Dobré odpoledne, já miluju nošení sukní a šatů i na výlety...přes zimu je to díky punčocháčům v pohodě, ale teď přes jaro a léto na boso mám úplně rozedřená stehna, zkoušela jsem stříhat punčocháče, objednat kalhotky s nohavičkou, ale vždycky se mi to shrnulo a já kolikrát se slzama v očích nějak došla domů, zkoušela jsem sudocream, ale také nic moc. Máte prosím některá zkušenosti, co na to zabírá? Děkuji za odpovědi.
ano odzkouseno tuhy deodorant a je klid , ..
Kvalitní antiperspirant a super jsou bandalettes (zadej do googlu nevím jestli by tady odkaz nebyl smazán)
ano, tuhý deodorant je top záchrana!!! 🙂
Tuhý deodorant, zvládla jsem takhle celou svatbu a že to bylo lítání 🙂 Anebo potom tenké leginy - buď do půlky stehen nebo nad kolena - prostě aby se nevyhrnovaly. Jinak já taky miluju sukně a šaty, kalhoty skoro nenosím.
Tuhý deodorant mám taky odzkoušený a super 🙂
tuhý deodorant pecka!!! taky to tak mam a thle jediné dokáže pomoci..aj celou svatbu jsem s tím odchodila 🙂
Mne funguje Lady Speed Stick Aloe. Uz nekolik let. Vetsinou staci maznout jednou rano 🙂 Bandaletky me moc neuchvatily:/ nebylo to ono.
Kupuju tuhý deodorant od Rexony a je super, že jde vždycky rychle a nenápadně máznout, když už je zle 😀 Kraťásky pod sukní se mi vždycky vyhrnovaly a bohužel i bandaletky.. navíc každý kousek látky znamená větší hic.. 😀
Tuhý doeodrant zni dobře..ja používám dětský pudr..
Bandaletky.cz
používám dětský pudr, a naprostá spokojenost.
Pouzivam tuhy deodorant. Namazu obe stehna a v pohodě
@silvinek
@zikisek
@iveee
@michalelka
@verca987
@martina1317
@maure
holky moc děkuji, jste zlaté 🙂
Jedině bandeletky, přežila jsem díky nim i svatbu.
Mě nepomohlo nikdy nic, jen zhubnout. V pubertě mě odřená stehna hodně trápila, kolikrát to byly až strupy z toho.... zkoušela jsem kratásky - vyhrnovaly se nebo byly vidět, mazat vším možným, pudrovat.... až když jsem schodila, tak se mi nohy tolik nedřou...
Taky doporučuju bandaletky.cz. Já tenhle problém poznala v těhotenství, byl to první těhotenský příznak, a byla jsem dost v šoku, že jsem to nedokázala vyřešit jinak než legínama, ve kterých mi v létě bylo horko. Bandaletky jsou geniální, jednoduché a hezké řešení. Doporučuju ty krajkové, ty hladké mám pocit, že při chůzi slyším 🙂
Kamarádka úspěšně používala lubrikační gel, to jen, kdyby někdo neměl tuhý deodorant k dispozici, jinak uznávám, že ten gel je přeci jen praktičtější 😀.
Zhubnout 😅
Doporučuji nějaké tenké ale neshrnujici kraťasy, mám z bambusu a super, musí být na tělo ne volné
@kassandra1 Ani to někdy nepomůže 😀 .Holka byla v nemocnici,doktor na mě řval,že má extrémní podvýživu a stehna se jí taky dřou. Prostě je hubená jak lunt ,ale stehna a prdel má.
Mně antiperspirant pomůže, ale jen na chvilku. Vždy mi nejvíc pomohlo zhubnout nohy, a to se povedlo, když jsem jezdila 100 km týdne na kole. Holt mám tyhle partie prostornější. Ted budu každým dnem rodit a pořídím si kratasky, protože tak rychle určitě nenatrenuju, abych zvládla už letošní léto.
Sprej proti pocení nohou co se kupuje v obuvi. Zní to zvláštně ale funguje to
Někde jsem četla, že je dobré natřít místo, kde se stehna odírají tuhým antiperspirantem ( nebudou se odírat ) - ale vyzkoušeno to nemám 🙂