě. Holt v práci s tím musí počítat. Mě se to nevyplatilo být v práci i když jsem byla nemocná, obrátilo se to proti mě. Nechtěla jsem aby tam kolegyně byla sama, a měla jsem se na to vyprdnout, ředitelka se ke mně hrozně zachovala.

zuzkaasteli
27. únor 2019

Tak to bohuzel u skolkovych deti casto chodi.pokud je moznost neco obcas z domu,je to vyhoda. Ja uz mam home office 3mesice,ditko jde na 3dny do skolky a tri tydny to lecime,casto ma i z rymy za par dnu hnedhnedzapal zapal plic. Trva to u nas tak cely rok. V praci to bud pochopi nebo si najdete jinou,rozhodne ale netrpte vycitkami svedomi,kdo mel nebo ma deti,tak toto pochopi🙂 pevne nervy