Numerolog a kartář, najde se? 🙂

marry16
17. pro 2016

Ahoj maminky! Nevite o nekom kdo by vykladal karty ci udelal numerologicky rozbor za prijatelnou cenu?Dekuji 🙂

majaaa82
17. pro 2016

@marry16 pri vsi ucte k vam... proc vyhazovat penize za takovy kraviny? Vy tomu fakt verite?

marry16
autor
17. pro 2016

@majaaa82 Ano verim.

majaaa82
17. pro 2016

@marry16 Mno, tak dobra tedy... ale je to celem zvlastni. Dospela zena, budouci maminka... uz byste mela mit rozum.

kackakastanka
17. pro 2016

@marry16 bohuzel zadny overeny kontakt nemam, ale chci te podporit, jsou i firmy, co si podle toho nechavaji vypocitat dny podpisu smluv, ci zalozeni noveho projektu, hodne byznys lidi s tim pracuje, takze to neni takova sarlatanstina, jak se nekomu mozna muze zdat, lepe receno, kdo veri, vi proc, kdo neveri, at neveri, ale nemusi shazovat... 🙂

majaaa82
17. pro 2016

@kackakastanka verit se da fyzikum, biologum, filosofum, kdyz primhourim oci, tak i nabozenstvi jako zivotnimu smeru. Ale babe, co ti z karet "vesti" budoucnost a z tveho data narozeni zkouma to, zda syn udela vysokou... za ty naprosty blbiny si nechava platit tucny honorar? To jako fakt? Nemyslite treba, ze kdyby to opravdu fungovalo, nemel by za to uz nekdo Nobelovu cenu? Lide by se evrnhali od nefunkcnich ztvagu, nebyly by valky, estestin, autonehody... stacilo by prece juknout od karet ;-D

kackakastanka
17. pro 2016

@majaaa82 verit se da naprosto cemukoliv, co si overis, ze funguje, a ja spise tedy mluvim o te numerologii 🙂

majaaa82
17. pro 2016

@kackakastanka spis chcete verit tomu, ze to funguje... co kavova sedlina? Prominte, nechci vas byt nejak extra zla.... ale prijde mi to silene smesne.

kackakastanka
17. pro 2016

@majaaa82 jsem uplne v pohode, jen jsem se ti snazila naznacit, ze kdyz neco neznas, neveris tomu, nechces o tom vedet vice, proste jsi to nikdy nezkusila, nebo zkusila a nic, proste, at je to, jak je to, tak ok pro tebe a tvuj pristup, zcela to respektuji, ale mam za to, ze kvuli tomuto svemu postoji nemusis shazovat druheho, cimz mam na mysli autorku otazky...

majaaa82
17. pro 2016

@kackakastanka kdyz v tom to prave vezi a je to spis obecne... jak si netropit psinu z cloveka, ktery veri vecem, jez se daji svou absurdnosti srovnat s teorii vesmirne lodi Astara Serana na orbite ci chemtraills? Vzdyt co je obdivuhodneho ci vaznost a respekt vzbuzujici na tom, ze dospely clovek, ktery by mel mit vsech pet pohromade a uvazovat racionalne, se upina ke lzim lidi, kteri na takovych radi vydelavaji. Sekty a ezoterika... jedno a totez. Zdimacka na prachy pro zoufale zenske, ktere hledaji smysl zivota, jenz se jim nepovedl.

majaaa82
17. pro 2016

@majaaa82 ctu to po sobe, celkem jsem se ke konci rozvasnila. Asi to bude ale tim, ze vsechny zensky, ktere kolem me praktikuji ezo nesmysly (je jich v mem sirsim okoli zhruba deset) jsou rozvedene, nadavaji na chlapy a resi kameny, karty, cisla, cakry, ascendenty, elementaly, konstelace a podobne. A protoze jsou stale bez partneru a nektere z nich uz celkem dlouho, tak mam solidni exaktni dukaz o nefunkcnosti techto pseudozivotadohromadydavacich metod.

marry16
autor
18. pro 2016

Takze jeste jednou a zkracene..Kdo by vedel o nekom , tak mi prosim zanechte kontakt 🙂 .Veskere rady ci kecy si nechte pro sebe, ponevadz me to absolutne nezajima 🙏

marry16
autor
18. pro 2016

@majaaa82 Rozum s tim vubec nesouvisi pani Majo.

majaaa82
18. pro 2016

@marry16 A to je mozna skoda... no nic, mejte pekne svatky.

kackakastanka
18. pro 2016

@majaaa82 na rozdil od tebe, ja znam treba uspesne chlapy z byznysu, kteri toto vyuzivaji, a jak jsem pochopila, tak ty s tim ani nemas zadnou primou zkusenost. To je to, co mi vadi, a mas pritom nebyvale silnou potrebu ty druhe skatulkovat, ver, ze k temto sarlatanum, jak ty rikas, chodi uspesni sportovci, podnikatele, podnikatelky, spokojeni lide v manzelstvi, v zivote, dava jim to dalsi rozmer a vhled do zivota... a rozum s tim opravdu nesouvisi a skoda to neni..❤

aiva01
18. pro 2016

@majaaa82 ja zasnu, ze vubec odpovidate na co se Vas zakladatelka neptala!! Jestli tomu neverite, tak se do teto diskuze laskave vubec nezapojujte.

marry16
autor
18. pro 2016

@majaaa82 Kdyz podle vas ja nemam rozum , tak vy v tom pripade neumite cist 😄

lucijee95
18. pro 2016

Paní se ptala jestli nikdo někoho nezná a ne komu se to líbí a komu ne! a kdo na to věří a kdo ne ..tak nevím proč to tu pořád komentujete? když vás to nezajmá tak tu neotravujte 🙂
@marry16 já osobně bych na to nešla asi ( radši 🙂 ale znám hodně blízkou osobu která chodí pravidelně a všechno byla nebo ja pravda.

marry16
autor
18. pro 2016

@lucijee95 Tak pokud by ta osoba vam dala kontakt, tak mi dejte prosim vedet 🙂

lucijee95
20. pro 2016

@marry16 zeptám se a dám vědět 🙂

lydiee
20. pro 2016

@marry16 Daniel Čablík, má i WWW.stránky. Bohužel, co řekl, vyšlo to...bohužel