Odesílání zpráv v Messengeru. Kdo se vyzná?

martikbertik
26. kvě 2023

Zdravím, je tu prosím někdo kdo se vyzná v posílání zpráv na Messengeru ? Já to moc nepoužívám. Jinak chápu, že to nebylo přečteno ale spíš by mě zajímal důvod. Dotyčná osoba je normálně online a žádná reakce, změna. Tak si říkám zda mě nemůže třeba ignorovat? Či mít v blokovaných?
Paní je moje sousedka s kterou mám problémy. Snažila jsem se to řešit osobně ale žádná změna. Tak jsem jí napsala. Tři dny zpět normálně komunikovala a najednou nic. A přitom svítí zeleně 😡

nagojka
26. kvě 2023

Když svítí zeleně nemusí si zprávu přečíst...když otevře Messenger vidí kdo a co jí píše alespoň začátek té zprávy.ale pokud nerozklikne přímo tu zprávu,bude zpráva pořád nepřečtená tudíž se vám bude ukazovat tak...snad sem to napsala srozumitelně🤔na to aby se vám ukázalo že si uživatel zprávu přečetl,musí ji přímo otevrit

nagojka
26. kvě 2023

Ovšem podle fotky to vypadá že není ani doručena...kdyby byla doručena bude ta fajfka ve fialovém kolečku🤔🤔🤔

verisek001
26. kvě 2023

@martikbertik blokovanou vás nemá, to byste ji vůbec nemohla napsat. Jen si tu zprávu prostě třeba nechce otevřít.

chybadel
26. kvě 2023

@martikbertik podle fotky je zprava sice odeslána, ale Romů komu patřila se z nějakého důvodu ani nedorucila kdyby ano, tak by byla fajfka zbarvena