Ahoj . Holky . Nevíte o nejakych studiich ohledně ockovani deti na covid .? Mám v okolí spoustu lidí co své děti očkovat nechaji ,ale já jsem tomu skeptická. 🤔
@sylvka děkuji za odezvu. Zatím pořád váhám. Chtěla jsem se o tom více dočíst. Nicméně nikde pořádně nic neni . Anebo špatně hledám 🙈
@stenlunka11 studie se delaly na velmi malem poctu vzorku,byla bych obezretna,v nemecku plosne ockovani nezletilych odmitli a nedoporucuji,takze bych se do toho nehnala...
@marcicek84 no a to je to co si chci přečíst , ale nikde to nemuzu dohledat . 🙄Proc někde očkují a jinde zase pro zmenu odmitnou .
@stenlunka11 já své děti v žádném případě očkovat nenechám. A neznám ve svém okolí nikoho, kdo by nechal děti očkovat.
@stenlunka11 musis hledat v zahranicnich zdrojich,tady jede jen provax kampan a oni potrebuji oockovat i deti aby naplnili tu proickovanost,kterou potrebuji...jinak by to nemeli zapotrebi...
@aneta15 no ja jsem prave zatím take proti ockovani deti . Čekám, az co ukaze čas a další studie. Myslim , že nemáme kam spěchat. A právě v mém okolí ,uz cekaji az muzou deti zaregistrovat. Upřímně jsem na ne cucela,jak bacil do lékárničky. 🙄
@stenlunka11 delej si to podle se eca sveho nejlepsiho vedomi a svedomi,na druhe nekoukej,ty budes rozhodovat o diteti a potazmo jeho zdravi do budoucna a experimenty na detech se mi prici,takze ano,rozumne je min. vyckat...
@stenlunka11 kdybych měla dítě v odpovídajícím věku, nechala bych jej naočkovat. Mám batole, v této věkové kategorii zatím nevím, že by se vůbec nějaká vakcína schvalovala pro použití.
@stenlunka11 rekla bych, ze tady z tech clanku by mohl byt nejaky relevantni. Mych deti se to zatim netyka, tak nemam moc motivaci se tim probirat, ale jak jsem zbezne zaskrolovala, tak tam jsou i nejaky studie. Nekoukala jsem z jakymi vysledky, jak duveryhodne, ale treba ti to pomuze, nekdy cloveka proste nenapadnou ty spravny kw a filtry. https://scholar.google.com/scholar?as_ylo=2021&...
@drep Zvažuji očkování u syna, bude mu 13. Váhám proto, že je dost hubený, má 35 kg (asi jenom 5 % dětí v jeho věku je hubenějších) a říkám si, jestli ta vakcína nebude na něho moc silná. A taky co by se stalo, kdyby třeba do týdne nebo i dříve od první dávky Covid chytil. Šla bych s ním před tím na PCR test, výsledek trvá dva dny, tak stejně nevyloučím že už nemoc nemůže být v začátku. Mohla bys mi prosím napsat, jak se na to díváš? Moc děkuji.
@stenlunka11 mám syna,v září mu bude 13.jeho koníčkem je cestování,imunitu má výbornou,ant měl v životě jednou.je to kus chlapa,očkovat ho nechám.