Netflix vs. Voyo. Co byste doporučili?

10. bře 2023

Uvazuji o zakoupeni predplatneho nejakeho streamovaciho portalu. Koukam casto na Ulozto, ale vadi mi, ze penize nejdou autorum filmu.
Co byste doporucili? Chci si vybrat jen jednu platformu, ale se sirokym zaberem. Diky!

lv
10. bře 2023

Pokud jednu, tak Netflix

goovana
10. bře 2023

Netflix

honatko092
10. bře 2023

Netflix 😊 Ale já jsem spokojená až když máme víc 😀 Máme předplatné Voyo, Netflix, Disney, HBO Max a SkyShowtime, většinou sdílené nebo jsme pořídili s nějakou slevou, tak za to dohromady nedáme víc jak 400 měsíčně...jinak jsem byla naštvaná, že třeba můj oblíbený seriál je zrovna na jiné platformě..

autor
10. bře 2023

A jak je to s tim predplatnym Netflixu? Narazila jsem na cenu 199 Kc - 399Kc. V cem je rozdil?

levandule_k
11. bře 2023

Měli jsme Netflix, omrzel mě, tak jsme zrušili předpaltné a dali si Hbo max, pak jsme se zase vrátli k Netflixu na pár měsíců a nyní máme Hbo Max, takže to střídáme.

Cena 199 - 399, byl tam rozdíl v počtu obrazovek, když máš 199 můžeš se tuším dívat jen na jedno zařízení najednou, když máš nějaké vyšší můžeš se najednou dívat na více zařízeních. Třeba děti budou chtít pohádku a ty si pustíš svůj film.

zmrzlinka
11. bře 2023

Já jsem spokojen s Voyo.Bude to hlavně tim,že řada koukám na české seriály.Mne Netflix nebaví.

hasara33
11. bře 2023

To záleží 🤔 ....u Netlixu může být dost velká nevýhoda v tom, že je hodně zahraničích filmů a seriálů nedabovaných 🤷‍♀️ pak záleží čemu dáváš větší přednost - českým či zahraničních filmům a seriálům, pokud máš třeba ráda reality show atd... jelikož všechny platformy, co si pamatuju, nabízely první měsíc na zkoušku zdarma, tak bych si na měsíc vyzkoušela všechno (HBO Max, Netflix, Voyo, Disney+) a pak ty, které ti nebudou vyhovovat jednoduše zrušíš 😉

sayast
11. bře 2023

Mame netflix, voyo a disney plus a mne by stacilo voyo

lencaa11
11. bře 2023

Máme HBO max ,Netflix, Voyo a na každém se něco najde manžel a syn ty sledují víc Netflix a HBO max já zas Voyo ....

barmil
11. bře 2023

Máme Netflix pro více obrazovek. Dcera ráda kouká na svoje seriály v původním znění, syn na pohádky česky, nás baví hodně severské a izraelské seriály, tam si to dáváme v původním znění s titulky.

pincola
11. bře 2023

Já doporučuji KVIFF

wow
2. led 2024

Jsou na Netflixu také starší seriály ? Třeba Beverly Hills?

wow
2. led 2024

A pořady např.jako s Kim Kardishian jsou bez titulků nebo to jde i s titulky

autor
2. led 2024

Ahoj! Diky za oziveni diskuze. Ja jsem se nakonec - at ted tento mesic - rozhodla pro Netflix a jsem zklamana. Co jsem si chtela pustit, to tam nebylo. Hlavne takovou tu starou klasiku. Deckam jsem chtela pustit osvedcene pecky jako Sam doma. No a ceske starsi filmy taky vubec.
Ulozto byla jistota, ze tam je uplne vsechno. Ale jak jsem psala v uvodu, byla to proste podpora pirartstvi. A jsem rada, ze to nakonec zrusili 👍🏼
Pristi mesic zkusim Voyo, to by se mohlo trefit do meho vkusu…

marge_s
2. led 2024

Tak to jsi mela napsat jaka mas ocekavani, na voyo je z tohohle urcite vic. Ja to taky tak nejak stridam.(Btw ulozto uz negunguje)

kamino
2. led 2024

Nevím, jestli nemáš nějakou kamarádku, co Netflix má - já si platím cca 80,- za další účet již aktivního členství - stačí nám.
Jinak Voyo máme také, spokojenost. Primu + jsem stihla také jetště za super cenu a tím končíme 🙂

wow
2. led 2024

A může mi někdo odpovědět na moji otázku prosím?

kamino
Autor odpověď smazal
Zobraz
kamino
2. led 2024

@wow Myslím, že na Netflixu není ani jedno, Kardashians jsou tuším na Disney, ne?

sonaxoxo
2. led 2024

@wow staré seriály tam nejsou a Kim se mi už neukazuje na Netflixu, ale byla tam. Titulky jinak tam byly..✌️

wow
2. led 2024

Moc díky, takže nevím co vyberu🤣🙉

sonaxoxo
2. led 2024

@wow můžeš na týden zdarma zkusit voyo a pak uvidíš..✌️

wow
2. led 2024

Ještě mě napadlo to Disney jestli tam třeba nebude to Beverly hills nebo Dallas😁anebo ta Kim

sonaxoxo
2. led 2024

@wow co vím, tak hodně starých, ale spíše telenovel no, je na tv relax..fakt vykopávky..😁 koukám že Kim je na Disney..Beverly ani Dallas bohužel..😁