Ahoj, mám psa, ktorého už neviem zvládnuť. Problém je neznáša zvieratá. Najprv sa to začalo tak že susedke zadrhol všetky sliepky. Tak sme mu postavili voliéru. No v poslednej dobe je nesmierne agresívny. Keď ho venčím a niekto iný venčí psa rozbehne sa za ním a napadne ho. Keby že tam nikto nie je podla mňa ho aj zabije. Je absolútne nezvládnuteľný. Raz dokonca napadol koňa. K ľudom je nesmierne priateľský. Nikdy by im neublížil. Aj počúva na rôzne príkazy, ktoré som ho naučila, teda pokiaľ nie je v okolí žiadne zviera. Musím ho mať na vodítku aj to príšerne ťahá. Už rok ho učím chodiť pri nohe, no bez úspechu. Všetci v dome ho chcú dať preč. A ak s ňním niečo nespravím, tak sa tak aj stane. Preto ak máte nejaké rady budem za ne vďačná.
Dobry deň prajem, asi pred pol rokom mojho priatela uhryzol pres ktory mal infekčnu chorobu ale nakoniec sa priatel z toho dostal ale vzdy ked som večer isla domov z roboty tam som sa bála ze ma napadne taky pes ako mojho priatela, známy nám odporučil kapsainovu pištol ktorá je ovela učinnejšia ako plynova a aj ako kaser, kupila som ju Tu:http://www.nesmrtiacezbrane.sk/guardian-angel/guardian... 😎
Zkus cvicak. Chce to ale cas, trpelivost a duslednost vsech clenu rodiny.