Dobry den, chci se vas zeptat? Mate zkusenosti s elektronickou odsavackou?? A klasickou ? Co bys jste mi doporucili dekuji
Taky máme tu na vysavač a super. Krásně to vždy dětem vytáhne. A i když 3 letá dcera už umí smrkat, tak i jí odsáváme, když má tu rýmu velikou.
Máme obě, odsávačka na vysavač je mnohem rychlejší a malý u ní ani neřve. Takže za mě spokojenost. Klasická se nám neosvědčila.
Na vysavac, je to rychly a dukladny. Koupili jsme klasickou komurku se kterou se vysava pusou, ale moc nam to tak neslo, tak ji manzel upravil na vysavac
Klasická byla boj a stejně jsem vše neodsála. Na vysavač je lepší a je to rychlejší.
Máme na vysavač, veľmi dobrá ale velký boj !!! ☹😉 Malý nechce vôbec 😢
@lenysek1988 Ktera je lepsi ? Elektricka? Nebo vysavacka?
Já od narození malého používám nosátko (odsávačka na vysavač) a nemohu si ji vynachválit.
@adina23 Elektrickou jsou neměla,zbytečně jsem neinvestovala do něčeho u čeho nemám jistotu. Měla jsem mechanickou do pusy a teď mám k tomu i na vysavač.
Na vysavač jsme dostali. Možná blbou, ale teda za mě velké NE. Malý plakal, zkoušela jsem na sobě a už bych to nikdy nepoužila, bylo to něco extrémně nepříjemného. Elektrickou jsem nezkoušela, mám takovou tu do úst, se dvěma hadičkami... Jasně, trvá to dýl než s tou na vysavač, ale funguje a není to zdaleka tak nepříjemné. Holky, co používáte na vysavač, zkoušely jste to na sobě? Čekáme druhé, zajímalo by mě, jestli máme jen špatnou, nebo jestli ten pocit, že vám to vysaje mozek z hlavy, je normální.
ja koupila takovou tu klasickou za par korun s tim, ze bych pak pripadne dokoupila nejakou lepsi. dceri je 9 mes. a zatim jsem ji nepotrebovala. Nechtelo se mi investovat do neceho, co treba ani nepouziji. Navic mame tycovy vysavac...
@dc2015 Zkoušela,ale mám velkou nosní dírku na to. Jsem měla v plánu,že ji budu používat,když budu mít tuhou rýmu.
@dc2015, ano, zkoušela jsem to nejprve na sobě. Nic hrozného to nebylo, a malý u toho nepláče.
@dominikaromanova Tak mám asi fakt nějakou špatnou... A jakou konkrétně máte?
@dc2015, máme nosátko.
taky máme nosátko a ty na vysavač jsou právě dělaný tak, aby tam byla redukce a vysává to něžně, budete mít vadnou...
Mám odsavacku ma vysavač a spokojenost.