Ahoj holky.
Píšu sem protože se už sama v sobě opravdu nevyznám,žila sem dlouhou dobu s někým kdo se ze začátku zdál jako partner snu,strašně moc sem ho milovala jenomže ..po půl roce to začalo,nadávky,ponižování nedůvěra a jak šel rok za rokem byli sme spolu 7 let a neustále to trvalo,byli sme v partnerské poradně,zkoušeli sme všechno nic nevychazelo.K nadavkam přibylo i jiné věci,nikdy mě neuhodil do obličeje to ne ale sem tam nějaké to strknuti,většinou se toto dělo když byl po vlivem alkoholu.Kdyz nebyl dokázal byt opravdu skvělý chlap.Jenze zarlil i na moji rodinu,furt vyčítal ze pro mě nikdy nebude na prvním místě ze na prvním místě jsou moje rodiče ..on mohl téměř vše a já nic,tvrdil ze to tak není přitom sem viděla ze když sem se odněkud vrátila ze mě okamžitě podezíral kde sem byla.Dalsi věc co mi neskutečné vadila je ze Koukal po jiných ženských neustále a já se pro nej vždy snažila byt ta nej..zašlo to až tak daleko ze sem se potom bala s nim někam jít protože sem se bala ze nezvládnu to jak nenapadne ocumuje ženský,všimli si toho i naši známí ale on to nikdy nepřiznal ...nikdy.Byla sem nešťastná,pokaždé když sme se pohádali což bylo skoro každý druhy den sem byla zničena ,říkala si ze na tohle už nemám dokázal mi říct věci jakoze sem pi...,mr...atd,někdy když ho chytl amok dokázal vše kolem sebe rozbit,bylo mu to jedno,já ho ale tak moc milovala ze sem nedokázala odejít vlastně sem se bala,bala sem se toho ze nikdy nikoho jiného mít nebudu,ze mi nikdo nebude dělat večeři jako on když se vrátím z práce v 10 hodin večer domu,ze se s nikým nezasmeju jako s nim to bylo asi tak vše.Jednou když už sem opravdu dal nemohla a udělal něco opravdu nepredstavitelneho (o nevěru neslo ale psát to nechci ) sebrala sem se a odešla sem. Našla si byt a začala trosku žít,našla sem si skvělého chlapa co pro mě udělá všechno dýchal by pro mě v životě by mi nerekl ze někam nesmím pořad mi říká ze sem krásná,nikdy by mi nerekl nic sprostého ...ALE to je ti velké ALE. Před týdnem mi umřel milovaný dědeček kterého můj nynější přítel znal opravdu minimálně,dědeček umíral týden věděli sme ze to přijde ale najednou ten můj nový přítel nevěděl jak mi má pomoci je semnou chvíli a hned tato těžká situace.Takze bývali toho hned využil a samozřejmě mi napsal upřímnou soustrast atd ..vedel proste na jakou strunu uhodiit,hodně toho s mim dědečkem prožil přece jen sme spolu byli 7 let ...takže sme si zacli psát,dělalo mi to ze začátku opravdu dobře ze při mě někdo stojí tak sme se i viděli objal mě a řekl ze je mu tostrasne líto a to sem asi přesně potřebovala jenže po chvily začal vyčítat vše jak sem si mohla najít někoho jiného atd ...Holky poraďte,je možné po tom všem co mi provedl ho ještě milovat ? Já se vratit nechci nikdy !! Já to v sobě vím ale zároveň na nej nemůžu přestat myslet a moc mi chybí ..vím ze sem pitomá a ze mi za to hodně z vás vynada.Vzpomenu si vždy jak sme třeba i s dědečkem a s nim byli na dovolené nebo tak a sem v prcicich ...jak z toho ven ?
Nejen že tedka to, co cítiš k němu není laska, ale ani tehdy, když jste byli ve vztahu, to nebyla láska, byla to závislost a hodně bych si na něj dávala pozor
@lucielada nejhorší na tom je ze já to všechno vím ...jen nevim jak s tím naložit,bohužel asi to všechno musí vzít čas,nic jiného nezbyde,každopádně děkuji za odpověď 😇
@svetlanalana je to strašný manipulátor,ví kdy se objevit aby to mělo efekt
@katanovobran je to manipulátor, ale není všemocný, pokud se rozhodnete, že na jeho manipulace nebudete reagovat, protože Vám na sobě záleží, protože víte, k čemu by to přivedlo, nemůže Vám ublížit. Pokud se rozhodnete nebýt obět, manipulátor se může snažit kolik chce, ale nic se mu nepodaří... popřemýšlejte o tom.
