Zdravím, prosím o Váš názor. Která kombinace jmen se Vám líbí více? 🙂 - Sofia Emily / Stella Emily . Děkuji za každou odpověď 🙂
Mně se taky víc líbí Stella.
Stella 🙂
Mám Sofii a ve třídě ve školce jsou hned tři ☹ doporučuju, pokud nechcete tuctovku se Sofii vyhnout. Mám pak Anitu (jinou neznáme osobně) a poslední holčička je Matea. Mě se to moc líbí, i když někteří to nemůžou skousnout.. Ani tu Stellu bych nedávala.. nebo tedy když už dvě jména tak raději Stella Emily než s tou Sofií 🙂. taky záleží na příjmení k tomu. Ve školce máme holčičku, která se jmenuje Sarah Votýpková a to je už trošku moc 🙂 podle mě.
Me se nelibi dve jmena...natoz takova....a to ani nevim zda mate ceske prijneni.
Dala bych pouze jedno jmeno.
No, obávám se, že ani jedna varianta není v dnešní době ani trošku netradiční. Ale kdybych si měla vybrat, tak Stellu.
Přijde mi, že v obou pripadech bude muset holčička složite a dlouho vysvětlovat, jak se to její jméno vlastně píše. "Stella Emily...dvě l ve Stelle, jedno v Emily." Nebo..."Sofia Emily, píše se to s f, ne s ph... a Emily je jedno l". Vím o čem mluvím, neteř se jmenuje velmi neobvykle i na dnešní dobu a má a bude mít s tím problémy pořád. Sofinek i Stellinek je teď spousta, ale asi bych to jméno dala v obvyklém tvaru a bez druhého jména.
Mně se líbí taky víc Stella. Až jednou budeme mít děti tak taky chci Sofii eleanor a z kluka Matthew Sebastian. Mně se prostě český jména nelíbí i když tady to lidi nechápou. Ale beru že každými se líbí něco jiného.
Já jsem původně chtěla aby děti měli ove příjmení jako já ale to bohužel v ČR nejde což nechápu když dvě jména jdou
stella je krásné jméno 🙂
Víc se mi líbí Stella Emily, ale taky se přidávám k názoru, že ani jedno z jmen už dnes není netradiční 🙂 Sofie jsou ve školce 4. Emily 2 a Stellinky znám taky 2 🙂
Moc děkuji za Vaše názory 🙂 jsem si vědoma, že jména nejsou netradiční, jen mě pro tyto dvě kombinace jiný název nanapadl, tak se omlouvám za nepřesnost 🙂 Máte pravdu, že na vysvětlování to bude asi složitější, tudíž pokud se rozhodneme pro kombinaci se Stellou, pak ještě nevíme zda to bude: Stela Emily -Stella Emily - Stella Emilly...co myslíte Vy? 🙂
Emilly? daj si to googla a uvidis 🙂
Já sem pro Stella - Emilly ... i když ještě záleží na příjmení 🙂
Stella Emily :D Pekné, páči sa mi.
Ale snáď ju budete volať len jedným menom, nie? To druhé je len taká zbytočnosť podľa mňa. Emily sa rozhodne píše s jedným L. A ak žijete v CR, tak radšej Stela. Aj preto, lebo dievčatko vyrastie na dospelú ženu.
@dolly82 Netradicne jmena jsou dneska-Zuzka,Maruska,Janka 🙂
Kamarádka chce pro svého chlapečka jméno Damian, upřímně se mi nelíbí 😒
Mě se asi víc libí kombinace Stella Emily. Ale samostatně se mi více libí Sofinka 🙂