Ahoj holky,jelikož už ve stávajících snažilkách jsou spíš samé těhulky tak by to chtělo nějaké nové přírůstky 🙂 Tak šup sem ať můžeme to snažení společně prožívat 😀 My se snažíme druhý měsíc,momentálně čekám každým dnem mrchu a jelikož už mě pěkně bolí břicho jak vždycky tak to vypadá že je další měsíc před náma 🙂
ahojky....já jsem taky snažilka....konečně...čekali jsme s manželem, až dodělám školu a doufám, že se brzy zadaří 🙂
@teenyel
@mysackovi vítejte holky a doufám že se nám všem brzy zadaří 🙂
co říkáte že bysme si pro lepší přehled tady zavedly takovou tabulku kolikátý den cyklu zrovna jsme ať máme přehled komu už držet pěsti a tak 😀 příklad:
majkylove.........2 cyklus snažení.............25DC
a vždycky kdo sem ráno bude přispívat jako první tak tabulku zkopíruje a u každé přičte jeden den,co vy na to? 🙂
no já to mám celkem divoký...tím že to mám dost nepravidelný, tak mě to trochu znepokojuje :-/ ....je těžké, zjistit, kdy by se měla dostavit menstruace....pravidelný jsem to měla akorát, když jsem brala hormon....tak uvidíme....ale snad se nám zadaří brzy 🙂
já už vůbec 😀
a máte ňáký finty nebo babské rady? 🙂
no my opravdu krátce..... 😀 ...teprv první týden 😀 ....je to sice směšný, vím.....ale moc se na to těším...už skoro rok se na to klepu...
@mysackovi vůbec to není směšný,jsem na tom stejně,já už se na to klepu několik let tak už se teď nemůžu dočkat,nemůžu na to přestat myslet,je to hrozný 😀 vím že všichni říkají že se na to hlavně člověk nemá upínat,pak to schválně nejde,ale já to prostě jinak se svou povahou neumím no :-/
Ahoj, tak s poslední tabletkou před pár dny se ze mě stává taky "snažilka" hurá !!
Ahoj holky, já jsem taky snažilka, ne sice nová, ale snažíme se teď 4. cyklus. MS by měla přijít tento týden, a jelikož nemám vůbec žádné příznaky těhu, tak ji čekám každým dnem ☹. Stejně je to nespravedlivý, že? Moje spolužačka mi před nedávnem říkala, že kdyby věděla, že jim dítě "půjde" tak rychle (napoprvé), tak by to snažení posunula o dva roky... No, holt někomu se poštěstí, a někomu ne ☹. Já jsem akorát ve fázi věčnýho lhaní. Každej se mě na to vyptává a já pořád mlžím, vymlouvám se na práci a tiše doufám, že to brzo vyjde. Aspoň máme s manželem takové malé tajemství 🙂. Přeju Vám všem, ať se brzy zadaří a berete to snažilkování v klidu a v pohodě 😉. Hezký večer.
@xjulinkax ahooj,tak to vidím že jsme na tom stejně,taky očekávám Ms každým dnem a příznaky mám tak akorát přímo na ni :/ a to si myslím že jsme vystihli ovu a stejně nic,těhotenství je prostě fakt zázrak a já strašně doufám a pořád ještě věřím že se nám všem brzy zadaří 🙂 jinak my jsem měsíc manželé a taky se nás ted každej ptá na mimčo,to fakt nemám ráda a vadí mi to,ale tomu se neubráníme no :-/
ahoj holky.také se snažíme. před 2 roky jsem o mimi přišla a od té doby to také zkoušíme,ale pořád nic. zkouším vše možné(bylinky,čaje,hormony,)ted beru NOSIFOL jsem12DC a zítra jdu na pregnyl.tak uvidím. 😉
Ahojky,hlásím se taky do party 🙂
Dneska jsem dostala MS 😒 ,,snažili jsme se první měsíc po vysazení antikoncepce,,zvláštní,že jsem to dostala přesně na den,myslela jsem,že cyklus bude trvat déle.. Taky si myslím,že ovulka byla..máme doma dvě dětičky už,8 a 5,,do třetice toho mimíska,snad to vyjde 🙂 Obě děti máme s pomocí lékařů,z inseminace,,tajně doufám,že se povede normál,i lékař říkal,že to zkusíme,že šance je 🙂 Tak jak to půjde,zase na to vlítneme 😀 Stejně jsou dětičky zázrak 😵
Všem nám moc držím palečky!!!