@svetlanalana ano mate pravdu ale problém je ještě v tom ze spolu máme společnou hypotéku,takže musim počkat až mě z ni vypisou což je v řešení,myslela sem si ze se dokážeme dohodnout jako pratele a normálně se spolu bavit jenže on si od toho začal opět něco slibovat,budu mu to muset vše říct na rovinu při podepisování toho papíru
@katanovobran pořešte papíry a nashle... On si může myslet co chce, důležité je, abyste vy žila svůj život a dělala rozhodnutí, které Vás vedou ke štěstí a ne ke trápení a smutku
@svetlanalana tak děkuji za Váš čas 😊 hezké svátky
@katanovobran i Vám přeji hezké svátky v harmonii a lásce
@katanovobran Byt tebou, obratila bych se na odbornika. Najdi si nejakeho psychologa, ktery ti pomuze to zvladnout. Jak pise kolegyne vyse, neslo o lasku, ale zavislost. A sama se z tobo asi nevyhrabes. Odbornik na tom s tebou bude makat 🙂 Preju, at se z tobo brzy dostanes.
Nedocetla jsem celé, zdrhej..
@sudylichozrout já k odborníkovi chodila ale hned po rozchodu sem přestala a to byla asi chyba,po novém roce to začnu resit
@katanovobran Jj, asi to bude potreba obnovit. Mrzi ne, ze si timhle musis prochazet, ale psycholog fakt pomuze. Bude to ale beh na delsi trat, pocitej klidne s rokem.
@sudylichozrout nejhorší na tom je ze mě je 23 let ..a tohle vsechno už sem si prošla
@katanovobran Trochu drsnej osud na tak mladou slecnu. Ale vis, co je fajn? Ze mas porad zivot ve svych rukach a uz nikdy se nemusis s timhle potykat. A s tim, abys priste uz neudelala chybu ve volbe partnera, ti prave odbornik pomuze. Zpracujes vztah s ex, zpracujes svoji vlastni minulost a budes hledet do budoucnosti. Silna a sebevedoma.
@sudylichozrout asi to je pravda ...člověk proste někdy nemůže vše zvládnout,poslední tři měsíce byli dost těžké hlavně o ten odchod milované osoby myslím dědečka,tak děkuji teď jej najít nějakého vhodného odborníka a odhodlat se 😊
@katanovobran 🙂 Hodne stesti.
@sudylichozrout děkuji 🙂
@katanovobran jsi ted zranitelna a potrebujes podporu blizke osoby, mela jsi dedu urcite moc rada. Pozor, at se v te zranitelnosti nezamotas a neskoncis opet ve vztahu, ktery ti evidentne nevyhovoval. Sver se kamaradce, rodine, mluv o zarmutku i o svych pocitech, co ti na expriteli vyhovovalo a co ne. Milovat nekoho lze, ale nemelo by to byt na ukor sebezniceni. Mas na vic😉.
@ariadna12 bohužel tam už otázka jestli spolu budeme nebo tak není ani reálna protože udělal hrozné věci,napr (rozbil mim rodičům celní sklo u auta když sem u nich spala protože sme se pohádali )sice byl pod vlivem alkoholu ale to nikoho neomlouvá.Moje rodina by ho už nikdy nepřijala a na taky ne
@katanovobran to neni BOHUZEL, ale BOHUDIK.
Tohle chování mel múj bývalej a skončila jsem v azylovém domě se dvěma dětmi poněvadž jsem v noci musela utíkat i s malými dětmi z domu jinak by mě po letech týrání a mlácení zabil.Moc te prosím zapomeň že jsi ho někdy znala.(Múj ex se oženil a moje ex tchyně mi sdělila že mlátí i nynější manželku)
@shaun40 to je mi strašně moc líto,jak jsou v tom děti tak je to strašne 😔 on taky měl s bývalou přítelkyni problém,jeden den by mi vynadal do krav a do cehosi zamknul mě doma a pak týden byl schopny nosit kytky a omlouvat se a tahle pořad dokola ...tobě přeji spoustu síly a už jen lepší zítřky moc to tobě i tvým dětem přeju ❤️
@katanovobran Taky mi nosil kytky ale nejdřiv jsem dostala 6l tlakovým hrncem plného guláše a pár kopancu do obličeje .Venku bylo 40 stupňů a já nosila mikiny a dlouhe džíny aby mi nebylo vidět kúži na které nebylo místo bez modřin.
