Nespokojená sousedka. Vyznáte se někdo v občanských právech?

kalca1234
20. pro 2020

Prosím poraďte, vyznáte se někdo v občanských právech? Sousedka na mě řve že sem p***, svi**,...
Jen proto že bydlíme nad ní. Nemůžu si ani vyluxovat, vadí ji to, topit malé v koupelně když se jdeme vykoupat takže vaničku přenášíme do obýváku, je toho spousta. Řešil ste někdo? Všechnen uklit dělám dopoledne a nikdy se nestalo že bychom dělali "rámus" už po 8 hodině.

surikata131
20. pro 2020

@kalca1234 nic bych nehledala, vykašlala bych se na ni, myslíš, že nemáš právo luxovat? Pokud to není po 22h, tak ok

any2any
20. pro 2020

@kalca1234 Pokud jenom "rve", tak bych ji ignorovala.

martiniquest
20. pro 2020

Pokud opravdu nenarusujes pravidla souziti, tak bych ji ignorovala a v pripade, ze by byla agresivni, zavolala bych policii, aby ji sli vysvetlit, ze obtezovani neni normalni

kakba
20. pro 2020

@kalca1234 pockej, jak topit nemuzes v koupelne? Vykasli se na ni.

meronym
20. pro 2020

@kalca1234 Takove ustupky bych nedelala. Nosit vanicku do obyvaku kvuli pani, ktera na mne rve nadavky? Nejsem blazen

deaneira29
20. pro 2020

Nic bych nedělala natož ústupky, na mě by zařvala jen jednou a to by se sakra se zlou potazala.

meronym
20. pro 2020

K veci. Co presne z obcanskeho prava vas zajima?

bara88
20. pro 2020

počkej ještě mi řekni že opravdu kvůli sousedce přenášíš vaničku do obýváku?jak jako že ji vadí že topíš,jak to jako zjistí,zřejmě je blázen když ti nadává jen tak a ty taky když se jí podřizuješ

teeerez
20. pro 2020

Em, a proc ji poslouchas?

kalca1234
autor
20. pro 2020

@surikata131 ono už to trvá strašně dlouho a teď co se narodila malá se to stupňuje.

bara88
Autor odpověď smazal
Zobraz
bara88
20. pro 2020

@kalca1234 a proč ji neignoruješ?prostě si jed podle svého ne?nebo děláš něco špatného snad?

kalca1234
autor
20. pro 2020

@martiniquest napadnout mě chtěla. Ale rozmyslela si to. Na policii sem byla vše nahlásit( mám i nahrávku jak mi nadává) ale ted nevím jestli to k něčemu bude dobré, protože tu má k sobě další "Hyeny" ktere vše poprou.

bara88
20. pro 2020

@kalca1234 jak to že si to rozmyslela? 🙂

kalca1234
autor
20. pro 2020

@bara88 to netuším proč si to rozmyslela. Ale kdyby sáhla má hodně velkej problém byla sem venku i s kočárkem.

bara88
20. pro 2020

@kalca1234 aha a přenášet kvůli ní vaničku budeš jo?jako tohle nechápu.jako sčím chceš poradit?máš blázna sousedku a ty si blázen že se ji podřizuješ.a tvůj chlap jako nezasáhne když ti nadává?

marcicek84
20. pro 2020

To je pribeh z nejakeho romskeho ghetta ci co? 🙈🙉🙊

xxx3d
20. pro 2020

Zatím nejpraktičtější způsob byl se odstěhovat.

martiniquest
20. pro 2020

Pokud k sobe ma nejake "hyeny", jak pises, normalne na ni posli manzela. Otazkou je, zda v takovem prostredi chces dlouhodobe bydlet a vychovavat dite. Pro me by to byl impulz k hledani jineho bytu

j.a.n.i
20. pro 2020

Ja furt nechapu proc nemuzes kvuli sousedce topit v koupelně.

