Okna. Nemáte zájem?

vjem
7. lis 2019

Dobrý den, stavíme dům. Měla jsem vybraná okna, ale nakonec jsem vyšla vstříct manželovi a souhlasila s jeho preferencí. Pořídili jsme tedy okna krásná, modrinova, trojsklo, kvalita...jen to prostě není to "moje". Navic jsou to skoro vsechno okna balkonova a oproti puvodni variante jsou s 8cm prahem (namisto bezbarieru)Bohužel už jsou namontovana. Myslíte, že by se našel někdo, kdo by měla zájem si je třeba za cca 300tczk odvézt? My jsme za ně dali něco málo přes půl milionu...ale asi je podobná nabídka v době, kdy se vše zaměřuje na míru, celkem nereálná, že?
Vím, měla jsem rozmyslet lépe, ale už se stalo...
Děkuju za názory.

vikinkav
7. lis 2019

Zkus bazos a uvidis 😄 nevim co cekas od diskuze - to nikdo neodhadne.

zelenaesmolda
7. lis 2019

@vjem
no,to sis mela dobre rozmyslet.byt manzelem tak te asi prerazim.dat pul mega za okna a pak je chtit menit je docela sila,mela by ses asi jit podivat jak bydli jini lide a vratit se na zem protoze resis kraviny.

klea81
7. lis 2019

Na bazaru počítej tak 50% ceny i míň. A nejsem si teda jistá jestli seženeš kupce se stejným počtem a rozměry stavebních otvorů...Manžel je ještě manžel nebo ex? 😁

lolam10
7. lis 2019

Jestli se rozvadite tak mozna jo ale jinak je to sileny...pokud jste s nimi souhlasila mela byste s tim ted umet zit, navic mi to prijde jako celkem malichernost...p.s.pardon ale az se vam nebude zdat dite tak ho taky vratite?