@katanovobran Děkuji .Mě bude 41let za pár dnu.A to co jsem prožila si budu v sobe nosit do smrti. A nevím jestli někdy navážu normální vztah je to už téměř 8let a pořád to mám tak nastavené že chlapa do bytu nechci.Nedopusť to aby jsi tak dopadla jako já.Žádna žena si takového psychopata nezaslouží.
@shaun40 to je šílený,já zatím všechny svoje pocity potlačuju protože sem tak zvykla od malička ..vůbec mi asi samotné nedochází jak moc mi ublizival a ze to vlastně není normální
@shaun40 Tak to je silenej masakr. Je mi to moc lito. A jeho matka s tim neco dela, nebo jen prihlizi tomu, jaky je to kreten?
@svetlanalana přesně tohle jsem chtěla napsat! Žádná láska, pouze zavislost, která je velmi nebezpečná! Člověk se k někomu připoutá, k někomu kdo si to ani nezaslouží, většinou ze strachu, že zůstane sám. S novým přítelem jsi začala příliš brzo, nebyla jsi s rozchodem vyrovnaná a tvůj nový partner je vlastně jen takový převozník. To, že tě bývalý tak láká je proto, že furt čekáš tu omluvu, že si uvědomí, jak byl na tebe zlý, že to byla jeho chyba a ty díky tomu nebudeš mít pocit, že jsi zahodila tolik let s nekym takovým a že jsi někoho takového vůbec milovala. Takový člověk se ale nikdy nezmění a svou chybu nikdy nepřizná. Určitě ne upřímně, maximálně na chvíli, aby tě zmanipuloval k návratu.
@katanovobran nikdy opravdu nikdy se s ním nesetkavej sama. Buď s právníkem, bratrem, otcem, přítelem, kamarádem!!! Vzdycky, ať je tam někdo s tebou, pokud se s ním musíš vidět teda kvůli nějakému podpisu. Pokud to jde, tak se mu výhni, změn číslo, nereaguj, nekontaktuj, ignoruj! Sejde z očí, sejde z mysli, ono to fakt funguje! A jeho to snad taky přestane bavit, když uvidí, že už na něj nereaguješ.
@sudylichozrout Ne ona mi řekla když jsme byli manželé ať se s nim rozvedu.Ale nějak to neřeši.Já si nadávam že jsem to tak dlouho trpěla. Ale tím že tu v ČR nemám rodinu a neměla jsem kam jít tak jsem takhle nesmyslne trpěla a přitom mám kolem sebe lidi který mi pomohli moje úžasné kamarádky.Dnes je to za mnou bylo to těžké neměla jsem hlídání ani práci a zůstala jsem bez peněz a neměla jsem ani na jídlo pro děti ex mi neplatil ale všechno jsem zvládla a udělala bych to znova .Už nikdy bych si nenechala ubližovat.Oni si pak ti agresoři více dovolí po svatbě až když žena porodi a ví že ji mají jistou.Autorky ex partner je psychopat a to nesmí podceňovat.Já jsem byla těžce zraněná když mě uhodil a hlavou jsem upadla na topení. Ale v ten osudný poslední večer když jsem bosa utekla tak me chtěl vyhodit z okna
vím že jsem si zachránila život. A pokaždé jsem volala policii a oni ho i vykázali přišel po deseti dnech a škrtil me múj tehdy 4 lety syn ho píchnul vidličkou do stehna.Je to otřesný zážitek a takových mám na jednu tlustu knihu.
@katanovobran Nejdříve bych Ti taky chtěla říct : Upřímnou soustrast. Další věc, že ti rozumím. Našla sis sice skvělého přítele, který ti vyhovuje po všech stránkách, ale ty jsi nebyla na to připravená. Dle mého názoru a moji osobní zkušenosti. Pořad tam někde hluboko miluješ bývalého. A to i přes to všechno co ti dělal. Každopádně, jestli se k tobě choval, tak jak píšeš, tak bych dala od něj ruce co nejdál. I když je to třeba těžké. Ale to..To si nikdo nezaslouží. 🙏🏻Ani ty ne! ☺️