Ahoj, nedávno z mého teď už ex přítele vylezlo, že mě podvedl s kamarádkou. Ta jeho kamarádka má doma chlapa, který ji fakt miluje a podvedla ho v době, kdy už spolu byli a stále spolu jsou. Spali spolu víckrát a stále spí, jenomže mě je toho jejího chlapa tak líto, že bych mu to nejraději řekla. Co myslíte, mám mu to říct?
Já chápu, že jsi naštvaná a zklamaná. Ale pokud to provalis, odneses to nejvíc ty, věř mi.
Odpověz si na jednoduchou otázku… Co získáš tím, že mu to řekneš?
Evidentně to udělat chceš a jsi i rozhodnuta. Nechápu, proč to tu teda řešíš. Ale mysli na to, že karma je zdarma.
@luciewrd Já půjdu proti proudu. Pokud kamarádka pořád svému příteli zahýbá a ten s ní plánuje společnou budoucnost, tak pokud na to máš koule a dokážeš se vyrovnat i s tím, že jako posel špatných zpráv možná budeš za tu zlou, tak mu to řekni. Tohle totiž nemůže dopadnout dobře a pro jejího partnera určitě bude lepší dozvědět se to teď, než za pár let řešit rozvod, testy otcovství apod.
Já to udělala i když to byla jiná situace a kamarádce jsem řekla že její chlap mě psal že mě chce přetáhnout a dopadlo to tak že on ze mě udělal tu špatnou a kamarádka se se mnou nebavi moje rada žij si svůj život a do druhých se neser vždy budeš špatná ty
Neřekla bych to,neboť mi do toho nic není....Na druhou stranu bych byla ráda, kdyby mě se té informace doneslo,šlo by o mého muže.....
Neřekla bych to. Byla jsem v podobné situaci několikrát a ani jednou si nemyslím, že bych byla v pozici, která by mě k tomu opravňovala... Jednou mě teda "kamarád" svými návrhy už vyloženě obtěžoval, nedal si říct, takže to už jsem mu pohrozila, že jestli toho nenechá, tak půjdu za jeho partnerkou.
Určitě ne, není to tvoje je věc.
Nicméně už z tvého psaní je patrné, že jsi plná zášti, takže to asi uděláš. A jestli jo, bude to hodně ubohé.
Nějak prostě nechápu lidi co tohle v sobě chovají. Ještě když už to je dávno 🤦
Ano řekla. Beru to podle sebe. Já bych to vědět chtěla.
Pokud ten vztah ex partnera s kamarádkou trvá, tak bych byla taky v pokušení to říct, protože sama bych to vědět chtěla. Ale počítej s tím, že budeš ta špatná ty 🤷🏼♀️
Hele, neřekla. Na tvé situaci to nic nemění a jejich interní příběh neznáš, může být úplně jiný než u vás.
A jako je to ex, tudíž teď už bys vliv na jeho osobní život mít vůbec neměla, nota bene na osudy lidí okolo něj. To už není tvoje story.
Měli jste pravdu... teď jsem ta nejhorší já 🤐
Ale musím se přiznat, větší sviňárnu jsem za svůj život neudělala
Ja bych to rekla ji ze to vim...a ze jsem nevedela ze je ona takova blbka 😅
Ja jsem to jednou rekla, ale byla jsem v jine pozici, nebyla jsem ani jednou z pomyslného spletence, jen vnější pozorovatel, ale podváděnou byla má kamarádka, milenkou skorošvagrová...Bylo to tezke, spatna jsem byla hlavně já.. on ji nejdriv lhal, ale pak vymeknul a vse vysypal.. no, nakonec to ustali, ale jen asi na rok.. s kamaradkou to nas vztah hodne ochladilo, ale ve vysledku mi rekla, ze byla rada, ze jsem mela ty koule na to ji to rict.
Jistě že ne, nestrkat nos do cizích věcí kvůli vlastnímu pošramocenému egu
@drakenn Přítel, který je, nebo má byt udajně podvádeň zavolal mému ex příteli... Ten mu řekl, že si to vymyslel, aby mě naštval, že jsem ho už štvala.. Asi před hodinou jsem si s mým ex volala já půl hodiny..Řekl mi totéž, že si tu nevěru vymyslel, aby mě naštval a že se mám okamžitě omluvit jinak to dá k soudu, že šířím lži, pomluvy atd...Jelikož se pár s mým ex zná osobně, tak samozřejmě věří jemu... Aspoň jsem se do příště ponaučila 🙂 a bohužel neměla dost důkazů, abych to potvrdila. To bych musela mít jedině natočené video.
@luciewrd A to je důvod proč se podvádený dozvídá o nevere jaoo poslední... Radeji se do takových vecí neplést.. Já jsem se od přítelkyne mého ex dozvedela, ze by me nikdy nepodvedl, ze to jsem si vymyslela 😀 No... Mela jsem co delat neříct jí, že ji taky podvádí....
@luciewrd Co dá k soudu? Že tě podvádí, sám ti to tvrdil a ty jsi to někomu řekla? 🤣 Už vidím to stání u soudu. Debil, za nic bych se mu neomlouvala a přestala s ním komunikovat. Na každou svini se vaří voda.
@marge_s Ještě bych mu řekla, že se k soudu těším. 😃
Ne, není to tvoje věc.