Neznám kód do Messengeru. Jak ho zjistit?

aselluska
10. srp 2024

Ahoj, prosím, stalo se vám to také? Omylem se odinstalovala apka Messengeru. Při nainstalování to po mě chce šestimístný kód. Ten samozřejmě už neznám. Všechna hesla mám napsané, tohle ne. Dle internetových rad mám jít do nastavení a tam najít generátor kódu nebo zažádat o jeho změnu, ale ani v mobilu, ani na PC se tam dle cesty na googlu nedostanu. Nemám v nabídce kolonku, kterou potřebuji. Bez kódu se nenačtou zprávy, které potřebuji dořešit. Na PC to po mě chce kód vložit do Messengeru v mobilu, nebo změnit ho v nastavení Messengeru, který ale nemám přístupný. Furt dokola, ale jak se tam dostat. Víte?

aselluska
autor
10. srp 2024

@aselluska po půl hodině to nevím jak naskočilo samo, ale mám tam zprávy z minulého roku od všech a včerejší nové konverzace žádné. Zmizely fotky i z galerie. Zprávy za poslední dny jsou důležité. Musela bych nahánět lidi, kteří se mi ozvaly. Mám je "nasmlouvané" a některé mi na sebe nenechali číslo.

martulka88
12. srp 2024

@aselluska Však messenger je s facebookem. Takže bych šla na pc s facebookem a máš tam snad vše. Nebo si zadej heslo, co máš na fb.