bara88
20. pro 2020

@j.a.n.i že?🙂jako jestli by mě napadlo kvůli ní koupat dítě v obývaku🙂až bude mít pět tak se bude koupat taky pořád v obýváku?
@kalca1234

zelenaesmolda
20. pro 2020

@kalca1234
Proc nemuzes topit v koupelne?

kalca1234
autor
20. pro 2020

Zeny já to špatně napsala :D, samozřejmě že se jí nepodrizuji jak ona si pískne. Když na nás byla zvonit ať ten rámus vypneme (fukar) samozřejmě sem nevypla a malou koupi dal ( máme v koupelně zimu) takže sem se s ní i tak přestěhovala do 9byvaku a zase ji vadí že děláme rámus jinde. Samozřejmě že se jí nepodrizuji a žádné romské getto to opravdu není. Stěhování? Ani náhodou až v tom nejhorším případě. Přes hubu mi nedala, fakt nevím proč vycouvala :D a opravdu se svojí soused e nepodrizuji. Jen sem chtěla vědět jestli s tím že normálně doma fungují(ano obcas mi něco spadne, nebo MALÉ), nebo se k nám někdo staví kdo dupe je nějaký vážný přestupek k tomu aby mi nadávala. Jinak vše ohlášeno na policii a čekáme na dohru. Třeba my fakt už jednu vrazi :D

zelenaesmolda
20. pro 2020

@kalca1234
Ja to nejak nechapu.Pises,zes malou koupala dal ale zaroven ses s ni prestehovala do obyvaku?

michaela666
20. pro 2020

Bych se sousedky zeptala jak to dělala ona, když měla malé děti. Některé ženské na to hodně rychle zapomínají a pak mrčí kvůli všemu. Dítě moc dupe, moc brečí, hlasitě si hraje s hračkama a podobné kraviny. Prostě bydlí v paneláku, tak musí počítat s tím, že provozní věci od sousedů uslyší. Ignorovala bych ji pokud se to vyloženě netýká rušení nočního klidu.
A hlavně bych tam poslala chlapa, až si příště bude otvírat pusu a ty nebudeš vědět jak ji usadit. Snad je průbojnější a odkáže ji do patřičných míst.

nikoulinka
20. pro 2020

Ahoj, nevím, o jaký druh bydlení se jedná. Ale pro příklad. My bydlíme v nájemním bytě (RPG, Residomo, Heimstaden - prostě Bakala). Máme podobné problémy s jednou rodinou. Ne jen my, ale celý barák. Je to na dýl, ale toto nikomu nepřeju vidět, co dokaže udělat jedna rodina za neplechu. Obraceli jsme se na pronajímatele, sepisovali petice... Několikrát. Vždy jsme ale dostali odpověď, že řádně platí nájem a nazdar. Že jediná možnost, jak můžeme problém řešit je, oznámit rodinu na magistrát a otevřít tak občanskoprávní spor. Do čehož se nám už moc nechce... Ale váháme no.

zelenaesmolda
20. pro 2020

@nikoulinka
Jakoze celemu baraku nadsvaji,ze je rusi?

nikoulinka
20. pro 2020

@zelenaesmolda není tady rodina, která by s nema neměla problém. Drzi všichni jak opice, bordel všude a ještě urážení, když je poporosite o úklid. Jako toto jsou nejmenší věci, co dělají. Ten zbytek tady ani nepíšu, bo by mi to snad nikdo ani nevěřil 🤣 Jako je několik zápisu i u PČR, ale marné. Prostě platí, pronajímateli to stačí, a hotové.

zelenaesmolda
20. pro 2020

@nikoulinka
Tak leda se pak odstehovat

nikoulinka
21. pro 2020

@zelenaesmolda ono to není tak jednoduché. Tady jsou převážně byty Heimstaden. A dostat se u nich z bytu do bytu, je nadlidský úkol pomalu. Vlastní plánujeme, ale až tady spadne cena nemovitosti (teď jsou tady extrémně předražené). Takže musíme vydržet.