Podělí se někdo o zkušenost, jaký je sex s obézním chlapem? Ne jako nějak morbidně obezním, chlap jak hora co má celkem velké panděro 🙂 Nepřekáží?
Překáží... Už takového nikdy 🤔
V tomhle jsem trochu povrchní a silnější chlapi mě nepřitahují, ale když se v tom vášeň a láska myslím, že velký pupek nemusí být nutně překážka. Když si vezmu jaký jsou někteří hubeňouři nezkušené jelita bez fantazie, tak to už radši někoho "většího" ,kdo si umí s ženou poradit a ví jak ji potěšit.
A u mě ne. Muž má bříško, je silný, ale zároveň muzny a nikdy neprekazelo, sex si užíváme často a je skvelej
@michaela666 to je přesně ono, manžel je pupkaty, ale není jako rosol, děla fyzickou práci, takže je zpevneny. A to gro je v tom, ze to proste umí, ví co se mi líbí, je otevřeny, mluvíme o tom co se nám líbí a co chceme. Jako s nim zazivam nejlepší sex v životě už 8 let a furt je to dobry ☺️
Můj bývalej byl kdysi boxer v těžké váze. Už když jsme se seznámili, nebyl vypracovanej, jelikož musel ze zdravotních důvodů s boxem skončit, čímž padl do deprese, ale i tak měl jen malou nadváhu. Postupem času se při svých 190 cm vyžral na 130 kilo. Samozřejmě to jeho panděro při určitých polohách začalo dost překážet a i ten penis už nebyl jako dřív. Takže mě to s ním přestalo bavit, přestala jsem s ním spát a nakonec jsme se i rozešli, jelikož začal být i dost sobecký a nechtělo se mu pracovat.