Obezita u dětí - prosím o vyplnění dotazníku

jmenujisebobka
15. čer 2016

Dobrý večer, chtěla jsem vás moc poprosit, zda by jste si s vašemi dětmi nenašli chvilku a nevyplnili s nimi tento dotazník. Potřebuji ho k jedné práci do školy, takže by jste mi tím moc pomohli! 🙂 https://www.survio.com/survey/d/B1R9Z8L8T9M4Y2C9T
Za vyplnění děkuji moc!

lv
15. čer 2016

Koukla jsem, že vyplním s dcerou, ale nedá se přece jednoznačně odpovědět jen sedím u pc, jen sportuji - chtělo by to možnost zaškrtnout několik polí, i možnost co ráda piju, voda x cola - ono děti ví, že se z limonád tloustne a budou volit dle toho..

aguaverde
16. čer 2016

Také sme chtěly s dcerou vyplnit, a nic moc 😕
jako hned u první otázky nemáme co vybrat...u pc nesedí (jen jednou za uherský rok když kouká na pohádku) celý den (pokud není ve školce) si hraje - buď doma nebo na zahradě, sport vyloženě žádný neprovozuje - pokud nepočítám že tu lítá jak potrefená koza 😕
otázka Kde jíte nejčastěji? chybí mi tam odpověď školka/škola (většinou je to 5 x v týdnu že jo)

takhle bych u každé otázky snad dala jako odpověď jiné 😕

jmenujisebobka
autor
16. čer 2016

Děkuji za vaše názory! Tohle byl spíše jen zkušební dotazník. Zatím práci na toto téma nedělám (až v září začnu), a tak jsem chtěla jen zjistit, jestli je dotazník zpracovaný dobře, a nebo jestli ho mám při psaní práce napsat jinak. Moc děkuji a vezmu si z vašich názorů něco pro příště! 🙂

nonnni
17. čer 2016

taktez jsem se podivala a plosne bych musela zatrhavat "jine"..nehlede na to, ze je tam v odpovedich i duplicita u minimalne jedne otazky.

To je na BP?

jmenujisebobka
autor
17. čer 2016

Ano,je.