Ráda bych si touto cestou popovídala. Jsem pořád s prckem sama, jelikož manžel pořád pracuje a jelikož nemám nikoho s kým bych mohla chodit ven, napadlo mě, že bych si mohla aspoň popovídat s někým on line 🙂. Jsem velmi ukecaná a povídat si umím o čemkoliv 🙂. Přidáte se?
Ahoj dva roky. Já bydlím v Praze, ale snažila jsem se seznámit, ale tady už jsou všichni tak združený, že nového člena si nějak nepřipustí k tělu.
Já si taky ráda pokecám, taky bydlím v Praze a mám syna 9 měsíců 🙂
😀 😀 Mi poradila kamarádka, že když mi nejde se seznámit, že můžu zkusit online pokec 🙂
Taky si rád pokecám.. Už osmý měsíc jsem bez ženy a vychovávám dcerku,2 a půl roku. Nejsem ale z Prahy.
@digiivca Ahojky taky si ráda pokecám, jsem s malou taky často sama, protože tatínek taky hodně pracuje. Tak se ráda zapojím 🙂
Taky se ráda přidám 🙂 mám syna 2 roky 🙂
Tak kdo pak nahodí téma :D
Ahoj taky si ráda pokecám. Děti mám dvě skoro 4 letou dceru a ročního syna. Nemám nikoho kolem sebe s dětma takže taky si moc nemám s kým povídat. ☺
tak s čím začneme 😀
Taky se hlasim;) ahoj vsem🙂 takze vsichni jeste na materske/rodicaku?
Mam dceru 3,5 a kloucka 5 mesicu;)
Tak já třeba začnu co dovolená ? Plánujete nebo už máte vybráno 😀
Já mám 2 letého syna. Na dovolenou se chystáme, ale zatím nevíme kam. Já bych chtěla zkusit stan, ale nevím jak na to bude reagovat prcek 😀 . Manžel by zase chtěl jet na slovensko za rodinou z matčiny strany,. Z toho mám hrůzu 11h v autě s prckem. To si myslím nepřežijeme nikdo i když budeme dělat zastávky.
Zase pojedem k našim, malá tam má kromě mě ještě babičku, dědu a pejska. Jezdíme tam docela pravidelně od té doby, co dceři umřela máma. To je ale už jiná, docela smutná kapitola. Já si tam alespon trošku odpočinu.
Taky jsem z Phy, konkrétně Praha 14. Mám 2dcery,2roky a 3,5roku. Na prázdniny se chystáme k babičkám, plánujeme prodloužený víkend na horách na zkoušku, pak se uvidí
Hory tam chce manžel taky. Konkrétně Šumava🙂
U babičky taky máme hory - Jeseníky, doma Beskydy. Už za pár dní má dcerka zápis do školky. Z toho jsem trošku nervozní.
Taky se chystame k zapisu do skolky,ale asi se tim stresuju vic nez dcerka;) doufam,ze ji vezmou, je tu celkem natresk;( a ona by kolektiv tak potrebovala...
Jinak na dovcu letost asi vynechame,pritel ma novou praci,tak se asi pojedu s detma valeckovat k nasim na zahradku;)
A co mate v planu na nadchazejici krasny vikend?
Asi klasika - pískoviště, dětská hřiště,prostě všechno, kde je plno dětí. Já bych si i udělal nějaký výšlap - když jsem byl mladší, bez dítěte,dělal jsem i kolem 30 km. S malou to zatím nejde. Má přece jen malé nožky. Viděl bych to tak do 5 km s vozítkem.
Taky půjdem k zápisu, ale je mi fuk jak to dopadne, jsem doma s mladší dcerkou, ale bylo by to fajn. Letos jedem konečně k moři (do Itálie), doufám, že děti zvládnou cestu autem...
Já mám naštěstí zápis až příšti rok. Ale rád si hraje s dětmi, tak se toho nebojím. Jo jo výlety na kole, pěško výlety, to mě chybí a jelikož mám kamarádky bez detny tak se mnou nikdo nikam nechce. Zítra přemýšlím, že bych vzala auto nebo vlak a prcka a jeli na řipskou pouť. 🙂
O Ripsky premyslime taky,ale ze zkusenosti pred dvema lety teda nevim,lidi mraky,ze se nedalo pomalu ani projit:/
My jedem na chatu a zápis nas taky čeká za pár dní taky doufám že dceru přijmou budou už ji 4 a kolektiv miluje ☺
Někdo pokec
Čau a jak starýho máš prcka? Je na prd nemít si s kým pokecat, znám to bydleli jsme dřív na samotě u lesa (doslova).