Ahoj holky.. setkavam se s jednim fajn klukem,ale uz ma 5 leteho syna 🙂 uvidim ho po prve v nedeli.. prosim o radu... co mu mam dat??? Hracku,kokino nebo co? Chci udelat dobry dojem 🙂 urcite neco chci dat ale nevim co ☹ prosim poradte.. dekuji
Já bych 1.rande nedala nic .
2. Pokud bylo tak bych vzala možná nějaký časopis pro 5 lete + treba ,,zdravé,, lizatko
našemu vždycky udělala radost malé autíčko hotwheels, kindervajíčko. Ted jim teta koupila bublifuky a blbnula s nima u toho a to bylo radosti.
Zjistila bych co má rád a na to téma mu koupila malou drobnost nic velkého (autíčko, zvířátko apod. Sladkosti asi nejsou dobré jestli nevíš jak to mají doma nastavené.
Kam jdete? Jestli na hriste, klidne bych koupila mic a blbla s nim
@budouci_maminka ja s nim budu jen v aute. Povezeme ho domu..
Malé autíčko HotWheels nebo Matchbox - mají třeba v Tedi za 40kč. ☺️ nebo samolepkový sešit JiriModels s klučičí tématikou (mají třeba vlaky, letiště, dopravu, dinosaury, mapu světa…)
Já bych teda nechtela aby clovek co ho vidím poprvé viděl mého syna( tys nenapsala že se uvidíte i s nim)
@veronicka89 já jsem to pochopila tak,že to dítě uvidí poprvé a né jeho
@suetpag nevím, neřešila bych to. A pak počkala třeba na další a delší setkání. Buď prostě jen svá. Usměj se a zeptej se, na co se treba rad kouka v televizi. Co má nejoblíbenější jídlo? Jak se jmenuje jeho něj kamarád ze školky... opravdový zájem je víc než tisíc daru.
Heleď, žila jsem tak, vychovavala jsem cizí dítě. Nemohla si k matce přinést nic ode mě, aniž by to to její matka celkem nelichotive komentovala.
Už tak je pro dítě těžké, se od jednoho rodiče vracet ke druhému a myslím, že bys mu dárkem ještě naložila a kor když Te uvidí v autě, poprvé a na krátkou dobu. Max asi to kindervajicko.
@veronicka89 a tahle reakce je k čemu ?
Určitě bude rád, za kinder vajíčko, nebo mini autíčko, jak píší holky…
@suetpag pokud s ním budeš jen v autě tak bych se zeptala tatínka zda mu můžeš koupit lízátko nebo něco maličkého co během cesty sní. Dárky které si vezme domu k mamince by asi na první "viděnou" nebyly dobre.. ony některé maminky jsou pak jedovaté a jak si pamatuju od ex mého muže, nadávala před malou na mě i tatínka. Malá nám to pak řekla a věc vyhodila, protože "ja jsem pro ni cizí". Takže tak z mé zkušenosti 🙈
@veronicka89 doporučuju znovu přečíst ..přepis : setkavam se s jednim fajn klukem,ale uz ma 5 leteho syna 🙂 uvidim ho po prve v nedeli..
Jestli se mate videt poprve v aute a odvezt ho z bodu A do bodu B, tak bych nedavala nic, ale snazila bych se udelat dobry dojem. Ale pozor, decka maji radary jak nikdy, takze kdyz to bude afektovane a neuprimne, tak te muze poslat taky nekam nebo se na tebe bude celou dobu mracit 😅 Rada zni, bud sama sebou a kdyz bude ten malej odmerenej, tak si to neber osobne 😉
@sorboni30 aha já cetla setkáme...a uvidím ( myslela jsem chlapa...tak to jo ☺️🤭pardoooon
V tom případě bych vzala roky hot wheels 😍
Zjistit od tatínka co má rád ..... dinosaury, Hotwheels, tlapková patrola, kindervajíčka, ....