Ahoj holky.Když už se tady rozjely diskuze se zásilkovnou měla bych taky dotaz.Minulý týden jsem platila zasilkovnu celkem 3x.Paní první,že zboží chce,pak zase že jestli by to šlo na dobírku a nakonec ještě chtěla změnu výdejního místa.Takže jsem to platila celé 3x a z toho 2x nevyužila.V sobotu mi ty kódy z aplikace zmizely a dnes jsem se podívala do historie plateb na účtu a tam to taky zmizelo,ale peníze nikde.Myslíte,že se mi vrátí?V aplikaci píšou do dvou dnů,ale co jsem tak četla,tak někomu nedorazily ani po měsíci.Někdo zkušenosti?
@missbufy jen se ptám ,jestli se mi to opravdu vrátí.Kolikrát lidé psali,že se jim to nevrátilo ani po měsíci.
Ty peníze nedorazí, oni to jakoby ale nestrhnou. Zkoumala jsem to, platba byla v rezervaci a nakonec to nestrhli, takže to není vratka, ale z účtu prostě ty peníze nezmizí 🙂
@ztracenka93 no mně se právě odečetly všechny 3 platby a od té doby to hlídám a jediné co se změnilo,tak bylo to,že mi ty dvě platby zmizely z historie plateb,ale zůstatek je pořád stejný,tak vůbec nevím.
Zásilka je zaplacená, ale odeslání jsem si rozmyslel/a. Co teď?
Vůbec nic se neděje. Pokud máte zásilku zaplacenou, ale nezanesete ji na podací místo, zásilka se po 5 dnech automaticky sama stornuje. Platba se Vám následně automaticky uvolní z blokace. K jejímu stržení totiž reálně dochází až v moment podání zásilky na podacím místě (obvykle do 2 pracovních dnů).
@hojda jj to jsem si taky četla,ale četla jsem i,že někomu ty peníze nedorazily ani poté,co si tam zavolali,tak se právě pták, jestli to někomu bez problémů dorazilo.
*ptám
ano dorazilo mi to
@hojda děkuji 🙂
Tak pokud nemate 3 platby za Zasilkovnu v historii plateb ale pouze jednu, tak co tady resite? Penize jsou na zacatku pouze v blokaci a ve skutecnosti se odectou az nekolik dnu po odeslani baliku.