Zdravím, je tu prosím někdo kdo se vyzná v posílání zpráv na Messengeru ? Já to moc nepoužívám. Jinak chápu, že to nebylo přečteno ale spíš by mě zajímal důvod. Dotyčná osoba je normálně online a žádná reakce, změna. Tak si říkám zda mě nemůže třeba ignorovat? Či mít v blokovaných?
Paní je moje sousedka s kterou mám problémy. Snažila jsem se to řešit osobně ale žádná změna. Tak jsem jí napsala. Tři dny zpět normálně komunikovala a najednou nic. A přitom svítí zeleně 😡
Ovšem podle fotky to vypadá že není ani doručena...kdyby byla doručena bude ta fajfka ve fialovém kolečku🤔🤔🤔
@martikbertik blokovanou vás nemá, to byste ji vůbec nemohla napsat. Jen si tu zprávu prostě třeba nechce otevřít.
@martikbertik podle fotky je zprava sice odeslána, ale Romů komu patřila se z nějakého důvodu ani nedorucila kdyby ano, tak by byla fajfka zbarvena
Když svítí zeleně nemusí si zprávu přečíst...když otevře Messenger vidí kdo a co jí píše alespoň začátek té zprávy.ale pokud nerozklikne přímo tu zprávu,bude zpráva pořád nepřečtená tudíž se vám bude ukazovat tak...snad sem to napsala srozumitelně🤔na to aby se vám ukázalo že si uživatel zprávu přečetl,musí ji přímo otevrit