no nevím,už jsem to zkoušelai loni a nic.mám sníženou funkci štít.žlázy tak snad to půjde.už mám doma 8letou holčinu a mimi moc chceme už kuli malé.tak doufám,že to letos vyjde.kurňa!
a děkuji za přivítání.
Holky ja beru femibion a piji kontryhel. Zaznamenavam do fertilityfriend a do woman log pro. Merim teplotu a delam ovu testy. Ted se snazime 2.mesic a prasky jsem vysadila v prvni polovine dubna 😉
@dominka06 taky mám sníženou funkci štítky,ale prý by to nemělo mít vliv když bere člověk prášky tak uvidíme 🙂
@teenyel tak to jsme na tom s délkou úplně stejně 🙂 femibion beru,kontryhel nepiju bo jsem četla že je na úpravu cyklu a já ho mám vpořádku,má ještě jiné účinky?teplotu neměřím bo dělám nepřetržitý provoz takže absolutně bez šance měřit byt jen v přibližnou dobu a ovu testy jsem zkoušela ted poprvé a vyšel mi hezky no tak uvidíme,Hodně štěstí 🙂
@majkylove kontryhel ma podporovat rust sliznice, aby se melo vajicko kam zavrtat 🙂 a je pravda,ze mam vse presne jak hodinky. Minuly cyklus,prvni po vysazeni HA 13 a 14dc pozitivni ovu testy,15dc ovu. Dnes jsem 13dc a opet pozitivni test 🙂 takze pocitam,ze jeste zitra bude pozitivni a ve stredu rano ovu 🙂 nebo v noci z utery na stredu 🙂
@majkylove No právě ☹. My jsme skoro dva roky po svatbě a ptají se celou dobu! A teď, když už se snažíme a vůbec nikdo o tom neví, tak se na to už taky dívám jinak... Jak kdyby to bylo tak jednoduchý, řeknu si, že otěhotním a bude to. Ach jo ☹. Ale aspoň tím blafováním se pořád uklidňuju. No, kdybych to řekla, že se snažíme a každej by se ptal: Tak co, už?, tak to by mě ještě víc nervovalo. A co ty děláš pro zjištění ovulace? Já měřím jen BT, jinak žádné příznaky nemám, takže bych ji ani nepoznala. Minulý měsíc jsem začala pít kontryhelovej čaj a akorát se mi cyklus posunul o další týden.
@xjulinkax no my ani nemusíme říkat že se snažíme,lidi to prostě po svatbě berou automaticky takže jsou pořád otázky jestli už :-/ jinak na ovu jsem zkoušela první měsíc ted testy a vyšlo mi to,bohužel manža zrovna nebyl doma takže sme to určo prošvihli.o čaji uvažuju,ale právě mám taky strach aby se mi cyklus neposunul,mám v průměru 30 dní což si myslím že je akorát,delší už bych fakt nechtěla,tak nevím no.
@majkylove Někteří lidi jsou opravdu na ranu. Já první dva měsíce měla cykly 28 - 30 dní, což je ideál a taky jsem cítila, když přicházela ovulace (bolest v podbřišku). A pak jsem začala pít čaj a nic necítím a cyklus posunutej :-/. Tak nevím, ale třeba na každýho to působí jinak. BT měřím spíš proto, abych věděla aspoň, jestli vůbec nějaká ovu proběhla. Tak přeju, abyste další měsíc neprošvihli 😉
@majkylove ahoj, tak sem jeste bohuzel patrim 🙂 ale je to teprve chvilicka co se snazime 😉