Oblečení pro děti, která značka?

orchestra
15. únor 2018

Maminky, prosím, jaké oblečení pro děti kupujete, aby bylo kvalitní a nezrujnovalo člověka? Kupovala jsem synovi Lupilu, ale tepláky teď nevydržely ani dobu než z toho syn vyrostl. Kombinézy a zimní bundy jsou tenčí a tenčí a já nejsem přesvědčená za tu cenu zda syna v zimě dostatečně ochrání. Nebo neobjednáváte že zahraničí eventuálně web? Děkuji

linbrno
15. únor 2018

HM, CA, koukám i v sekáčích, ne na značky, ale na materiál

dandaa
15. únor 2018

Mám teda maleho syna 8m ,ale kvalitove mi zatím nejlepší přijde Lindex a Zara .Jinak v obchodě osaham vždy materiál. Švagrová pro kluka 2r kupuje hlavně HM a F&F .

absintka19
15. únor 2018

Body C&A, zbytek Lindex a nestydim se za sekace. Hlavne kdyz se plazila, lezla...tes je to lepsi kdyz chodi/cupita...

stuplakova
15. únor 2018

@orchestra Pro malou kupuji taky oblečení v lidlu, ale na zimu a takové věci mám v plánu kupovat věci ve sport obchodech, bundy a kalhoty, jinak pro mě značka není důležitá, ale spíše materiál, aby to bylo malé příjemné 🙂.

hz
15. únor 2018

Ja vyuzivam zdejsi bazar, daji se sehnat fajn veci v peknem stavu a mnohem prijemnejsi cenu nez v obchode. treba jsem tu koupila synovi zimni bundu svedske znacky Didrikons za 300Kc(v top stavu, bude ji mit i mladsi syn), ale bylo to uprostred leta 🙂). pritom v obchode se pohybuje od 1500Kc a vyse...
ale chapu, ze kazdy to ma jinak nastavene...

konidana
15. únor 2018

V sekáči. Stejně všechno hned zničí, tak nemá cenu kupovat nové. A značka: čím starší-tím kvalitnější:D

35_a_budu_mamka
15. únor 2018

Ja mam nejradeji H&M a F&F, pak z druhe ruky TU, George, Next, Lindex. Zimni kombinezu mame novou z H&M, sice za tisic, ale je super, vzdy je male teplicko, ale nepoti se, spokojenost velika.

jaja01k
15. únor 2018

Na cem nesetrim jsou svrchni vrstvy, kalhoty a bundy. Hodne kupuju funkcni, nejcasteji softshellove. Oblibila jsem si obchod promaledobrodruhy. A letos mame super lyzarske kombinezy od znacky pidilidi.
Teplaky, mikiny, tricka kupuju nejcasteji v Tescu nebo Kiku. Rekla bych, ze kvalita je uchazejici. Po dvou detech neco vyhodim, neco jeste poslu dal.

luj89
15. únor 2018

auoj, ja popravdě nechapu to lidlovske silenstvi. Me lupilu prijde ne moc kvalitni a ne uplne levne vzhledem ke kvalite... Kupuju z 90 % tady na bazarku, a to zn. HM (bodycka jen zavinovaci, ty klasicke jsou uzke kolem krcku), FF (tam i nove, mivaji uzasne slevy) a nove jsem se zamilovala do zn.Carter's, ta kvalita je super. Jinak kvalitou je fajn i lindex, ale tam se mi zase nelibi design. U Carters miluju, ze nemaji pro holcicky takovy ty sladounky ruzovy a volankovy veci, ale treba tmave modre body s kytickama, svetle modre s maslickou, bile s puntiky a vysitou ruzovou aplikaci atd.

orchestra
autor
15. únor 2018

Prosím, a nemáte tip na dobrý sekáč pro děti ve Středočeském kraji nebo v Praze? Děkuji

ellie25
15. únor 2018

občas něco koupím v lidlu, třeba tričko, teď ve slevě ponožky a svetr. Jinak mám celkem ráda FF z tesca, v Kiku se mi líbí pyžámka a nějaké tepláčky/mikiny. HM kupuji ve slevě.
Carters mi dovezl manžel ze služebky a super. Příjemný materiál, krásně drží tvar a ty vzory mi také vyhovují (žádné ujeté obrázky, ale třeba jen proužky, lodičky apod.).
Zimní kombinézy jsem kupovala přes bazar od Topolino, za peníze stejné jako nové z lidlu, ale kvalita úplně jinde. Něco jsem vybrala tady na koníkovi nebo na letgo, vybírám s osobním odběrem

hz
16. únor 2018

@orchestra Koukam, ze jsi taktez od MB. bohuzel neporadim, jak jsem psala vyse, vzdy si na nejakem bazaru vyhlednu nejake obleceni, zadam lokaci a v okoli Boleslavi si jej u prodejce vyzvednu. Mrkni treba na server mimibazar, tam se docela dobre da sehnat to co shanis... jinak v MB co si pamatuji byl na starym meste velk sekac, ale nevim, zda jeste funguje. zeptej se ve skupine v MB, tam jiste poradi.

anyza
18. únor 2018

@orchestra koukni na www.laclik.cz, je to internetový sekáč, já tam nakupuju tak 70% oblečení pro děti.

lucasice
31. říj 2019
Uživatel lucasice je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucasice.

Já už pouze na netu.

zelenaesmolda
31. říj 2019

Primark ma dobre veci pro deti az na bodycka,ty se strasne vytahaji kolem ramen.

leymea
31. říj 2019

U me vede H&M, pro me top (pokud chci neco za normalni ceny) a taky mam rada F&F 😊