Zdravím vás všechny, už delší dobu přemýšlím na přivýdělku s oblečením. Známá tím vydělává na rodičáku krásné penízky, ale nikdo vám samozřejmě neřekne odkud zboží odebírá.
Nemáte někdo tucha? Zboží nemusí mít u sebe, pouze vozí ze skladu. Dívala jsem se už na různé velkosklady, ale není to stále ono. Ukážu fotku, jak zboží cca vypadá. Děkuji za případné odpovědi, pokud někdo ví..
@denise_de viz třeba tady https://m.aliexpress.com/item/4000044273197.htm....
A pokud by braly ve velkém napr.na Alibaba.com dostanou se s cenou ještě níž.
V Sape, tam je toho mraky. Kamarádka tak taky prodává, ale samozřejmě má IČO.
obvykle šmejdy z Číny. Pak je druhá skupina, která jezdí nakupovat do Německa do Primarku (velký obchoďák) a pak to prodávají u nás (což je samozřejmě taky ve výsledku Čína, ale aspoň musí mít nějaké atesty základní).
Jsem ve skupina na FB luxusní kousky. Jedna se o fejky značek jako CK, TH, Adodas, Guess, LV a ještě něco. Holcina to snad kupuje z Turecka. Pak jsem ve skupině tajne odkazy AliExpress tam se zase dávají odkazy na fejky taky nejakejch značek. Ovšem já bych do toho nesla, Balíčky z činy se mají v nejbližší době hodně zdražit.
Bud na Ali nebo v Sape.
@95newmommy2020 Od cervence 2021 - pry to posunuli. Jen pro info
Jsou to smejdy z Ciny (viz vyse) prefocene v libivem stylu. Chapu, ze to muze byt lakave, ale je otazka, zda by jsi s tim byla moralne v pohode. Me do toho tlacil manzel, kdyz mel pocit, ze se po prvnim sestinedeli strasne nudim (a ja byla rada, ze se aspon prevliknu a umyju), ale poslala jsem ho s tim do haje. Kdyz uz neco prodavat, tak veci, co maji hlavu a patu - co maji smysl, hodnotu, jsou udrzitelne. Ale chapu, ze hodnoty mame kazdy nastavene jinak.
@denise_de podle mě AliExpress a fotí to na sobě.proste Čína,kterou prodávají Češky.