Odkud odebírají zboží na prodej na FB?

denise_de
5. zář 2020

Zdravím vás všechny, už delší dobu přemýšlím na přivýdělku s oblečením. Známá tím vydělává na rodičáku krásné penízky, ale nikdo vám samozřejmě neřekne odkud zboží odebírá.
Nemáte někdo tucha? Zboží nemusí mít u sebe, pouze vozí ze skladu. Dívala jsem se už na různé velkosklady, ale není to stále ono. Ukážu fotku, jak zboží cca vypadá. Děkuji za případné odpovědi, pokud někdo ví..

janule1940
5. zář 2020

@denise_de podle mě AliExpress a fotí to na sobě.proste Čína,kterou prodávají Češky.

janule1940
5. zář 2020

@denise_de viz třeba tady https://m.aliexpress.com/item/4000044273197.htm....
A pokud by braly ve velkém napr.na Alibaba.com dostanou se s cenou ještě níž.

dandaa
5. zář 2020

V Sape, tam je toho mraky. Kamarádka tak taky prodává, ale samozřejmě má IČO.

elencze
5. zář 2020

obvykle šmejdy z Číny. Pak je druhá skupina, která jezdí nakupovat do Německa do Primarku (velký obchoďák) a pak to prodávají u nás (což je samozřejmě taky ve výsledku Čína, ale aspoň musí mít nějaké atesty základní).

95newmommy2020
5. zář 2020

Jsem ve skupina na FB luxusní kousky. Jedna se o fejky značek jako CK, TH, Adodas, Guess, LV a ještě něco. Holcina to snad kupuje z Turecka. Pak jsem ve skupině tajne odkazy AliExpress tam se zase dávají odkazy na fejky taky nejakejch značek. Ovšem já bych do toho nesla, Balíčky z činy se mají v nejbližší době hodně zdražit.

petronelka20
7. zář 2020

Bud na Ali nebo v Sape.

martiniquest
7. zář 2020

@95newmommy2020 Od cervence 2021 - pry to posunuli. Jen pro info

martiniquest
7. zář 2020

Jsou to smejdy z Ciny (viz vyse) prefocene v libivem stylu. Chapu, ze to muze byt lakave, ale je otazka, zda by jsi s tim byla moralne v pohode. Me do toho tlacil manzel, kdyz mel pocit, ze se po prvnim sestinedeli strasne nudim (a ja byla rada, ze se aspon prevliknu a umyju), ale poslala jsem ho s tim do haje. Kdyz uz neco prodavat, tak veci, co maji hlavu a patu - co maji smysl, hodnotu, jsou udrzitelne. Ale chapu, ze hodnoty mame kazdy nastavene jinak.