Nevím si rady. Co dát 5letému klukovi?

suetpag
18. zář 2024

Ahoj holky.. setkavam se s jednim fajn klukem,ale uz ma 5 leteho syna 🙂 uvidim ho po prve v nedeli.. prosim o radu... co mu mam dat??? Hracku,kokino nebo co? Chci udelat dobry dojem 🙂 urcite neco chci dat ale nevim co ☹ prosim poradte.. dekuji

petrasipkova1
18. zář 2024

Zjistit od tatínka co má rád ..... dinosaury, Hotwheels, tlapková patrola, kindervajíčka, ....

veronicka89
18. zář 2024

Já bych 1.rande nedala nic .
2. Pokud bylo tak bych vzala možná nějaký časopis pro 5 lete + treba ,,zdravé,, lizatko

petrasipkova1
18. zář 2024

našemu vždycky udělala radost malé autíčko hotwheels, kindervajíčko. Ted jim teta koupila bublifuky a blbnula s nima u toho a to bylo radosti.

ada22
18. zář 2024

Zjistila bych co má rád a na to téma mu koupila malou drobnost nic velkého (autíčko, zvířátko apod. Sladkosti asi nejsou dobré jestli nevíš jak to mají doma nastavené.

alice180
18. zář 2024

@suetpag nejjednodušší je zeptat se tatínka, co máš koupit

budouci_maminka
18. zář 2024

Kam jdete? Jestli na hriste, klidne bych koupila mic a blbla s nim

suetpag
autor
18. zář 2024

@budouci_maminka ja s nim budu jen v aute. Povezeme ho domu..

pipi_puncocha
18. zář 2024

Malé autíčko HotWheels nebo Matchbox - mají třeba v Tedi za 40kč. ☺️ nebo samolepkový sešit JiriModels s klučičí tématikou (mají třeba vlaky, letiště, dopravu, dinosaury, mapu světa…)

veronicka89
18. zář 2024

Já bych teda nechtela aby clovek co ho vidím poprvé viděl mého syna( tys nenapsala že se uvidíte i s nim)

chumlee71
18. zář 2024

@veronicka89 já jsem to pochopila tak,že to dítě uvidí poprvé a né jeho

felis
18. zář 2024

@suetpag nevím, neřešila bych to. A pak počkala třeba na další a delší setkání. Buď prostě jen svá. Usměj se a zeptej se, na co se treba rad kouka v televizi. Co má nejoblíbenější jídlo? Jak se jmenuje jeho něj kamarád ze školky... opravdový zájem je víc než tisíc daru.
Heleď, žila jsem tak, vychovavala jsem cizí dítě. Nemohla si k matce přinést nic ode mě, aniž by to to její matka celkem nelichotive komentovala.
Už tak je pro dítě těžké, se od jednoho rodiče vracet ke druhému a myslím, že bys mu dárkem ještě naložila a kor když Te uvidí v autě, poprvé a na krátkou dobu. Max asi to kindervajicko.

alice180
18. zář 2024

@veronicka89 a tahle reakce je k čemu ?

e_lys88
18. zář 2024

Určitě bude rád, za kinder vajíčko, nebo mini autíčko, jak píší holky…

sorboni30
18. zář 2024

@suetpag pokud s ním budeš jen v autě tak bych se zeptala tatínka zda mu můžeš koupit lízátko nebo něco maličkého co během cesty sní. Dárky které si vezme domu k mamince by asi na první "viděnou" nebyly dobre.. ony některé maminky jsou pak jedovaté a jak si pamatuju od ex mého muže, nadávala před malou na mě i tatínka. Malá nám to pak řekla a věc vyhodila, protože "ja jsem pro ni cizí". Takže tak z mé zkušenosti 🙈

sorboni30
18. zář 2024

@veronicka89 doporučuju znovu přečíst ..přepis : setkavam se s jednim fajn klukem,ale uz ma 5 leteho syna 🙂 uvidim ho po prve v nedeli..

exbordelar
18. zář 2024

Jestli se mate videt poprve v aute a odvezt ho z bodu A do bodu B, tak bych nedavala nic, ale snazila bych se udelat dobry dojem. Ale pozor, decka maji radary jak nikdy, takze kdyz to bude afektovane a neuprimne, tak te muze poslat taky nekam nebo se na tebe bude celou dobu mracit 😅 Rada zni, bud sama sebou a kdyz bude ten malej odmerenej, tak si to neber osobne 😉

veronicka89
18. zář 2024

@sorboni30 aha já cetla setkáme...a uvidím ( myslela jsem chlapa...tak to jo ☺️🤭pardoooon

veronicka89
18. zář 2024

V tom případě bych vzala roky hot wheels 😍