Zdravím všechny, píšu DP a hledám funkční portál na sestavení online dotazníku, který bych mohla rozesílat atd. Na netu je toho hodně ale u dvou se mi to moc nepovedlo 🤣. Tak jsem se chtěla zeptat, je tu tolik moudrých hlav... Nemáte s něčím zkušenosti?? Dekuju
určitě google forms. Zdarma a máš tam naprosto vše. Pak si to i jednoduše stáhneš do excelu.
Taky mám dobroubzkušenost s Googlr Forms. Je to zdarma v googlu a má to spoustu funkcí
@eviicka V té neplacené se nestáhnou pořádně data. Takže já jako oponent pak trpím, když k tomu mám napsat posudek a student nedělá v podstatě žádné analýzy, protože to nejde. Když už se honím s respondenty, tak to opravdu chce aspoň nějaké základní analýzy = potřebuji ta data pak nějak rozumně stáhnout. Tzn. když survio, tak jen to placené.
Před třemi lety se mi dobře pracovalo se Surveymonkey
Nechápu, proč to dáváš anonymně.
A jen rada - ověř si i stahování dat z toho dotazníku a to než to pustíš "do světa" - já dělala trivialitu na survio a pak jsem to nebyla schopná pořádně zpracovat. Ale šlo jen o nastavení termínu akce a že jsem pak nebyla schopná rozumně vytahat mailovky lidí, co slibovali program. Mít tak celý dotazník, budu z toho dost hotová. Potřebuješ stáhnout tabulku např. v excelu.