Odřená stehna, co na to zabírá?

kaneshiro
18. dub 2018

Dobré odpoledne, já miluju nošení sukní a šatů i na výlety...přes zimu je to díky punčocháčům v pohodě, ale teď přes jaro a léto na boso mám úplně rozedřená stehna, zkoušela jsem stříhat punčocháče, objednat kalhotky s nohavičkou, ale vždycky se mi to shrnulo a já kolikrát se slzama v očích nějak došla domů, zkoušela jsem sudocream, ale také nic moc. Máte prosím některá zkušenosti, co na to zabírá? Děkuji za odpovědi.

lucie01
18. dub 2018

Někde jsem četla, že je dobré natřít místo, kde se stehna odírají tuhým antiperspirantem ( nebudou se odírat ) - ale vyzkoušeno to nemám 🙂

janapetrvalska
18. dub 2018

ano odzkouseno tuhy deodorant a je klid , ..

editah222
18. dub 2018

Kvalitní antiperspirant a super jsou bandalettes (zadej do googlu nevím jestli by tady odkaz nebyl smazán)

louherz
18. dub 2018

ano, tuhý deodorant je top záchrana!!! 🙂

dizi
18. dub 2018

Tuhý deodorant, zvládla jsem takhle celou svatbu a že to bylo lítání 🙂 Anebo potom tenké leginy - buď do půlky stehen nebo nad kolena - prostě aby se nevyhrnovaly. Jinak já taky miluju sukně a šaty, kalhoty skoro nenosím.

kaneshiro
autor
18. dub 2018

@lucie01
@janapetrvalska
@editah222
@louherz
@dizi holky moc děkuju, určitě vyzkouším.

kaneshiro
autor
18. dub 2018

@dizi já nosím 3/4 jenom na kolo, jinak nemám žádné kalhoty 🙂

silvinek
18. dub 2018

Tuhý deodorant mám taky odzkoušený a super 🙂

zikisek
18. dub 2018

tuhý deodorant pecka!!! taky to tak mam a thle jediné dokáže pomoci..aj celou svatbu jsem s tím odchodila 🙂

iveee
18. dub 2018

Mne funguje Lady Speed Stick Aloe. Uz nekolik let. Vetsinou staci maznout jednou rano 🙂 Bandaletky me moc neuchvatily:/ nebylo to ono.

michalelka
18. dub 2018

Kupuju tuhý deodorant od Rexony a je super, že jde vždycky rychle a nenápadně máznout, když už je zle 😀 Kraťásky pod sukní se mi vždycky vyhrnovaly a bohužel i bandaletky.. navíc každý kousek látky znamená větší hic.. 😀

verca987
18. dub 2018

Tuhý doeodrant zni dobře..ja používám dětský pudr..

martina1317
18. dub 2018

Bandaletky.cz

maure
18. dub 2018

používám dětský pudr, a naprostá spokojenost.

jaaanaluk
18. dub 2018

Pouzivam tuhy deodorant. Namazu obe stehna a v pohodě

kaneshiro
autor
18. dub 2018

@silvinek
@zikisek
@iveee
@michalelka
@verca987
@martina1317
@maure
holky moc děkuji, jste zlaté 🙂

kaneshiro
autor
18. dub 2018

@jaaanaluk moc děkuji 🙂

lotosek
18. dub 2018

Jedině bandeletky, přežila jsem díky nim i svatbu.

malinkaelinka
18. dub 2018

Mě nepomohlo nikdy nic, jen zhubnout. V pubertě mě odřená stehna hodně trápila, kolikrát to byly až strupy z toho.... zkoušela jsem kratásky - vyhrnovaly se nebo byly vidět, mazat vším možným, pudrovat.... až když jsem schodila, tak se mi nohy tolik nedřou...

rebe
18. dub 2018

Taky doporučuju bandaletky.cz. Já tenhle problém poznala v těhotenství, byl to první těhotenský příznak, a byla jsem dost v šoku, že jsem to nedokázala vyřešit jinak než legínama, ve kterých mi v létě bylo horko. Bandaletky jsou geniální, jednoduché a hezké řešení. Doporučuju ty krajkové, ty hladké mám pocit, že při chůzi slyším 🙂

eviicka
18. dub 2018

Kamarádka úspěšně používala lubrikační gel, to jen, kdyby někdo neměl tuhý deodorant k dispozici, jinak uznávám, že ten gel je přeci jen praktičtější 😀.

kassandra1
19. dub 2018

Zhubnout 😅

suzief
19. dub 2018

Doporučuji nějaké tenké ale neshrnujici kraťasy, mám z bambusu a super, musí být na tělo ne volné

skripmart
19. dub 2018

@lucie01 taky praktikuji a super

superkousky
19. dub 2018

@kassandra1 Ani to někdy nepomůže 😀 .Holka byla v nemocnici,doktor na mě řval,že má extrémní podvýživu a stehna se jí taky dřou. Prostě je hubená jak lunt ,ale stehna a prdel má.

beruda
20. dub 2018

Mně antiperspirant pomůže, ale jen na chvilku. Vždy mi nejvíc pomohlo zhubnout nohy, a to se povedlo, když jsem jezdila 100 km týdne na kole. Holt mám tyhle partie prostornější. Ted budu každým dnem rodit a pořídím si kratasky, protože tak rychle určitě nenatrenuju, abych zvládla už letošní léto.

beruda
20. dub 2018

@suzief Můžu poprosit o odkaz, nebo aspoň značku? Díky

makiszek
20. dub 2018

Sprej proti pocení nohou co se kupuje v obuvi. Zní to zvláštně ale funguje to

suzief
22. dub 2018

@beruda bohužel síla mi je mamka na míru, žádná věda, bambus s delší nohavičkou a já je teda nosím skoro furt akorát pozor v létě je člověk i tak zapařený a poti se,bambus aji dlouho schne např. Po vyprání

kaneshiro
autor
22. dub 2018

@beruda já najela přes léto kolem 4000 km, vážila 67 kg a stejně jsem trpěla 🙂