Ahoj holky, uz to budou skoro 2 roky co se snažíme o miminko stale bez úspěchu.. mívám pořád opakovaně záněty močaku myslite že to na to má vliv? Moje otázka zní otěhotněli jste některá z vás i přes opakovane záněty? Děkuji
@similenka a měla si potíže pak otěhotnět skrz ty záněty?
@martinakokyova Ahoj můžu ti poradit ( pokud sis vyběhala doktory jako já a není vina třeba u partnera) začni pít tibetskou houbu. Trpěla jsem na záněty a hlavně kvasinky které ( hlavně po operacích z atb) se vracely jak bumerang. Tibetská houba mi v tomhle zachránila život 😉.
@martinakokyova ne...vubec
Otehotnela bez problemu i pred caste zanety.
@martinakokyova ahoj já jsem měla pravidelne tak minimálně dvakrát do roka od 16 let záněty mocaku a otěhotněla jsem normalne. Od těhotenství jsem teda zánět neměla.
@martinakokyova Ahoj, ja jsem na ne trpěla dost často, můj poslední a dost bolestivý zánět močových cest jsem měla v srpnu a v září jsem otěhotněla... Takže ano, otěhotnět se dá 😉
Držím palce a určitě to nevzdávej...
Já mám už chronické záněty od osmnácti a i přesto jsem otěhotněla. V tom problém nebude,spíš to řeš za včasu.
Děkuji všem za odpovědi... Doufam že se nám taky podaří
Ahoj já měla zánět skoro každý 2 měsíc jak urologický tak i gynekologický 🙄 po vysazení antikoncepce v dubnu jsem na konci května otěhotněla 😊 Taky držím palečky!
@martinakokyova ja jsem na tohle hakliva dost, trapi me kde co, ale otehotnela jsem na prvni dobrou a to jsem si myslela, ze snad ani nebudu moci mit deti.. jak vychazis s partnerem? Mate spolu hezky vztah?? Tyhle problemy casto vychazi z partnerskeho souziti..
také co dva měsíce zánět, kultivace negativní, nikdo neví proč a úspěšné těhotenství přesně dle naplánování
Od 15 sem trpěla na mocak tak 4x do roka. Otěhotněla sem teda na první pokus ale zas eme záněty trápí v těhotenství mám i stent v ledvine 😣
@martinakokyova Zkousela jsi pro odstraneni potizi vse? A mas "jen" zanet s bilkovinou v moci, nebo i bakterie v kultivaci? Ja ten problem mela, po porodu se znacne zmensil. Nicmene v tehu jsem brala 3x atb. Mimo tehu je neberu - zanet sam odezni. Asi to vis, ale idealni prevence je se po velke osprchovat ( vlhcene ubrousky nestaci) a po sexu se vycurat. Da se tez zvetsit mocova trubice. Tez me pomohla asi kura cinskych bylinek a mojzisova.
@martinakokyova Ahoj. Ja na zanty mocoveho mechyre ttpela silene...od 17 do 25. Posledni jsem mela v tehotenstvi a pak uz nikdy.