Dobrý den,
nějak jsem se zasekla a nic mě nebaví..je to jen z práce domu...povinnosti...spát....znovu do práce a pořád dokola... Už mě to nebaví a cítím se bez energie, práci špatnou nemám ale ten stereotyp mě teď nějak ubíjí..Nevím jestli je to tou zimou... Ale prostě celkově se cítím bez energie, bez chuti do života, cokoliv dělat... Vyzkoušela jsem pár věcí jestli by mne bavili a bez úspěchu...Chtěla jsem se naučit šít na stroji, tak jsem se to podle youtube za dva dny naučila a to jsem nikdy na stroji nepracovala, tak jsem si říkala, že mě to zabaví na nějaký čas.. Jenže ušila jsem několik věcí a nemám co šít a pro koho a zjistila jsem že látky jsou SAKRA drahý, abych si šila jen tak z rozmaru...Další že se naučím teda háčkovat - zase podle youtube a během týdne jsem měla uháčkovanou čepici a dvě šály a pak jsem zase neměla co 🙈😅 a už jsem to do ruky nevzala..a takto to mám se vším no... Nedokážu si najít to pravé ořechové u čeho zůstanu a co mě pohltí 😒 a tak hrozně moc bych něco takového chtěla... Neznáte způsob, jak k něčemu takovému dojít? V létě ráda jezdím na výlety na kole, ale přes zimu trpím jak pes... 😢
Nebo si pořídit psa? Chodit na procházky?
@linda_22 mám kočku 😂 jsem kočkomil.. Co měla mamina psa totálně uštěkanýho, tak mám na ně alergii 🙈😂
@dashyyy To bych ráda, ale prostě sama se nedokážu vykopat... Ráda bych chodila s někým..Ale všichni už mají děti kolem mě a nemají na nic už čas...Hlavně samotnou mě to tak nějak nebaví...
Taky mám X let stereotyp, teď po rodicaku práci a brigádu a já sama jako taková jsem na konci řetězce..... Strašně mě baví chodit, ale jsem ráda, že se dokopu jednou za 14 dní, tři týdny.... Psa mi zakázali, chlap pořád v řiti.... Taky jsem nějaká marná 🤷♀️
Kurz tance, flamenco, břišní tance, latina pro ženy? Nějaké dobrovolnictví, pokud k tomu máš sklony a časově bys to zvladala?
@ireniq Chodila jsem do útulku, ale začalo se mi tam se 150ti zvířaty špatně dýchat ☹
Jestli hackovani a siti bylo vyhovujici, jenom moc rychly, co neco ze stejneho okruhu, ale narocnejsiho treba sita krajka nebo palickovani, nebo i na ten hacek vzit slabsi prizi a pustit se do neco jemnejsiho?
@malytlustyhroch jeste pridam, ze kdyby ti to prislo moc samoucelny, tak s nekterymi dobrocinymi organizacemi (treba Cesta domu myslim) se da dohodnout, ze jim sve vyrobky darujes a ony je prodaji a pouziji k financovani svych aktivit. Jenze to se clovek asi musi nejdriv vypracovat na nejakou uroven a druh vyrobku, za ktere je nekdo ochoten platit, ale treba by to pro tebe byla cesta.
Ja chodim na hodiny kytary, je to jednou tydne na pul hodiny, zbytek trenuju doma.. je to dlouhodoba zalezitost a ja sem spokojena 🙂
Zkuste antistress omalovanky 🙂 kdyz mam tohle zimni obdobi a nic me nebavi, tak si vybarvuju 🙂
Nebo se přihlaš do knihovny a pusť se do čtení.
Zacala bych chodit na nejakou sportovní aktivitu sama. Na tanec, na jogu, na spinning, nebo treba do sauny.. Ve skupine stejne zamerenych lidi si brzo najdes nekoho, s kym se domluvís a budete moct chodit,, spolu". Kdybych mela cekat na nekoho ze sveho okoli, tak bych nesla taky nikdy nikam🙄
Já sestavuji rodokmen, je to běh na dlouhou trať a místy trochu jako detektivka. Se šitím jsem na tom byla podobně. Háčkování mi vydrželo podstatně déle. V okamžiku kdy byly všechny děti v rodině zahlceny háčkovanými hračkami, skončila jsem.
Zkus koně. To můžeš dělat v každým ročním období a nikdy tam sama nebudeš 😉
Procvičíš tělo, vyčistíš si hlavu. Je to nejlepší relax co znám.
@alechandris Ty vybarvuji na mobilu 😂 to jediný mě drží při životě 😂
A co nějaký sport? vytáhnout paty mezi lidi, nějaký holčičí cvičení nebo tak? 🙂